Н У Х Т

Приклад ефективної наукової співпраці структурних підрозділів університету

28 листопада 2023

Приклад ефективної наукової співпраці структурних підрозділів університету

Прикладом ефективної наукової співпраці Проблемної науково-дослідної лабораторії (ПНДЛ) та кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів став відкритий захист 23 листопада дисертаційної роботи «Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням продуктів переробки молока» Віталієм Рудюком, здобувачем наукового ступеня «Доктор філософії» у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології».

Дисертація була підготовлена в рамках виконання держбюджетної тематики в лабораторіях ПНДЛ і кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів під керівництвом доктора технічних наук, професора, завідувача кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Василя Пасічного.

У процесі захисту дисертації Віталій Рудюк продемонстрував вільне володіння матеріалом і давав блискучі відповіді на запитання рецензентів, кандидатів технічних наук, доцентів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ігоря Страшинського і Оксани Топчій та опоненток – докторки технічних наук, деканки факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України Лариси Баль-Прилипко і докторки ветеринарних наук, завідувачки кафедри готельно-ресторанного бізнесу Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського Марії Паски. Очолювала разову спецраду докторка технічних наук, професорка, завідувачка кафедри технології молока і молочних продуктів Галина Поліщук.

За результатами відкритого голосування разова спеціалізована вчена рада присудила Віталію Рудюку ступінь доктора філософії у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології».

Вітаємо колектив Проблемної науково-дослідної лабораторії і молодого науковця з успішним захистом дисертації!

Опублікований: 28-11-2023
Читайте також:
Кухня народів світу – про особливості приготування страв різних народів англійською мовою

Кафедра іноземних мов професійного спрямування провела захід, присвячений особливостям приготування національних страв різних народів. Здобувачі освіти разом зі старшим викладачем кафедри Андрієм Пазяком поділилися результатами досліджень з цього питання. Здобувачі групи ТІ-1-8 Катерина Рожнятівська, Ольга Приходченко, Максим Зінич, Марія Сидорчук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кухня народів світу – про особливості приготування страв різних народів англійською мовою 24 квітня 2023

Витончені десерти на основі заварних напівфабрикатів навчилися готувати студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Нещодавно на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся неймовірно казковий майстер-клас. А як інакше можна назвати подію, коли мова йде про витончені десерти?! Студентка кафедри 2 курсу зі скороченим терміном навчання, шеф-кондитер ресторану-дому «Антресоль» у м. Суми Світлана Ведмідь у рамках дисципліни «Технологія продукції...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Витончені десерти на основі заварних напівфабрикатів навчилися готувати студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 22 травня 2019

Зросла кількість місць державного замовлення на спеціальності факультету біотехнології та екологічного контролю

У 2019 році кількість місць державного замовлення для вступу на бакалавра на базі 11 класів найбільше зросла для педагогічних, природничих та інженерних спеціальностей. Тож у випускників 11-х класів, які подаватимуть заяви на відповідні конкурсні пропозиції, є більше шансів отримати бюджетне місце. Таку інформацію подає Міністерство освіти і науки ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зросла кількість місць державного замовлення на спеціальності факультету біотехнології та екологічного контролю 19 липня 2019

Кращий спосіб опанувати майбутню професію відшукали на кафедрі туристичного та готельного бізнесу

Самостійна практична діяльність – кращий спосіб опанувати майбутню професію. Тому традиційно на кафедрі туристичного та готельного бізнесу організована виробнича екскурсійна практика для студентів 3-го курсу спеціальності 242 «Туризм» на основі компетенцій з  дисципліни «Організація туризму (Екскурсійна діяльність)». Головним завданням  другого ет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращий спосіб опанувати майбутню професію відшукали на кафедрі туристичного та готельного бізнесу 22 червня 2018