Н У Х Т

Розпочали роботу відбіркові комісії навчально-наукових інститутів і факультетів нашого університету

05 серпня 2020

Розпочали роботу відбіркові комісії навчально-наукових інститутів і факультетів нашого університету

Шановні вступники! Нагадуємо, що розпочали роботу відбіркові комісії навчально-наукових інститутів і факультетів нашого університету.

Працюють телефонні лінії та електронні адреси для консультацій з питань вступу у 2020 році.

Відбіркові комісії працюють:

- з понеділка по п’ятницю – з 9:00 до 17:00 (без обідньої перерви);
- 16, 22, 31 серпня та 6 вересня – з 9:00 до 18:00 (без обідньої перерви);
- по суботах (крім 22 серпня) – з 9:00 до 13:00 (без обідньої перерви);
- по неділях (крім 16 серпня та 6 вересня) і святкових днях – вихідні дні.

Корисні посилання:

1. Правила прийому до Національного університету харчових технологій. 
2. Спеціальності та освітні програми за освітніми ступенями «Бакалавр» і «Магістр». 
3. Вартість навчання за контрактом у 2020/2021 н.р. 
4. Реєстрація електронних кабінетів вступників. 
5. Інструкція щодо реєстрації електронних кабінетів і подання заяв для вступу на освітній ступінь «Бакалавр». 
6. Інструкція щодо реєстрації електронних кабінетів і подання заяв для вступу на освітній ступінь «Магістр». 

Бажаємо успіху нашим вступникам!

Опублікований: 05-08-2020
Читайте також:
Лабораторна робота магістрантів на базі Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ

Здобувачі освіти університету продовжують користуватися потужностями Проблемної науково-дослідної лабораторії та Центру колективного користування науковим обладнанням «Лабораторія біобезпеки, якості харчової продукції та безпеки харчування». Зокрема, лабораторну роботу з дисципліни «Технології дієтичної харчової продукції» (викладачка – доцентка ка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторна робота магістрантів на базі Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ 13 травня 2024

Своїм виробничим досвідом поділилися четвертокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Залучення студентів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції до умов виробничої діяльності створює можливості для успішної кар’єри після навчання, оскільки висококваліфіковані фахівці за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітніх програм «Технології харчування» та «Технології аюрведичних харчових продуктів» затребувані на ринку п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Своїм виробничим досвідом поділилися четвертокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 07 жовтня 2019

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбувся День відкритих дверей

15 березня 2018 року у Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбувся День відкритих дверей, в якому взяли участь учні шкіл Івано-Франківщини та їх батьки. У вестибюлі коледжу відбулась виставка-презентація спеціальностей та професій, де студенти коледжу демонстрували отримані знання та навички в своїй професії, проводили...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбувся День відкритих дверей 17 березня 2018

Розширюємо коло академічних партнерів

У жовтні 2022 року за ініціативи ректора нашого університету Олександра Шевченка та в.о. ректора Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського Оксани Чернеги укладений договір про співробітництво у галузі науки і освіти з метою подальшого розвитку науково-дослідної роботи. Співробітництво передбачаєтьс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширюємо коло академічних партнерів 13 жовтня 2022