- з понеділка по п’ятницю – з 9:00 до 17:00 (без обідньої перерви); - 16, 22, 31 серпня та 6 вересня – з 9:00 до 18:00 (без обідньої перерви); - по суботах (крім 22 серпня) – з 9:00 до 13:00 (без обідньої перерви); - по неділях (крім 16 серпня та 6 вересня) і святкових днях – вихідні дні.
Незважаючи на те, що загальна епідеміологічна ситуація диктує невтішні правила, навчальний процес нашого університету поступово набирає оберти. Хоч всі заняття перейшли в дистанційний формат, лабораторні роботи на кафедрі харчової хімії залишаються такими ж насиченими та інформативними.
1жовтня 2021 року асистентка кафедри Надія Квітковська провел...
Наші здобувачі освіти успішно опановують обрані освітньо-професійні програми. При цьому вони застосовують здобуті знання для пошуку креативних рішень, розроблення по-справжньому корисних продуктів. І не забувають закріпити свої авторські права відповідними документами.
Магістрант Іван Салига разом із командою вчених кафедри машин і апаратів харчов...
16-17 грудня 2022 р. студенти освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції» ВСП «Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості НУХТ» Арсен Салій і Анна Гандз під керівництвом викладачки І категорії Циклової комісії виробництва харчової продукції Тетяни Голдун взяли участь у 16-му міжнародному Європейському кулінарн...
У період карантину фахівці кафедри фізики активно працюють над удосконаленням навчальних наочних посібників. Завдяки використанню викладачами сучасних технічних засобів, студенти мають змогу виконувати лабораторні роботи в дистанційному режимі.
При підготовці навчально-методичних матеріалів використовуються фото та відео реальних експериментів, ви...