Н У Х Т

Розпочали роботу відбіркові комісії навчально-наукових інститутів і факультетів нашого університету

05 серпня 2020

Розпочали роботу відбіркові комісії навчально-наукових інститутів і факультетів нашого університету

Шановні вступники! Нагадуємо, що розпочали роботу відбіркові комісії навчально-наукових інститутів і факультетів нашого університету.

Працюють телефонні лінії та електронні адреси для консультацій з питань вступу у 2020 році.

Відбіркові комісії працюють:

- з понеділка по п’ятницю – з 9:00 до 17:00 (без обідньої перерви);
- 16, 22, 31 серпня та 6 вересня – з 9:00 до 18:00 (без обідньої перерви);
- по суботах (крім 22 серпня) – з 9:00 до 13:00 (без обідньої перерви);
- по неділях (крім 16 серпня та 6 вересня) і святкових днях – вихідні дні.

Корисні посилання:

1. Правила прийому до Національного університету харчових технологій. 
2. Спеціальності та освітні програми за освітніми ступенями «Бакалавр» і «Магістр». 
3. Вартість навчання за контрактом у 2020/2021 н.р. 
4. Реєстрація електронних кабінетів вступників. 
5. Інструкція щодо реєстрації електронних кабінетів і подання заяв для вступу на освітній ступінь «Бакалавр». 
6. Інструкція щодо реєстрації електронних кабінетів і подання заяв для вступу на освітній ступінь «Магістр». 

Бажаємо успіху нашим вступникам!

Опублікований: 05-08-2020
Читайте також:
Молоді викладачі кафедри харчової хімії опановують викладацьку майстерність

Незважаючи на те, що загальна епідеміологічна ситуація диктує невтішні правила, навчальний процес нашого університету поступово набирає оберти. Хоч всі заняття перейшли в дистанційний формат, лабораторні роботи на кафедрі харчової хімії залишаються такими ж насиченими та інформативними. 1жовтня 2021 року асистентка кафедри Надія Квітковська провел...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді викладачі кафедри харчової хімії опановують викладацьку майстерність 01 жовтня 2021

Оригінальні рішення здобувачів закріплюються патентами України

Наші здобувачі освіти успішно опановують обрані освітньо-професійні програми. При цьому вони застосовують здобуті знання для пошуку креативних рішень, розроблення по-справжньому корисних продуктів. І не забувають закріпити свої авторські права відповідними документами. Магістрант Іван Салига разом із командою вчених кафедри машин і апаратів харчов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оригінальні рішення здобувачів закріплюються патентами України 08 січня 2024

Переможці кулінарного конкурсу EKOGALA-2022

16-17 грудня 2022 р. студенти освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції» ВСП «Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості НУХТ» Арсен Салій і Анна Гандз під керівництвом викладачки І категорії Циклової комісії виробництва харчової продукції Тетяни Голдун взяли участь у 16-му міжнародному Європейському кулінарн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переможці кулінарного конкурсу EKOGALA-2022 22 грудня 2022

Невпинно удосконалюють дистанційні навчальні наочні посібники фахівці наших кафедр

У період карантину фахівці кафедри фізики активно працюють над удосконаленням навчальних наочних посібників. Завдяки використанню викладачами сучасних технічних засобів, студенти мають змогу виконувати лабораторні роботи в дистанційному режимі. При підготовці навчально-методичних матеріалів використовуються фото та відео реальних експериментів, ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Невпинно удосконалюють дистанційні навчальні наочні посібники фахівці наших кафедр 09 квітня 2020