Н У Х Т

У відокремлених структурних підрозділах НУХТ відзначили Міжнародний день студента

19 листопада 2018

У відокремлених структурних підрозділах НУХТ відзначили Міжнародний день студента

17 листопада – день, коли студенти святкують своє професійне свято – Міжнародний день студента. З цієї нагоди у відокремлених структурних підрозділах нашого університету відбулася низка святкових заходів.

У Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ 15 листопада відбулася посвята першокурсників, яка завершилася святковим концертом. В.о. директора коледжу Едуард Зваричук привітав першокурсників та усіх присутніх зі святом, побажав гарних здобутків у навчанні, активної громадської позиції, здійснення мрій. Яскраві концертні номери, у виконанні творчого колективу, зробили свято незабутнім.

16 листопада у коледжі був День студентського самоврядування – студентська дирекція дублювала функції адміністрації, а студенти старшокурсники проводили заняття. У цей же день студенти коледжу були запрошені на офіційні урочистості до сесійної зали міської ради, де студентський директор коледжу Дар’я Сікора була нагороджена грамотою виконавчого комітету.

Святковий настрій 16 листопада переповнював і актовий зал Свалявського технічного коледжу НУХТ, де студенти зібралися на КВН.

Розпочався захід із привітального звернення директора коледжу, кандидата технічних наук Василя Йовбака. На думку багатьох, Свалявщина найбільше славиться своїми талановитими дітьми, які щороку стають випускниками нашого коледжу. Тому в цей святковий день багатьох було нагороджено почесними грамотами, подяками за відмінне навчання та за активну громадську участь у житті закладу.

На свято також завітав мер міста Свалява Іван Ланьо, який від імені райдержадміністрації та районної ради привітав студентство з найкращими роками їх життя. Побажав творчих успіхів, злетів, запевнив, що їхні таланти цінять та поважають, адже вони щодня несуть і примножують той добрий доробок всього, що передали нам наші діди та прадіди.

Після урочистої частини розпочалося найцікавіше – святковий КВН, в якому брали участь чотири команди-учасниці: технологи – команда «Екстремали», економісти – «Чорна мафія», туристи з готельщиками – «КВН Мафія», а також збірна студентів комп’ютерщиків, механіків та електриків – команда «Бригада».

Змагання відбувалися в три тури. У першому турі команди звернулися до глядачів із представленням своєї команди, та влучними жартами про свої спеціальності. Особливо в цьому змаганні відмітилися «Екстремали» та «Чорна мафія».

Другий тур являв собою замальовки на тему «нелегкого» студентського життя. Беззаперечну перемогу на цьому етапі змагань здобула команда «КВН Мафія», отримавши максимальну оцінку від журі. Відразу після підрахунку балів за другий тур, розпочався третій заключний етап змагань. Тут учасники представили відеоматеріали та презентації, де у жартівливій формі показали студентське життя та його будні, й кожна команда проявила себе з найкращого боку.

Чудовий настрій супроводжував захід протягом всіх виступів команд і конкурсів, студенти та викладачі жваво підтримували учасників викриками, плакатами та кричалками.

Перемогу заслужено здобула команда «Екстремали», з незначним відставанням друге місце вибороли учасники команди «КВН Мафія», третіми були економісти.

Вітаємо переможців, а усіх студентів – зі святом!

 

Опублікований: 19-11-2018
Читайте також:
Увосьме розпочала роботу конференція «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової і переробної галузей АПК»

20-21 листопада 2019 року в університеті працює VІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової і переробної галузей АПК». Науковці кафедри економіки і права Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ, що традиційно проводять цю конференцію, зібрали колег, студентів, аспірант...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Увосьме розпочала роботу конференція «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової і переробної галузей АПК» 20 листопада 2019

Вивчаємо мову ‒ вивчаємо традиції її народу

Зима асоціюється у кожного не лише з холодом, снігом, морозами, а і з веселими зимовими святами, які у кожного народу супроводжуються своїми власними, часом неповторними традиціями і обрядами. Студенти 4 курсу спеціальності «Туризм» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, які вивчають французьку мову як другу іноземну, разом зі с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вивчаємо мову ‒ вивчаємо традиції її народу 12 лютого 2021

Магістранти з готельно-ресторанної справи успішно захистили звіти з виробничої практики

Здобувачі вищої освіти магістерського рівня денної та заочної форм навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» захистили звіти з виробничої практики. Виробнича практика, як обов’язковий елемент освітньо-професійної підготовки, проходила з 16 січня по 26 лютого у провідних ві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти з готельно-ресторанної справи успішно захистили звіти з виробничої практики 08 березня 2023

Захист дипломів – початок професійного шляху нової плеяди кваліфікованих біотехнологів

Настав довгоочікуваний день для здобувачів освітнього ступеня «магістр» за освітньо-професійними програмами «Промислова біотехнологія» та «Фармацевтична біотехнологія» і викладачів кафедри біотехнології і мікробіології – розпочалися цьогорічні захисти кваліфікаційних робіт. Позаду залишилися години кропіткої праці, пошуку необхідної літератури й ан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захист дипломів – початок професійного шляху нової плеяди кваліфікованих біотехнологів 16 лютого 2024