Н У Х Т

Завідувач економіко-технологічного відділення Львівського коледжу НУХТ нагороджений орденом Богдана Хмельницького (посмертно)

18 січня 2023

Завідувач економіко-технологічного відділення Львівського коледжу НУХТ нагороджений орденом Богдана Хмельницького (посмертно)

Завідувач економіко-технологічного відділення відокремленого структурного підрозділу «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ», лейтенант Тарас Березюк за особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі посмертно нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня (Указ Президента  України №8/2023 від 09.01.2023 «Про відзначення державними нагородами України»).

Тарас Березюк закінчив історичний факультет Львівського національного університету ім. І.Франка. Представник колективу «Pride», учасник Революції Гідності, ветеран російсько-української війни, артилерист.

У Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості нашого університету він очолював економіко-технологічне відділення та викладав історію і соціологію. З перших днів широкомасштабного наступу боронив рідну землю, брав участь у тяжких боях за Попасну, Врубівку, Золоте, Лисичанськ та Сєвєродонецьк. Життя Тараса Березюка обірвалось у День незалежності України 24 серпня 2022 року в бою з російськими окупантами.

Власним прикладом відданого служіння рідній Україні він був взірцем патріотизму і мужності для студентської молоді та колег.

3 січня 2023 року Тарасові Березюку мало виповнитися 35 років. Безмежна шана, вічна і світла пам’ять Герою України!

Опублікований: 18-01-2023
Читайте також:
Тиждень фахової комісії спецдисциплін зі спеціальності «Галузеве машинобудування»

З 25 лютого по 1 березня 2019 року у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся тиждень фахової комісії спецдисциплін зі спеціальності «Галузеве машинобудування». Тиждень почався з лекції «Профілактика ВІЛ/СНІДу». Студенти дізналися про поширеність ВІЛ/СНІДу серед населення Європи, шляхи зараження ВІЛ та про засоби запобігання інфікува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень фахової комісії спецдисциплін зі спеціальності «Галузеве машинобудування» 04 березня 2019

Черговий майстер-клас для франківських кухариків

Здобувачі освіти й викладачі Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ продовжують тісно співпрацювати зі Службою у справах дітей, зокрема в проєкті «Франківські Кухарики» Школи лідерського росту «Я можу…». У рамках цієї співпраці вони протягом цього літа вже провели низку цікавих воркшопів для дітей, якими опікується...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Черговий майстер-клас для франківських кухариків 25 серпня 2023

Чоловіча збірна НУХТ – бронзовий призер Чемпіонату України з футзалу серед команд закладів вищої освіти

23-24 квітня у місті Львів відбувся фінал чотирьох Чемпіонату України з футзалу, участь у якому брала чоловіча збірна команда нашого університету. Підтримати наших спортсменів поїхали проректор з соціально-побутових питань Віктор Сташейко й завідувач кафедри фізичного виховання Ірина Павлюк. Спочатку наші збірники грали з господарями фіналу чотирь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чоловіча збірна НУХТ – бронзовий призер Чемпіонату України з футзалу серед команд закладів вищої освіти 25 квітня 2019

Удосконалюємо підготовку за третім рівнем вищої освіти

У період локального моніторингу освітніх програм в університеті відбулося засідання робочої групи освітньо-наукової програми «Харчові технології» третього («Доктор філософії») рівня вищої освіти. Основним питанням, яке розглядалось на засіданні, було обговорення пропозицій щодо удосконалення освітньо-наукової програми. Гарант програми, професор Во...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Удосконалюємо підготовку за третім рівнем вищої освіти 12 лютого 2024