Н У Х Т

Завідувач економіко-технологічного відділення Львівського коледжу НУХТ нагороджений орденом Богдана Хмельницького (посмертно)

18 january 2023

Завідувач економіко-технологічного відділення Львівського коледжу НУХТ нагороджений орденом Богдана Хмельницького (посмертно)

Завідувач економіко-технологічного відділення відокремленого структурного підрозділу «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ», лейтенант Тарас Березюк за особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі посмертно нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня (Указ Президента  України №8/2023 від 09.01.2023 «Про відзначення державними нагородами України»).

Тарас Березюк закінчив історичний факультет Львівського національного університету ім. І.Франка. Представник колективу «Pride», учасник Революції Гідності, ветеран російсько-української війни, артилерист.

У Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості нашого університету він очолював економіко-технологічне відділення та викладав історію і соціологію. З перших днів широкомасштабного наступу боронив рідну землю, брав участь у тяжких боях за Попасну, Врубівку, Золоте, Лисичанськ та Сєвєродонецьк. Життя Тараса Березюка обірвалось у День незалежності України 24 серпня 2022 року в бою з російськими окупантами.

Власним прикладом відданого служіння рідній Україні він був взірцем патріотизму і мужності для студентської молоді та колег.

3 січня 2023 року Тарасові Березюку мало виповнитися 35 років. Безмежна шана, вічна і світла пам’ять Герою України!

Published on: 18-01-2023
Read also:
На провідних підприємствах стажуються викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Доценти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд і Борис Хіврич пройшли стажування на підприємстві ПрАТ «Карлсберг Україна». Підприємство оснащено сучасним технологічним обладнанням, використовуються новітні інноваційні технології, що дозволяють отримувати продукт високої якості, є перспективи подальшого розвитку у сфері...

READ YOURSELF

На провідних підприємствах стажуються викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 30 january 2023

З Днем Державного прапора України!

Шановні викладачі, співробітники, студенти! Сердечно вітаю вас з Днем Державного прапора України! Це свято нагадує нам про єднання, згуртованість і подвиги нашого народу, здійснені в ім'я Вітчизни, а синьо-жовтий стяг є символом нашої свободи і незалежності, уособлює історичну спадкоємність, могутність і велич нашої країни. Віддаючи данину поваг...

READ YOURSELF

З Днем Державного прапора України! 23 august 2021

Другокурсники-експерти знайомляться з реалізацією системи НАССР і ККТ на «Carlsberg Ukraine»

5 березня здобувачі групи ХЕ 2-9, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», разом зі своєю наставницею, доценткою кафедри експертизи харчових продуктів Анастасією Чорною відвідали пивоварний завод «Carlsberg Ukraine». «Carlsberg Ukraine» є частиною Carlsberg Group, однієї з провідних п...

READ YOURSELF

Другокурсники-експерти знайомляться з реалізацією системи НАССР і ККТ на «Carlsberg Ukraine» 06 march 2024

Планове засідання вченої ради університету

29 жовтня в актовій залі з дотриманням усіх протиепідемічних заходів відбулося планове засідання вченої ради університету. За традицією розпочали з урочистого: привітали членів ради, що відсвяткували дні народження між засіданнями, та вручили відзнаки. Нагрудним знаком «Подяка ректора» був нагороджений директор Центру моніторингу якості та коорди...

READ YOURSELF

Планове засідання вченої ради університету 29 october 2020