Н У Х Т

Зустріч колективу кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування зі студентами Свалявського технічного фахового коледжу НУХТ

04 квітня 2023

Зустріч колективу кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування зі студентами Свалявського технічного фахового коледжу НУХТ

У режимі онлайн відбулася запланована зустріч колективу кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування (ТОКТП) Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого з майбутніми випускниками Свалявського технічного фахового коледжу НУХТ.

Метою зустрічі було ознайомлення майбутніх вступників із умовами вступу до НУХТ на освітньо-професійну програму «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» спеціальності 133 Галузеве машинобудування.

Ґрунтовну презентацію про можливості освітньої програми, викладацький склад і матеріальну базу кафедри ТОКТП зробили завідувач кафедри, професор Микола Якимчук і відповідальний за профорієнтаційну роботу кафедри, доцент Іван Миколів.

З наявною інформацією про умови вступної кампанії 2023 року виступив відповідальний секретар приймальної комісії НУХТ, доцент Вадим Серпученко.

Доповідачі надали вичерпні відповіді на запитання майбутніх вступників і представників коледжу і запросили випускників коледжу до лав здобувачів освітньо-професійної програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв».

Колектив кафедри ТОКТП висловлює подяку керівництву, викладачам і студентам Свалявського технічного фахового коледжу НУХТ за організацію зустрічі та сподівається на подальшу співпрацю.

Опублікований: 04-04-2023
Читайте також:
В університеті відбувся форум «Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості»

Останнім часом в Україні, як і всьому світі зростає популярність крафтових виробництв. Крафтовий продукт – це про відповідальність перед споживачем, клієнтом, про повагу та прагнення направити загальну культуру споживання до показника якості і значимості. Таке виробництво може пожвавити місцевий бізнес і стати своєрідним магнітом для розвитку туриз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті відбувся форум «Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості» 26 жовтня 2023

Захисти індивідуальних робіт здобувачів розпочалися на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів

Кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів невтомно працює в період карантину. 27 квітня розпочався тиждень захистів індивідуальних робіт здобувачів. Робота була організована у вигляді онлайн-конференції. Студенти спеціальності «Харчові технології» розпочали захист звітів із переддипломної практики, які в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти індивідуальних робіт здобувачів розпочалися на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів 28 квітня 2020

Доступно про технологію цукрового виробництва студентам спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»

5 листопада на кафедрі технології цукру і підготовки води відбулася відкрита лекція для студентів спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» з дисципліни «Загальні технології харчових виробництв» доцента кафедри Світлани Шульги. На занятті були присутні викладачі кафедри. Лекція є вступною до модуля «Технологія цукрового в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доступно про технологію цукрового виробництва студентам спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» 06 листопада 2019

Здобувачі університету долучилися до міжуніверситетського лекторію

Наші здобувачі освіти долучилися до міжуніверситетського лекторію Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка, Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника та Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка, який розпочався 28 березня 2022 року. У рамках лекторію чита...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі університету долучилися до міжуніверситетського лекторію 31 березня 2022