Н У Х Т

У щорічній бізнес-зустрічі «Хлібопекарський бізнес» взяли участь викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

21 березня 2023

У щорічній бізнес-зустрічі «Хлібопекарський бізнес» взяли участь викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса та доцентка Анна Грищенко взяли участь у щорічній бізнес-зустрічі «Хлібопекарський бізнес», яка відбулася 16 березня у Києві, в бізнес-центрі IQ.

Захід був орієнтований на виробників хлібопекарської галузі, спеціалістів ритейлу та розробників технологій, постачальників технологічного та лабораторного обладнання, сировини та пакувальних матеріалів і відбувся завдяки організатору, компанії «Marko Pack» і генеральному партнеру, компанії «Ітак».

Метою проведення бізнес-зустрічі було ознайомлення з інноваційними рішеннями у сфері виробництва та пакування хлібобулочних виробів, а також обговорення можливих шляхів вирішення проблем галузі, які виникли внаслідок складних політичних, економічних і соціальних чинників в Україні.

Із доповідями виступили президент Всеукраїнської асоціації пекарів, директор Спілки «Борошномели України», науковці Одеського національного технологічного університету та представники компаній «Про Консалтінг», «Зееландія», «Поле», «ПроТек Системз», «СОК ТРЕЙД», «ТАТфуд», «RODALS», «Беверлі Вудс», «Бакіто», «Штерн Інгредієнтс Україна».

Крім того, відбулася дискусійна зустріч «Сучасна модель енергозабезпечення хлібопекарського підприємства», яку організували  представники компаній «HD-Group», «Київхліб», «Енергум» і «Атмосфера». Учасники поділилися досвідом підприємств у вирішенні проблем з енергопостачанням, які виникли внаслідок воєнного вторгнення агресора. Завдяки онлайн-трансляції усі бажаючі мали змогу прослухати доповіді.

У рамках заходу відбулася виставка компаній, які розробляють і впроваджують комплексні технологічні рішення для хлібопекарської і кондитерської галузей. Також була представлена експозиція «Українські виробники хліба та хлібобулочної продукції».

Бізнес-зустріч стала чудовою можливістю для обміну досвідом задля вирішення важливих проблем галузі. Отримана під час зустрічі інформація буде використана під час проведення лекційних і лабораторних занять.

Наші викладачі вдячні організаторам за надану можливість долучитися до зустрічі та сподіваються на подальшу співпрацю.

Опублікований: 21-03-2023
Читайте також:
Актуальні питання функціонування та розвитку суб’єктів господарювання обговорили в університеті в рамках науково-практичної конференції кафедри економіки і права

21 листопада в університеті розпочала роботу VІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової і переробної галузей АПК», організована кафедрою економіки і права за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України та ННЦ «Інститут аграрної економіки» Національної академії аграр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні питання функціонування та розвитку суб’єктів господарювання обговорили в університеті в рамках науково-практичної конференції кафедри економіки і права 21 листопада 2018

GMP – як забезпечують якість фармпродукції: гостьова лекція від Корпорації «Артеріум»

Третьокурсники освітньої програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» в рамках вивчення обов’язкової дисципліни «Нормативне забезпечення біотехнологічних виробництв» (лекторка – доцентка Світлана Старовойтова) мали унікальну можливість прослухати лекцію від менеджерки з навчання та розвитку з питань GхP Корпорації «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

GMP – як забезпечують якість фармпродукції: гостьова лекція від Корпорації «Артеріум» 24 березня 2025

Відбулося засідання Профкому співробітників НУХТ

9 лютого 2022 відбулося засідання Профкому співробітників НУХТ, у ході якого розглядалися дуже важливі питання порядку денного. Першочергово заслухали головну бухгалтерку Профкому Ольгу Щербину зі звітом про виконання кошторису за 2021 рік. У голови Профкому Василя Пасічного були питання щодо використання коштів, на які він отримав відповіді голов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося засідання Профкому співробітників НУХТ 09 лютого 2022

У пошуку вмотивованих вступників

Доцентка кафедри технології оздоровчих продуктів Світлана Бажай-Жежерун відвідала Спеціалізовану школу з поглибленим вивченням англійської та італійської мов №130 імені Данте Аліг'єрі Голосіївського району міста Києва. На зустрічі зі старшокласниками викладачка розповіла про переваги навчання в НУХТ, повний цикл ступеневої освіти, можливість отрим...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У пошуку вмотивованих вступників 20 травня 2024