Н У Х Т

Науковий семінар здобувачів освітньо-наукової програми «LEAN-виробництво харчової продукції»

19 листопада 2024

Науковий семінар здобувачів освітньо-наукової програми «LEAN-виробництво харчової продукції»

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся вже традиційний науковий семінар, присвячений підведенню підсумків роботи здобувачів освітньо-наукової програми «LEAN-виробництво харчової продукції» у рамках дисципліни «Науково-дослідницький практикум. Модуль 1».

Здобувачі представили проєкти з операційного вдосконалення процесів виробництва у харчовій промисловості. Ця тематика стала ще актуальнішою порівняно з минулим роком, адже в умовах війни вітчизняні виробники намагаються не тільки вистояти, а й знайти та підтримати талановитий персонал, розробити якісні продукти та послуги, а також узгодити свою стратегію подальшого розвитку із сучасною дійсністю.

Олександр Коліушко представив доповідь, присвячену болючому питанню релокації підприємства із зони бойових дій на прикладі виробництва прянощів та спецій ТОВ «Pripravka». Зокрема було розглянуто широкий спектр LEAN-інструментів, що дозволяють подолати виклики та реалізувати перспективи, які неочікувано можуть виникнути перед оператором ринку харчової продукції. Здобувач Олег Вареник у своїй доповіді висвітлив кейс впровадження інструментів системи 5S на харчових виробництвах малої потужності та харчоблоках готельних комплексів.

Здобувачі освіти та викладачі кафедри збагатилися цінними знаннями та досвідом, що допоможуть у подальшому навчанні і роботі.

Вдячні ЗСУ за можливість проводити такі заходи! Слава Україні!

Опублікований: 19-11-2024
Читайте також:
Виклики на старті кар’єри HR’а від міжнародної бізнес-школи Laba

4 травня 2023 року здобувачі освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» (бакалаври і магістри) взяли участь у організованому міжнародною бізнес-школою Labа вебінарі «Як стати HR’ом: виклики на старті кар’єри» від HR-директорки провідної платформи працевлаштування в Україні Work.ua Ольги Тарасевич. Спікерка розповіла про свій професійний ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виклики на старті кар’єри HR’а від міжнародної бізнес-школи Laba 08 травня 2023

Четвертокурсники спеціальності «Оздоровчі продукти» готуються до складання ЗНО з англійської мови

Націлені на успішне складання ЗНО до магістратури, студенти 4 курсу спеціальності «Оздоровчі продукти» з великим бажанням відвідують факультатив із англійської мови, який приводиться на кафедрі іноземних мов професійного спрямування Галиною Лук’янець. Вони повторюють граматичний і лексичний матеріал, відточують вміння читання та письма. Окрім робот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Четвертокурсники спеціальності «Оздоровчі продукти» готуються до складання ЗНО з англійської мови 14 травня 2019

PLANTA+. Наука, практика та освіта

Нещодавно відбулася перша науково-практична конференція «PLANTA+. Наука, практика та освіта», організована спільними зусиллями Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, Національного фармацевтичного університету, Київського медичного університету, Інституту ботаніки ім. Холодного та Асоціації виробників фітосировини України. На к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

PLANTA+. Наука, практика та освіта 03 березня 2021

Оголошений відбір експертів до Наукової та Експертної рад МОН

Міністерство освіти і науки України щорічно проводить конкурси наукових досліджень і науково-технічних (експериментальних) розробок, фінансування яких здійснюватиметься за кошти держбюджету. Експертне забезпечення проведення таких конкурсів, виконавцями яких стануть заклади вищої освіти та наукові установи МОН, покладено на Наукову раду та Експертн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оголошений відбір експертів до Наукової та Експертної рад МОН 12 липня 2018