Н У Х Т

Науковий семінар здобувачів освітньо-наукової програми «LEAN-виробництво харчової продукції»

19 листопада 2024

Науковий семінар здобувачів освітньо-наукової програми «LEAN-виробництво харчової продукції»

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся вже традиційний науковий семінар, присвячений підведенню підсумків роботи здобувачів освітньо-наукової програми «LEAN-виробництво харчової продукції» у рамках дисципліни «Науково-дослідницький практикум. Модуль 1».

Здобувачі представили проєкти з операційного вдосконалення процесів виробництва у харчовій промисловості. Ця тематика стала ще актуальнішою порівняно з минулим роком, адже в умовах війни вітчизняні виробники намагаються не тільки вистояти, а й знайти та підтримати талановитий персонал, розробити якісні продукти та послуги, а також узгодити свою стратегію подальшого розвитку із сучасною дійсністю.

Олександр Коліушко представив доповідь, присвячену болючому питанню релокації підприємства із зони бойових дій на прикладі виробництва прянощів та спецій ТОВ «Pripravka». Зокрема було розглянуто широкий спектр LEAN-інструментів, що дозволяють подолати виклики та реалізувати перспективи, які неочікувано можуть виникнути перед оператором ринку харчової продукції. Здобувач Олег Вареник у своїй доповіді висвітлив кейс впровадження інструментів системи 5S на харчових виробництвах малої потужності та харчоблоках готельних комплексів.

Здобувачі освіти та викладачі кафедри збагатилися цінними знаннями та досвідом, що допоможуть у подальшому навчанні і роботі.

Вдячні ЗСУ за можливість проводити такі заходи! Слава Україні!

Опублікований: 19-11-2024
Читайте також:
Свою професійну майстерність підвищують студенти та викладачі кафедри технології цукру і підготовки води

Студенти та викладачі кафедри технології цукру і підготовки води відвідали Міжнародну виставку харчових продуктів та напоїв WorldFood Ukraine 2019. Вони поспілкувались із учасниками компаній з 15 країн світу, серед яких Damodara (напої, Литва), STS Development (питна вода, Албанія) та багато інших. Також студенти мали можливість відвідати майстер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свою професійну майстерність підвищують студенти та викладачі кафедри технології цукру і підготовки води 30 жовтня 2019

Безцінний досвід отримали наші студенти на одному з найбільших очних змагань із програмування в світі

Завершилася Чотирнадцята міжнародна студентська олімпіада з програмування імені С. О. Лебедєва та В. М. Глушкова «KPI-OPEN 2019», участь у якій цього року взяли 88 команд із 19 міст 7 країн світу, що представили 33 університети. Серед традиційних учасників цих престижних інтелектуальних перегонів традиційно були і команди факультету автоматизації і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Безцінний досвід отримали наші студенти на одному з найбільших очних змагань із програмування в світі 12 липня 2019

Чим живе сучасний графічний дизайн у рекламі – відкрита лекція доцента кафедри маркетингу

На кафедрі маркетингу відбулася відкрита лекція доцента, кандидата філологічних наук Наталії Манич для студентів 3 курсу спеціальності 061 «Журналістика» (освітня програма «Реклама та зв'язки з громадськістю»). Лекція була прочитана в межах навчальної дисципліни «Дизайн у рекламі та PR» та була присвячена типологічно-стильовим особливостям графічн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чим живе сучасний графічний дизайн у рекламі – відкрита лекція доцента кафедри маркетингу 29 жовтня 2018

Науковий доробок технологів ресторанної продукції

11 квітня 2024 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулося засідання секції «Технологія ресторанної продукції» 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» та секції «Технології харчування та оздоровчих продук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий доробок технологів ресторанної продукції 18 квітня 2024