Н У Х Т

День вишиванки в Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

20 травня 2021

День вишиванки в Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

Всесвітній День вишиванки відзначається щороку в третій четвер травня. У 2021 році він припадає на 20 травня. Вишиванка – своєрідний унікальний код українського етносу. Вона яскраво відображає особливу національну традицію народу.

Цьогоріч цьому прекрасному святу – уже 15 років, воно набуло міжнародних масштабів і український традиційний одяг одягають усе більше людей не лише в нашій країні, а по всьому світу.

З нагоди свята в Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбувся флешмоб «Вдягни вишиванку – підтримай Україну!».

З самого ранку в навчальному закладі майоріли диво-кольори та розмаїття візерунків вишиванок, які одягли студенти, викладачі та співробітники.

Вітаємо з чудовим святом самобутньої, неповторної, барвистої української культури – з Днем вишиванки. Вона символізує зв’язок поколінь, будить високі патріотичні почуття в серці кожного українця. Це наш національний оберіг! Нехай це свято зітре кордони й об’єднує українців по всьому світу. Чудового настрою та різнобарвних вражень!

Опублікований: 20-05-2021
Читайте також:
Все про біозахист харчових продуктів на гостьовій лекції від фахівця Novonesis A/S

16 квітня 2024 р. для магістрантів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів у межах вивчення дисциплін «Менеджмент якості та безпечності продуктів м’ясної галузі» та «Менеджмент якості та безпечності харчових продуктів для HoReCa» відбулася гостьова лекція «Біозахист харчових продуктів». На запрошення професорки кафедри Ірини Шевченко лекцію пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Все про біозахист харчових продуктів на гостьовій лекції від фахівця Novonesis A/S 17 квітня 2024

Методологія дослідницької роботи: здобувачі знайомляться зі сучасними інструментами

Наука є невід’ємною складовою професійної діяльності викладачів та професійної підготовки здобувачів, яка спрямована на формування і реалізацію творчих здібностей. Опановувати методологію дослідницької роботи, що передбачає формування здатності до планування і виконання наукового дослідження здобувачі можуть також за рахунок відвідування конференці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Методологія дослідницької роботи: здобувачі знайомляться зі сучасними інструментами 15 грудня 2023

Магістранти освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» поспілкувалися з гаранткою

Традиційно на початку навчання відбулася перша зустріч магістрантів, які вступили на навчання за освітньо-професійною програмою «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», з гаранткою освітньої програми, професоркою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Оленою Білик і членами робочої групи освітн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» поспілкувалися з гаранткою 09 вересня 2025

Із новою моделлю національної атестації аудиторів познайомилися викладачі і здобувачі освіти кафедри обліку і аудиту

24 січня 2023 року відбулася зустріч в форматі онлайн-конференції в ZOOM викладачів кафедри обліку і аудиту та здобувачів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» із завідувачем відділу з питань атестації Органу суспільного нагляду за аудиторською діяльністю (ОСНАД) Віктором Кушніром. Усі аудитори та суб’єкти аудиторської діяльності підлягають су...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із новою моделлю національної атестації аудиторів познайомилися викладачі і здобувачі освіти кафедри обліку і аудиту 26 січня 2023