Н У Х Т

День вишиванки в Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

20 травня 2021

День вишиванки в Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

Всесвітній День вишиванки відзначається щороку в третій четвер травня. У 2021 році він припадає на 20 травня. Вишиванка – своєрідний унікальний код українського етносу. Вона яскраво відображає особливу національну традицію народу.

Цьогоріч цьому прекрасному святу – уже 15 років, воно набуло міжнародних масштабів і український традиційний одяг одягають усе більше людей не лише в нашій країні, а по всьому світу.

З нагоди свята в Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбувся флешмоб «Вдягни вишиванку – підтримай Україну!».

З самого ранку в навчальному закладі майоріли диво-кольори та розмаїття візерунків вишиванок, які одягли студенти, викладачі та співробітники.

Вітаємо з чудовим святом самобутньої, неповторної, барвистої української культури – з Днем вишиванки. Вона символізує зв’язок поколінь, будить високі патріотичні почуття в серці кожного українця. Це наш національний оберіг! Нехай це свято зітре кордони й об’єднує українців по всьому світу. Чудового настрою та різнобарвних вражень!

Опублікований: 20-05-2021
Читайте також:
Здобувачі поліпшують свої hard skills на курсі «Внутрішній аудитор системи харчової безпеки НАССР/ХАССП»

Здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр», освітньо-професійної програми «Технології харчування» та освітнього ступеня «Магістр», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» опановують hard skills на курсі «Внутрішній аудитор системи харчової безпеки НАССР/ХАССП». Курс проводиться з 2 по 23 листопада 2023 р. компанією PROF...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі поліпшують свої hard skills на курсі «Внутрішній аудитор системи харчової безпеки НАССР/ХАССП» 14 листопада 2023

Четвертокурсники-хімтехнологи прокачують навички роботи в хімічній лабораторії

Для вирішення багатьох технологічних завдань у галузі хімічної технології необхідні практичні навички роботи в хімічній лабораторії стосовно техніки безпеки, техніки лабораторних робіт, таймменеджменту, роботи в команді, взаємодії з ментором. Це дає змогу не лише закріпити й поглибити теоретичні знання, а й прокачати власні soft skills. Тому четве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Четвертокурсники-хімтехнологи прокачують навички роботи в хімічній лабораторії 16 вересня 2022

Проблемні питання для підприємств малого та середнього бізнесу – у полі зору викладачів і студентів кафедри міжнародної економіки

26 вересня викладачі та студенти кафедри міжнародної економіки взяли участь у засіданні круглого столу комітету підприємців АПК, який відбувся в Торгово-промисловій палаті України. На заході обговорювалися шляхи вирішення проблемних питань для підприємств малого та середнього бізнесу у сфері виробництва крафтових харчових продуктів. Учасники кругл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проблемні питання для підприємств малого та середнього бізнесу – у полі зору викладачів і студентів кафедри міжнародної економіки 27 вересня 2019

Про шляхи вирішення конфліктної ситуації на вебінарі для наших студентів

Нещодавно відбувся черговий онлайн майстер-клас «Конфлікт? Відмінно! Давайте розбиратися!», організований стратегічним партнером Корпорації «Артеріум» ТОВ «Triglav International». Вебінар провела сертифікований бізнес-тренер Тетяна Ковтонюк, яка має більше 13 років тренерського досвіду. Учасниками заходу стали студенти факультету біотехнології та ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про шляхи вирішення конфліктної ситуації на вебінарі для наших студентів 08 квітня 2020