Н У Х Т

Знайомство майбутніх експертів з ТМ «АМА»

24 листопада 2023

Знайомство майбутніх експертів з ТМ «АМА»

Здобувачі групи ХЕ-ІІІ-12 разом із наставницею, професоркою кафедри експертизи харчових продуктів, академіком УАН Оксаною Шульгою відвідали провідного виробника молочної продукції, в тому числі для дитячого та дієтичного харчування ТОВ «Фірма «Фавор» (ТМ «АМА»).

Підприємство створене у 1993 році і в цьому році відсвяткувало своє 30-річчя. Нині виробництво оснащено сучасним обладнанням, дуже грамотно організовано технологічних процес, дотримано всі вимоги щодо забезпечення безпечності кінцевої продукції, використовується високоякісна сировина від перевірених господарств, що підтверджено сертифікацією підприємства за ISO 9001, ISO 22000, ISO 14000, ISO 45000.

Майбутні експерти дізналися, як правильно організувати технологічний процес з виробництва якісних і безпечних молочних продуктів в умовах обмежених площ.

Здобувачі також відвідали виробничу акредитовану лабораторію та побачили, яким чином здійснюється мікробіологічний контроль, вхідний контроль сировини та контроль якості кінцевої продукції. У лабораторії ТОВ «Фірма "Фавор» використовують сучасні методи та обладнання, а також експрес-системи для оперативного контролю.

Дружний, кваліфікований колектив – запорука успіху будь-кого підприємства. Проте, абсолютно все залежить від керівництва. ТОВ «Фірма «Фавор» очолює професійна генеральна директорка Раїса Михайлова. Під час спілкування з фахівчинею відчувається її вболівання за справу, що реалізовано в організації виробництва та постійному оновленні асортименту продукції. Здобувачі освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» від майбутнього можливого роботодавця почули про важливість ретельного опанування спеціальності, а також знаходження професії «по душі».

Гостинність ТМ «АМА» підтвердила проведеною дегустацією крем-десерту з ванільним смаком, «Наріне» та йогуртом із наповнювачем «Злаки». Майбутні експерти засвідчили високу якість продукції.

Кафедра експертизи харчових продуктів вельми вдячна Раїсі Михайловій за можливість ознайомлення наших здобувачів освіти з виробництвом молочних продуктів і реалізацією системи якості та безпечності на практиці.

Відвідане підприємство демонструє, що європейські принципи організації бізнесу вже є в Україні, тож бажаємо ТОВ «Фірма «Фавор» (ТМ «АМА») і надалі розвиватися та завоювати більші ринки й споживачів як в Україні, так і за її межами.

Опублікований: 24-11-2023
Читайте також:
Гості кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів − студенти Вінницького коледжу НУХТ

На кафедру технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів завітали викладачі та студенти Вінницького коледжу НУХТ, які навчаються за спеціальністю «Виробництво жирів та жирозамінників». Про основні переваги навчання в університеті, й зокрема, на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та космет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гості кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів − студенти Вінницького коледжу НУХТ 02 грудня 2019

Зимовий Open day

29 січня відбувся черговий День відкритих дверей нашого університету. Зважаючи на карантинні обмеження, знову довелося скористатися дистанційними технологіями, але такий формат дав змогу приєднатися до заходу широкій аудиторії з різних куточків нашої країни. Докладну інформацію про наш навчальний заклад учасники Open day отримали з відеофільму, що...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зимовий Open day 29 січня 2022

Про санітарно-гігієнічну безпеку підприємств гостинності на гостьовій лекції фахівчині-управлінки

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулася чергова гостьова лекція для здобувачів третього року навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» у рамках дисципліни «Санітарно-гігієнічна безпека в галузі: вітчизняний і європейський досвід». Цього разу на запрошення завідувачки кафедри і лекторки дисципліни Лариси Шаран, поділитися сво...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про санітарно-гігієнічну безпеку підприємств гостинності на гостьовій лекції фахівчині-управлінки 21 жовтня 2024

Юні хіміки знайомляться з біотехнологіями

На кафедру біотехнології і мікробіології (БТМ) завітали учні 9-го класу ліцею № 293 Деснянського району м. Києва, які поглиблено вивчають хімію. Супроводжувала школярів їх класний керівник, вчитель хімії Надія Хринюк. Зустрічала відвідувачів і знайомила з перспективами навчання в університеті доцент кафедри БТМ Світлана Тетеріна. Знайомство з НУХТ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Юні хіміки знайомляться з біотехнологіями 10 квітня 2018