Н У Х Т

Знайомство майбутніх експертів з ТМ «АМА»

24 листопада 2023

Знайомство майбутніх експертів з ТМ «АМА»

Здобувачі групи ХЕ-ІІІ-12 разом із наставницею, професоркою кафедри експертизи харчових продуктів, академіком УАН Оксаною Шульгою відвідали провідного виробника молочної продукції, в тому числі для дитячого та дієтичного харчування ТОВ «Фірма «Фавор» (ТМ «АМА»).

Підприємство створене у 1993 році і в цьому році відсвяткувало своє 30-річчя. Нині виробництво оснащено сучасним обладнанням, дуже грамотно організовано технологічних процес, дотримано всі вимоги щодо забезпечення безпечності кінцевої продукції, використовується високоякісна сировина від перевірених господарств, що підтверджено сертифікацією підприємства за ISO 9001, ISO 22000, ISO 14000, ISO 45000.

Майбутні експерти дізналися, як правильно організувати технологічний процес з виробництва якісних і безпечних молочних продуктів в умовах обмежених площ.

Здобувачі також відвідали виробничу акредитовану лабораторію та побачили, яким чином здійснюється мікробіологічний контроль, вхідний контроль сировини та контроль якості кінцевої продукції. У лабораторії ТОВ «Фірма "Фавор» використовують сучасні методи та обладнання, а також експрес-системи для оперативного контролю.

Дружний, кваліфікований колектив – запорука успіху будь-кого підприємства. Проте, абсолютно все залежить від керівництва. ТОВ «Фірма «Фавор» очолює професійна генеральна директорка Раїса Михайлова. Під час спілкування з фахівчинею відчувається її вболівання за справу, що реалізовано в організації виробництва та постійному оновленні асортименту продукції. Здобувачі освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» від майбутнього можливого роботодавця почули про важливість ретельного опанування спеціальності, а також знаходження професії «по душі».

Гостинність ТМ «АМА» підтвердила проведеною дегустацією крем-десерту з ванільним смаком, «Наріне» та йогуртом із наповнювачем «Злаки». Майбутні експерти засвідчили високу якість продукції.

Кафедра експертизи харчових продуктів вельми вдячна Раїсі Михайловій за можливість ознайомлення наших здобувачів освіти з виробництвом молочних продуктів і реалізацією системи якості та безпечності на практиці.

Відвідане підприємство демонструє, що європейські принципи організації бізнесу вже є в Україні, тож бажаємо ТОВ «Фірма «Фавор» (ТМ «АМА») і надалі розвиватися та завоювати більші ринки й споживачів як в Україні, так і за її межами.

Опублікований: 24-11-2023
Читайте також:
Вітаємо біотехнологів-переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2025 року!

Всеукраїнський конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Біотехнології» 2025 року завершено і на кафедрі біотехнології і мікробіології підвели його підсумки. Цьогоріч у конкурсі взяли участь 40 студентів із 14 закладів вищої освіти. На підсумковій науково-практичній конференції виступили 25 здобувачів освіти. Захист наукових робіт про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо біотехнологів-переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2025 року! 28 квітня 2025

Про усі нюанси свого навчання дізналися першокурсники-екологи

15 вересня відбулася зустріч гарантки бакалаврської освітньо-професійної програми «Екологія» Оксани Ничик з першокурсниками, які вступили на навчання у 2025 році. Зустріч розпочалася з теплих привітань і побажань успішного старту. Викладачка наголосила, що студентські роки – це не лише лекції та заліки, а й час для самореалізації, пошуку себе та у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про усі нюанси свого навчання дізналися першокурсники-екологи 16 вересня 2025

Ресторатори діляться зі студентами спеціальності «Готельно-ресторанна справа» власним досвідом

Цей тиждень на кафедрі готельно-ресторанної справи став тижнем зустрічей із рестораторами. Лекцію для студентів 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» прочитав Рудольф Краєвський, засновник і бренд-шеф мережі закладів ресторанного господарства вегетаріанського спрямування «Vegano Hooligano Family», веган, лідер веган-спільноти і ор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ресторатори діляться зі студентами спеціальності «Готельно-ресторанна справа» власним досвідом 19 квітня 2019

Щодо сучасних трендів, інновацій та стратегічного партнерства у бізнес-освіті подискутували наші викладачки

Викладачки Навчально-наукового інституту економіки і управління долучилися до роботи VІII міжнародного бізнес-форуму «Наука – Бізнес – Освіта: стратегічне партнерство», що відбувся 25 листопада в онлайн-режимі у Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана. Форум був присвячений актуальним питанням взаємодії бізнесу та у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Щодо сучасних трендів, інновацій та стратегічного партнерства у бізнес-освіті подискутували наші викладачки 26 листопада 2020