Н У Х Т

Знайомство майбутніх експертів з ТМ «АМА»

24 листопада 2023

Знайомство майбутніх експертів з ТМ «АМА»

Здобувачі групи ХЕ-ІІІ-12 разом із наставницею, професоркою кафедри експертизи харчових продуктів, академіком УАН Оксаною Шульгою відвідали провідного виробника молочної продукції, в тому числі для дитячого та дієтичного харчування ТОВ «Фірма «Фавор» (ТМ «АМА»).

Підприємство створене у 1993 році і в цьому році відсвяткувало своє 30-річчя. Нині виробництво оснащено сучасним обладнанням, дуже грамотно організовано технологічних процес, дотримано всі вимоги щодо забезпечення безпечності кінцевої продукції, використовується високоякісна сировина від перевірених господарств, що підтверджено сертифікацією підприємства за ISO 9001, ISO 22000, ISO 14000, ISO 45000.

Майбутні експерти дізналися, як правильно організувати технологічний процес з виробництва якісних і безпечних молочних продуктів в умовах обмежених площ.

Здобувачі також відвідали виробничу акредитовану лабораторію та побачили, яким чином здійснюється мікробіологічний контроль, вхідний контроль сировини та контроль якості кінцевої продукції. У лабораторії ТОВ «Фірма "Фавор» використовують сучасні методи та обладнання, а також експрес-системи для оперативного контролю.

Дружний, кваліфікований колектив – запорука успіху будь-кого підприємства. Проте, абсолютно все залежить від керівництва. ТОВ «Фірма «Фавор» очолює професійна генеральна директорка Раїса Михайлова. Під час спілкування з фахівчинею відчувається її вболівання за справу, що реалізовано в організації виробництва та постійному оновленні асортименту продукції. Здобувачі освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» від майбутнього можливого роботодавця почули про важливість ретельного опанування спеціальності, а також знаходження професії «по душі».

Гостинність ТМ «АМА» підтвердила проведеною дегустацією крем-десерту з ванільним смаком, «Наріне» та йогуртом із наповнювачем «Злаки». Майбутні експерти засвідчили високу якість продукції.

Кафедра експертизи харчових продуктів вельми вдячна Раїсі Михайловій за можливість ознайомлення наших здобувачів освіти з виробництвом молочних продуктів і реалізацією системи якості та безпечності на практиці.

Відвідане підприємство демонструє, що європейські принципи організації бізнесу вже є в Україні, тож бажаємо ТОВ «Фірма «Фавор» (ТМ «АМА») і надалі розвиватися та завоювати більші ринки й споживачів як в Україні, так і за її межами.

Опублікований: 24-11-2023
Читайте також:
Зони елітарної освіти на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

У межах вивчення дисципліни «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства. Модуль 1. Якість та безпечність харчових продуктів з основами НАССР» здобувачі бакалаврської освітньої програми «Технології харчування» під керівництвом гаранта програми, професора кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олега Кузьміна взяли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зони елітарної освіти на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 20 грудня 2023

Фахівці кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів долучилися до заходів Міжнародного форуму «Косметика України 2018»

29 травня розпочав свою роботу третій Міжнародний форум «Косметика України 2018», головною подією якого традиційно є конференція. Серед спікерів конференції - авторитетні професіонали із багатьох країн світу. Розпочала роботу конференції голова Асоціації «Парфумерія і косметика України» Вікторія Філатова доповіддю, присвяченою аналізу ринку космет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів долучилися до заходів Міжнародного форуму «Косметика України 2018» 30 травня 2018

Старт Бізнес-школи «Артеріум»: новий рівень співпраці освіти та бізнесу!

Викладачі кафедри біотехнології і мікробіології факультету біотехнології та екологічного контролю і кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Навчально-наукового інституту харчових технологій були запрошені до участі у Бізнес-школі «Артеріум» для викладачів ЗВО, офіційне відкриття якої відбулося 2 квітня....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Старт Бізнес-школи «Артеріум»: новий рівень співпраці освіти та бізнесу! 04 квітня 2025

Подарунок до Дня Незалежності: освітньо-наукова програма «Харчові технології» акредитована НАЗЯВО!

Колектив університету отримав прекрасний подарунок до Дня Незалежності. Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти на своєму засіданні 22 серпня прийняло рішення про акредитацію освітньо-наукової програми «Харчові технології» третього (доктор філософії) рівня вищої освіти. За відповідне рішення проголосували усі 20 членів агентства, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подарунок до Дня Незалежності: освітньо-наукова програма «Харчові технології» акредитована НАЗЯВО! 24 серпня 2023