Н У Х Т

Знайомство майбутніх експертів з ТМ «АМА»

24 листопада 2023

Знайомство майбутніх експертів з ТМ «АМА»

Здобувачі групи ХЕ-ІІІ-12 разом із наставницею, професоркою кафедри експертизи харчових продуктів, академіком УАН Оксаною Шульгою відвідали провідного виробника молочної продукції, в тому числі для дитячого та дієтичного харчування ТОВ «Фірма «Фавор» (ТМ «АМА»).

Підприємство створене у 1993 році і в цьому році відсвяткувало своє 30-річчя. Нині виробництво оснащено сучасним обладнанням, дуже грамотно організовано технологічних процес, дотримано всі вимоги щодо забезпечення безпечності кінцевої продукції, використовується високоякісна сировина від перевірених господарств, що підтверджено сертифікацією підприємства за ISO 9001, ISO 22000, ISO 14000, ISO 45000.

Майбутні експерти дізналися, як правильно організувати технологічний процес з виробництва якісних і безпечних молочних продуктів в умовах обмежених площ.

Здобувачі також відвідали виробничу акредитовану лабораторію та побачили, яким чином здійснюється мікробіологічний контроль, вхідний контроль сировини та контроль якості кінцевої продукції. У лабораторії ТОВ «Фірма "Фавор» використовують сучасні методи та обладнання, а також експрес-системи для оперативного контролю.

Дружний, кваліфікований колектив – запорука успіху будь-кого підприємства. Проте, абсолютно все залежить від керівництва. ТОВ «Фірма «Фавор» очолює професійна генеральна директорка Раїса Михайлова. Під час спілкування з фахівчинею відчувається її вболівання за справу, що реалізовано в організації виробництва та постійному оновленні асортименту продукції. Здобувачі освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» від майбутнього можливого роботодавця почули про важливість ретельного опанування спеціальності, а також знаходження професії «по душі».

Гостинність ТМ «АМА» підтвердила проведеною дегустацією крем-десерту з ванільним смаком, «Наріне» та йогуртом із наповнювачем «Злаки». Майбутні експерти засвідчили високу якість продукції.

Кафедра експертизи харчових продуктів вельми вдячна Раїсі Михайловій за можливість ознайомлення наших здобувачів освіти з виробництвом молочних продуктів і реалізацією системи якості та безпечності на практиці.

Відвідане підприємство демонструє, що європейські принципи організації бізнесу вже є в Україні, тож бажаємо ТОВ «Фірма «Фавор» (ТМ «АМА») і надалі розвиватися та завоювати більші ринки й споживачів як в Україні, так і за її межами.

Опублікований: 24-11-2023
Читайте також:
Доктори філософії зможуть захищатися у разових радах

МОН планує впровадити як експеримент наукову атестацію докторів філософії через захист їх дисертацій у разових вчених радах. Про це повідомила міністр освіти і науки України Лілія Гриневич 14 січня 2019 року під час виступу на тему «Вища освіта України в контексті розвитку творення європейського простору вищої освіти». Йшлося, зокрема, про те, як ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доктори філософії зможуть захищатися у разових радах 16 січня 2019

Військово-спортивне свято з нагоди Дня Збройних Сил України

З нагоди Дня Збройних Сил України в Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося військово-спортивне свято «Нумо, хлопці!», у якому  взяли участь студенти перших курсів. Команди обрали своїх командирів і представили назви та гасла своїх команд. А далі команди змагалися у конкурсах: «Естафета», «Надягання протигазу на швидкіс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Військово-спортивне свято з нагоди Дня Збройних Сил України 10 грудня 2018

На кафедрі біотехнології і мікробіології вперше відбулася міжнародна науково-практична інтернет-конференція

Починаючи з першого набору студентів за новітньою спеціальністю «Технологія мікробіологічних та вітамінних виробництв» у 1966 році в Київському технологічному інституті харчової промисловості (нині – Національний університет харчових технологій), розпочалася історія інженерної біотехнологічної освіти в Україні. Сьогодні ця спеціальність має назву «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі біотехнології і мікробіології вперше відбулася міжнародна науково-практична інтернет-конференція 10 січня 2017

День відкритих дверей у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

Сумський коледж харчової промисловості НУХТ гостинно зустрів майбутніх вступників, які відвідали День відкритих дверей. Директор коледжу Юрій Барилюк ознайомив випускників шкіл м. Суми та області і їх батьків із навчальним закладом, його історією та традиціями, матеріально-технічною базою, звернув увагу на те, що коледж є структурним підрозділом Н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День відкритих дверей у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ 02 квітня 2019