Н У Х Т

День Європи у Смілянському технологічному фаховому коледжі НУХТ

12 травня 2022

День Європи у Смілянському технологічному фаховому коледжі НУХТ

9 травня Україна відзначила День Європи, адже з європейцями нас об'єднують спільні цінності – демократія, свобода вибору, рівність, толерантність тощо. Навіть гасло ЄС – «Єдність у різноманітті» – близьке нашій державі: упродовж століть ми мирно живемо поряд із вірменами, євреями, кримськими татарами, гагаузами, румунами та іншими народами. Ми – різні, але рівні.

Цьогоріч День Європи у Смілянському технологічному фаховому коледжі нашого університету відбувся віртуально. На годинах спілкування класні керівники груп ОКС19, ОРГ19, ВХК19, МД20, АКТ20а, ОКС18, ВХК18 обговорили зі студентами шлях інтеграції України до ЄС, який розпочався ще у 2014 р., подискутували, чому важливо бути вільним, хто має захищати свободу людини, роль ЄС у вирішенні проблем України.

Опублікований: 12-05-2022
Читайте також:
Рекордна кількість наукової молоді взяла участь у роботі секції «Хімічні технології»

Підведені підсумки роботи секції «Хімічні технології» 91-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів НУХТ «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Цьогоріч було подано рекордну кількість тез – понад 50, представлено п’ять усних і 37 постерних доповідей. Серед учасників роботи се...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рекордна кількість наукової молоді взяла участь у роботі секції «Хімічні технології» 17 квітня 2025

Зростанням професійної кваліфікації своїх студентів опікуються на кафедрі туристичного та готельного бізнесу

Пошук гарної роботи за спеціальністю – актуальне завдання для студентів 4 курсу, які завершують навчання за освітнім ступенем «бакалавр». Тому для четвертокурсників спеціальності «Туризм» була організована зустріч із керівником відділу управління персоналом та тренінгів мережі готелів «Reikartz Hotel Group», п. Іриною Магалецькою. Доступно, профес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зростанням професійної кваліфікації своїх студентів опікуються на кафедрі туристичного та готельного бізнесу 20 вересня 2018

Викладачка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів представила результати досліджень на наукових заходах у Польщі

Нещодавно доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інна Бобель взяла участь у двох конференціях в Жешувському університеті (Польща) – міжнародній «Human-Nutrition-Environment» («Середовище харчування людини»)та національній «Jakość Życia w Bio-, Tech- i Ekosystemach» («Якість життя в біо-, техно- та екосистемах»). Конфере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів представила результати досліджень на наукових заходах у Польщі 22 листопада 2023

Державний комплексний екзамен склали випускники спеціальності «Харчові технології» Полтавського коледжу НУХТ

У Полтавському коледжі харчових технологій нашого університету студенти спеціальності 181 «Харчові технології» склали Державний комплексний екзамен. Директор коледжу Анатолій Палаш привітав випускників із відповідальною подією в їхньому житті. Голова Державної екзаменаційної комісії, завідувач виробництва їдальні ПАТ «Полтавський турбомеханічний з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Державний комплексний екзамен склали випускники спеціальності «Харчові технології» Полтавського коледжу НУХТ 30 січня 2020