Н У Х Т

День Європи у Смілянському технологічному фаховому коледжі НУХТ

12 травня 2022

День Європи у Смілянському технологічному фаховому коледжі НУХТ

9 травня Україна відзначила День Європи, адже з європейцями нас об'єднують спільні цінності – демократія, свобода вибору, рівність, толерантність тощо. Навіть гасло ЄС – «Єдність у різноманітті» – близьке нашій державі: упродовж століть ми мирно живемо поряд із вірменами, євреями, кримськими татарами, гагаузами, румунами та іншими народами. Ми – різні, але рівні.

Цьогоріч День Європи у Смілянському технологічному фаховому коледжі нашого університету відбувся віртуально. На годинах спілкування класні керівники груп ОКС19, ОРГ19, ВХК19, МД20, АКТ20а, ОКС18, ВХК18 обговорили зі студентами шлях інтеграції України до ЄС, який розпочався ще у 2014 р., подискутували, чому важливо бути вільним, хто має захищати свободу людини, роль ЄС у вирішенні проблем України.

Опублікований: 12-05-2022
Читайте також:
Гаранти освітніх програм Навчально-наукового інституту харчових технологій обговорили зі здобувачами їх удосконалення

На сьогоднішній день знання і розуміння своєї ролі в освітньому процесі є одним із чинників успішної та якісної освіти. І участь здобувачів, як повноправних учасників освітнього процесу, в перегляді освітніх програм, що реалізуються в Навчально-науковому інституті харчових технологій (ННІХТ) НУХТ, є суттєвим фактором для удосконалення  освітньої тр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гаранти освітніх програм Навчально-наукового інституту харчових технологій обговорили зі здобувачами їх удосконалення 05 лютого 2021

Удосконалив свої навички у перевірці робіт здобувачів освіти на плагіат викладач кафедри готельно-ресторанної справи

22 квітня 2021 року відповідальний від кафедри готельно-ресторанної справи за перевірку робіт здобувачів вищої освіти на плагіат, асистент Артем Ущаповський відвідав практичний вебінар «Аналізуємо звіт про перевірку на плагіат» від компанії «Unicheck Україна» за участі та підтримки проєкту «Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти» – A...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Удосконалив свої навички у перевірці робіт здобувачів освіти на плагіат викладач кафедри готельно-ресторанної справи 23 квітня 2021

Експериментальна і креативна кухня від професіонала для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

20 березня 2018 року відбувся неймовірний майстер-клас від шеф-кухаря спеціалізованого ресторану «КазаН ДиваН» Володимира Єманова з елементами молекулярної гастрономії для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Магістранти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції спеціальності 181 «Харчові технології» (спе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Експериментальна і креативна кухня від професіонала для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 22 березня 2018

Чергове поповнення книжкової полиці  студентів-біотехнологів

У видавництві «Ліра-К» вийшов друком новий підручник викладачів кафедри біотехнології і мікробіології – к.б.н., доцента Людмили Буценко, д.б.н., професора Тетяни Пирог. Підручник є першим в Україні виданням для студентів, які навчаються на біотехнологічних спеціальностях університетів, і спеціалістів-біотехнологів. Більшість видань з біологічного ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергове поповнення книжкової полиці студентів-біотехнологів 27 лютого 2018