Н У Х Т

День Європи у Смілянському технологічному фаховому коледжі НУХТ

12 травня 2022

День Європи у Смілянському технологічному фаховому коледжі НУХТ

9 травня Україна відзначила День Європи, адже з європейцями нас об'єднують спільні цінності – демократія, свобода вибору, рівність, толерантність тощо. Навіть гасло ЄС – «Єдність у різноманітті» – близьке нашій державі: упродовж століть ми мирно живемо поряд із вірменами, євреями, кримськими татарами, гагаузами, румунами та іншими народами. Ми – різні, але рівні.

Цьогоріч День Європи у Смілянському технологічному фаховому коледжі нашого університету відбувся віртуально. На годинах спілкування класні керівники груп ОКС19, ОРГ19, ВХК19, МД20, АКТ20а, ОКС18, ВХК18 обговорили зі студентами шлях інтеграції України до ЄС, який розпочався ще у 2014 р., подискутували, чому важливо бути вільним, хто має захищати свободу людини, роль ЄС у вирішенні проблем України.

Опублікований: 12-05-2022
Читайте також:
Сучасні методичні підходи викладачів кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації зацікавлюють здобувачів освіти

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації приділяє значну увагу формуванню у студентів комунікативних умінь і навичок, що являють собою надійне підґрунтя подальшого успіху у найрізноманітніших сферах економіки. Такі компетенції є не лише вкрай необхідною умовою професійного зростання ділової людини, а також і чинником успішного вивч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні методичні підходи викладачів кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації зацікавлюють здобувачів освіти 26 жовтня 2020

Неймовірні лабораторні роботи в Навчально-науковому інституті харчових технологій

Навчальний рік тільки розпочався, а здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів уже активно занурилися у навчальний процес. Що може бути цікавішим, ніж на практиці втілити те, що вивчив у теорії? Звичайно ж, власноруч виготовити виріб! Тим більше, що до послуг здобувачів сучасна лабораторія, обладнана фінською компанією «Ле...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Неймовірні лабораторні роботи в Навчально-науковому інституті харчових технологій 08 вересня 2020

Осіння прогулянка здобувачів кафедри експертизи харчових продуктів

Студенти групи ХЕ-1-10 з кураторкою, доценткою кафедри експертизи харчових продуктів Оксаною Мельник прогулялися затишними парками на київських кручах. Парк «Володимирська гірка» вражає чудовими краєвидами та пам'ятником Володимиру Великому. Пройшлися пішохідно-велосипедним мостом, який з’єднує парк та Арку дружби народів і отримали сюрприз – фото...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Осіння прогулянка здобувачів кафедри експертизи харчових продуктів 15 вересня 2021

Впровадження дуальної системи освіти за німецькою технологією

8 жовтня 2019 р. в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбувся круглий стіл «Впровадження дуальної системи освіти при підготовці фахівців готельно-ресторанного напряму» за участі директора ТОВ «ЕЛМА» Рональда Мацалака,  представниці «Конгрес-готелю» м. Потсдам Юти Браун, Дар'ї Клайнерт,  Дірка Ер теля, що...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Впровадження дуальної системи освіти за німецькою технологією 10 жовтня 2019