Н У Х Т

Переваги й виклики цифрової економіки

23 січня 2024

Переваги й виклики цифрової економіки

22 січня на кафедрі економічної теорії відбулася перша лекція з циклу дисциплін професійного спрямування «Основи цифрової економіки» для студентів освітньої програми «Цифрові бізнес-технології у підприємництві».

Лекторка – докторка економічних наук, професорка, завідувачка кафедри економічної теорії Інна Ситник розглянула основні поняття та тренди в цифровій економіці, висвітливши важливі аспекти впливу технологій на бізнес і суспільство в Україні та світі.

Здобувачі освіти дізналися про роль штучного інтелекту, блокчейну та інших інновацій у розвитку економіки. Лекторкою було зосереджено увагу студентів на таких ключових моментах: важливості цифрової трансформації в сучасному бізнесі та досвіді успішних впроваджень цифрових стратегій, актуальності навичок цифрової грамотності та здатності працювати з великими обсягами даних.

Студенти долучилися до обговорення можливостей використання аналітики та великих даних для прийняття стратегічних рішень у бізнесі.

Під час лекції слухачі також дізналися про важливість кібербезпеки в умовах цифрового середовища. Викладачка висвітлила виклики, пов'язані з кіберзагрозами, і надала практичні поради щодо збереження конфіденційності та безпеки в Інтернеті. Обговорення на тему етичних аспектів використання технологій викликало жвавий інтерес серед студентів.

Слухачі отримали важливі інсайти щодо переваг і викликів, пов'язаних із цифровою економікою, що стане основою для подальшого вивчення дисципліни. Лекція започаткувала подальші обговорення та обміни думками щодо перспектив цифрового розвитку, а також дала позитивний старт до вивчення дисципліни, пропонуючи студентам таким чином вдосконалювати свої знання у сфері цифрової економіки.

Опублікований: 23-01-2024
Читайте також:
Фудтренди та мейнстріми ресторанного бізнесу: що має знати сучасний маркетолог

У Навчально-науковому інституті економіки і управління тривають планові відкриті заняття. Нещодавно відбулася відкрита лекція доцентки кафедри маркетингу Світлани Ткачук з дисципліни «Маркетинг в галузях і сферах діяльності». Враховуючи специфіку університету, в межах цього курсу цілий змістовий модуль присвячений маркетингу в сфері харчування. Тем...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фудтренди та мейнстріми ресторанного бізнесу: що має знати сучасний маркетолог 28 лютого 2023

Тенденції розвитку галузі з’ясовували бакалаври і викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

31 жовтня 2024 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції разом зі здобувачами третього та четвертого курсів освітньо-професійної програми «Технології харчування» відвідали 27 Міжнародну виставку продуктів харчування і напоїв і виставку технологій, обладнання, рішень для агропереробки та продовольчої індустрії «Agro2Food»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тенденції розвитку галузі з’ясовували бакалаври і викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 01 листопада 2024

Знання, що рятують життя

4 квітня 2022 року працівники Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ навчалися основам першої домедичної допомоги. Заняття для них провели викладачі-інструктори Львівського медичного фахового коледжу післядипломної освіти спільно з директоркою Лесею Вовк. Курс передбачав теоретичний і практичний блоки. Інструктори на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знання, що рятують життя 06 квітня 2022

Наші викладачі взяли участь у круглому столі «Менеджери зеленої відбудови: формула еко-ефективності та підготовка кадрів»

Викладачки кафедри екології та екоменеджменту, гарантки освітніх програм «Екологія та екоменеджмент» Оксана Ничик і «Екологія, екоменеджмент та екоаудит» Оксана Салавор взяли участь у круглому столі «Менеджери зеленої відбудови: формула еко-ефективності та підготовка кадрів», організованому Professional Association of Environmentalists of the World...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі взяли участь у круглому столі «Менеджери зеленої відбудови: формула еко-ефективності та підготовка кадрів» 10 червня 2024