Н У Х Т

26-й Благодійний ярмарок IWCK відвідали наші студенти

10 грудня 2018

26-й Благодійний ярмарок IWCK відвідали наші студенти

8 грудня у НСК «Олімпійський» міжнародна та дипломатична спільнота Києва проводила традиційний 26-й Благодійний ярмарок IWCK, кошти від якого будуть спрямовані на потреби сиріт, людей похилого віку, дітей з особливими потребами та тих, хто потребує допомоги. Цього року у заході взяли участь більше 40 посольств, які представляли національну продукцію на своїх стендах, а також демонстрували свої ремесла, сувеніри, національну кухню, напої, музику та фольклор.

Старший викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування Лада Коваленко разом зі студентами, які вивчають німецьку мову (факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу і Навчально-наукового інституту харчових технологій) приємно і корисно провели час на ярмарку.

Культурна програма цього новорічно-різдвяного культурного свята була дуже насиченою та цікавою. Звучала національна музика різних країн, були танці, розіграш подарунків, продавалися різноманітні вироби ручної роботи, працювали майстерні ремесел.

Для наших студентів ярмарок став чудовою нагодою здійснити незабутню подорож, відчути культуру Німеччини, Австрії та інших країн Європи та світу, скуштувати будь-яку національну кухню, поспілкуватися іноземною мовою з представниками країн. Це єдиний захід у Києві, де можна було спробувати, наприклад, екзотичну індонезійську їжу, випити чеського пива і передати своє різдвяне побажання Санта-Клаусу – одночасно і в одному місці!

Опублікований: 10-12-2018
Читайте також:
Наукові дослідження аспірантки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів в Університеті BOKU (Австрія)

Аспірантка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Діана Жупанова закінчила свій візит до університету-партнера – Інституту харчової науки і технології Університету природних ресурсів та природничих наук (BOKU, Відень). Візит відбувся в рамках українсько-австрійського науково-дослідного проєкту «Удоско...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові дослідження аспірантки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів в Університеті BOKU (Австрія) 04 грудня 2023

Внутрішня академічна мобільність: поради здобувачів-бакалаврів

Здобувачі-біотехнологи активно користуються можливостями, що дає внутрішня академічна мобільність. Зокрема, наприкінці минулого навчального року гарантка освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» Світлана Старовойтова запропонувала здобувачам освіти, що саме закінчили третій курс, перелік дис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Внутрішня академічна мобільність: поради здобувачів-бакалаврів 20 листопада 2023

Свято для особливих дітей від колективу Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого

З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята. Найбільшим і найрадіснішим для дітвори є День Святого Миколая – одне з найулюбленіших свят дітей, і чудова нагода відповісти добром на добро. Відбулося воно і у Прилуцькій спеціалізованій школі-інтернаті І-ІІ ступенів для особливих дітей. 18 грудня студенти та колектив Навчально-науковог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято для особливих дітей від колективу Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого 21 грудня 2018

Здобувачі освітньої програми «Технології харчування» дізнаються про принципи академічної доброчесності

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися зустрічі гаранта освітньої програми «Технології харчування», професора Олега Кузьміна, кураторів груп і викладачів кафедри – доценток Людмили Мамченко, Ірини Корецької і Наталії Стукальської зі здобувачами 1-3 курсів, присвячені обговоренню питань академічної доброчесності. Здобув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освітньої програми «Технології харчування» дізнаються про принципи академічної доброчесності 12 вересня 2024