На кафедрі експертизи харчових продуктів продовжується інтенсив із обміну досвідом та опанування кращих практик операційного вдосконалення технологічних процесів харчових виробництв із застосуванням принципів Lean.
Нині, під керівництвом провідного менеджера «Лін інституту України» Андрія Дмитрієва пройдений новий етап із вивчення та застосування ключових інструментів системи операційного вдосконалення – складання карт процесів, картування потоку отримання цінності та виявлення вузьких місць, пошук корінних причин появи втрат. Під час зустрічі виробничники, практики, наукова спільнота та прогресивне студентство обмінювались інноваціями в сфері операційного вдосконалення та антикризового управління, власним успішним досвідом.
Тривале партнерство з фахівцями профільної міжнародної організації «Лін інститут України», їх систематична залученість до освітнього процесу як консультантів і рецензентів при перегляді освітніх програм, лекторів «гостьових» лекцій сприяє покращенню підготовки фахівців із цілісними професійно-орієнтованими знаннями щодо оптимізації та операційного вдосконалення процесів виробництва харчової продукції, пропагує активне застосування кращих світових підходів управління бізнес-процесами, адаптує здобувачів освіти відповідно до вимог сьогодення та розвитку їх необхідних комунікативних навиків для успішної професійної діяльності.
Колектив кафедри щиро дякує представникам «Лін інституту України» та провідному фахівцю із операційного вдосконалення технологічних процесів Андрію Дмитрієву за високу професійну підтримку та активну співпрацю.