Н У Х Т

Опановуємо кращі практики із застосуванням принципів Lean

02 грудня 2022

Опановуємо кращі практики із застосуванням принципів Lean

На кафедрі експертизи харчових продуктів продовжується інтенсив із обміну досвідом та опанування кращих практик операційного вдосконалення технологічних процесів харчових виробництв із застосуванням принципів Lean.

Нині, під керівництвом провідного менеджера «Лін інституту України» Андрія Дмитрієва пройдений новий етап із вивчення та застосування ключових інструментів системи операційного вдосконалення – складання карт процесів, картування потоку отримання цінності та виявлення вузьких місць, пошук корінних причин появи втрат. Під час зустрічі виробничники, практики, наукова спільнота та прогресивне студентство обмінювались інноваціями в сфері операційного вдосконалення та антикризового управління, власним успішним досвідом.

Тривале партнерство з фахівцями профільної міжнародної організації «Лін інститут України», їх систематична залученість до освітнього процесу як консультантів і рецензентів при перегляді освітніх програм, лекторів «гостьових» лекцій сприяє покращенню підготовки фахівців із цілісними професійно-орієнтованими знаннями щодо оптимізації та операційного вдосконалення процесів виробництва харчової продукції, пропагує активне застосування кращих світових підходів управління бізнес-процесами, адаптує здобувачів освіти відповідно до вимог сьогодення та розвитку їх необхідних комунікативних навиків для успішної професійної діяльності.

Колектив кафедри щиро дякує представникам «Лін інституту України» та провідному фахівцю із операційного вдосконалення технологічних процесів Андрію Дмитрієву за високу професійну підтримку та активну співпрацю. 

Опублікований: 02-12-2022
Читайте також:
Доцент кафедри готельно-ресторанної справи познайомила магістрантів із особливостями планування фонду заробітної плати готельних підприємств

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося відкрите лекційне заняття доцента Тетяни Нікітіної з навчальної дисципліни «Управління готельним бізнесом» на тему: «Персонал та оплата праці. Розробка плану з праці готелю». Викладач розглянула з магістрантами спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньої програми «Готельна і ресторанна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцент кафедри готельно-ресторанної справи познайомила магістрантів із особливостями планування фонду заробітної плати готельних підприємств 31 жовтня 2018

Екологічні Студії Жана Моне збирають екоактивістів

19-21 листопада 2024 року на кафедрі екології та екоменеджменту відбулися Екологічні Студії Жана Моне для старшокласників і студентів фахових коледжів, які цікавляться природничими науками, захистом довкілля та європейським майбутнім України. Захід проводився в рамках ініціативи нашого університету «Університет – Школі», за підтримки проєктів прог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Екологічні Студії Жана Моне збирають екоактивістів 25 листопада 2024

Магістранти кафедри електропостачання і енергоменеджменту успішно захистили кваліфікаційні роботи

14 лютого на кафедрі електропостачання і енергоменеджменту відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт за освітньо-професійними програмами «Електротехнічні системи електроспоживання» та «Енергетичний менеджмент», денної та заочної форм навчання. Захист відбувся онлайн у форматі відеоконференції з використанням платформи Zoom. Екзаменаційну...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти кафедри електропостачання і енергоменеджменту успішно захистили кваліфікаційні роботи 15 лютого 2022

Перший науковий захід нового навчального року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Перший науковий захід у 2019-2020 навчальному році – науковий семінар «Сучасні аспекти використання пряно-ароматичних трав та спецій у закладах ресторанного господарства» проведений кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції спільно з Національним ботанічним садом ім. М.М. Гришка НАН України 27 вересня 2019 р. Захід відбувся завдяки с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший науковий захід нового навчального року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 30 вересня 2019