Н У Х Т

Опановуємо кращі практики із застосуванням принципів Lean

02 грудня 2022

Опановуємо кращі практики із застосуванням принципів Lean

На кафедрі експертизи харчових продуктів продовжується інтенсив із обміну досвідом та опанування кращих практик операційного вдосконалення технологічних процесів харчових виробництв із застосуванням принципів Lean.

Нині, під керівництвом провідного менеджера «Лін інституту України» Андрія Дмитрієва пройдений новий етап із вивчення та застосування ключових інструментів системи операційного вдосконалення – складання карт процесів, картування потоку отримання цінності та виявлення вузьких місць, пошук корінних причин появи втрат. Під час зустрічі виробничники, практики, наукова спільнота та прогресивне студентство обмінювались інноваціями в сфері операційного вдосконалення та антикризового управління, власним успішним досвідом.

Тривале партнерство з фахівцями профільної міжнародної організації «Лін інститут України», їх систематична залученість до освітнього процесу як консультантів і рецензентів при перегляді освітніх програм, лекторів «гостьових» лекцій сприяє покращенню підготовки фахівців із цілісними професійно-орієнтованими знаннями щодо оптимізації та операційного вдосконалення процесів виробництва харчової продукції, пропагує активне застосування кращих світових підходів управління бізнес-процесами, адаптує здобувачів освіти відповідно до вимог сьогодення та розвитку їх необхідних комунікативних навиків для успішної професійної діяльності.

Колектив кафедри щиро дякує представникам «Лін інституту України» та провідному фахівцю із операційного вдосконалення технологічних процесів Андрію Дмитрієву за високу професійну підтримку та активну співпрацю. 

Опублікований: 02-12-2022
Читайте також:
Про діджиталізацію ринку фінансових послуг дискутували четвертокурсники-фінансисти

29 вересня 2021 р. студенти-фінансисти 4-го курсу разом із завідувачкою кафедри фінансів, д.е.н., професоркою Ладою Шірінян і к.е.н., доценткою Катериною Третяк взяли участь у дискусії круглого столу «Діджиталізація ринку фінансових послуг: нові можливості та подолання бар’єрів», який відбувся у рамках 4-денного «Forum EFBM 2.0: Зміни. Адаптація. Н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про діджиталізацію ринку фінансових послуг дискутували четвертокурсники-фінансисти 01 жовтня 2021

Цікавий гість побував на кафедрі туристичного та готельного бізнесу

29 жовтня на кафедру туристичного та готельного бізнесу завітав Scrum Master в продуктовій IT-компанії «Hubber» Олександр Червінський. Захопленню сучасними технологіями e-commerce гостя передували диплом менеджера туристичного бізнесу, 9 років досвіду роботи у туристичному бізнесі, зокрема, досвід розвитку туристичних агентств, розроблення і розви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікавий гість побував на кафедрі туристичного та готельного бізнесу 31 жовтня 2018

Науковий підхід до технологічного обладнання

На кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування працює підсекція «Технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування» секції «Обладнання харчових, біотехнологічних та фармацевтичних виробництв 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий підхід до технологічного обладнання 29 квітня 2022

Перше наочне знайомство з виробництвом оздоровчих харчових продуктів здійснили студенти

З 17 по 21 вересня 2018 року відповідно до графіку навчального процесу на кафедрі технології оздоровчих продуктів студенти третього курсу освітнього ступеня «Бакалавр» денної форми навчання спеціальності 181 «Харчові технології» пройшли ознайомлювально-виробничу практику. У перший день практики відбулися організаційні збори, інструктаж з охорони п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перше наочне знайомство з виробництвом оздоровчих харчових продуктів здійснили студенти 21 вересня 2018