Н У Х Т

Бакалаври-біотехнологи НУХТ на шляху до кар’єрного успіху!

03 грудня 2024

Бакалаври-біотехнологи НУХТ на шляху до кар’єрного успіху!

Здобувачі освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» відвідали вебінар Корпорації «Артеріум», де ознайомилися з кар’єрними можливостями та програмами розвитку у фармацевтичній галузі.

Учасники вебінару отримали цінну інформацію та мотивацію для професійного зростання. Подія стала справжнім відкриттям для наших здобувачів, які дізналися багато нового про перспективи для студентів і випускників, що хочуть розвиватися у професійній сфері.

Спікерки Ольга Коростельова та Тетяна Мороз розповіли про різноманітні професії у фармацевтичній компанії, можливості стажування для студентів, а також поділилися цінними порадами з підготовки резюме та проходження співбесіди. Крім того, фахівчині акцентували увагу на ключових навичках, необхідних для побудови успішної кар’єри, навіть якщо у вас ще немає досвіду.

Здобувачі освіти відчули, наскільки важливо використовувати такі можливості, щоб отримати більше знань про свій майбутній професійний шлях і краще зрозуміти, які двері відкриває робота в сучасній фармацевтичній компанії. Цей вебінар став для них джерелом мотивації та ідей для подальшого розвитку. Вони рекомендують всім, хто цікавиться фармацевтикою, звертати увагу на подібні події, які допомагають краще орієнтуватися у кар’єрних перспективах і знаходити шляхи до реалізації своїх професійних цілей.

Щиро дякуємо нашим стейкхолдерам, Корпорації «Артеріум» за постійну підтримку, співпрацю та натхнення для професійного розвитку наших студентів!

Опублікований: 03-12-2024
Читайте також:
Від корисного до смачного – один крок переконалися гості кафедри технології оздоровчих продуктів

31 жовтня 2019 року в рамках Дня гостинності Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ доцент кафедри технології оздоровчих продуктів Алла Башта провела майстер-клас «Виготовлення та дегустація високобілкових веганських паштетів». Асистент кафедри Світлана Камінська разом зі студентами групи ОП-4-7 Аліною Пальченко, Анастасією Новохат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від корисного до смачного – один крок переконалися гості кафедри технології оздоровчих продуктів 01 листопада 2019

Керівництво університету преміювало працівників із нагоди 8 Березня

Традиційно з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня за зразкове виконання трудових обов'язків, високі досягнення у науково-педагогічній та науковій діяльності ректорат університету прийняв рішення преміювати працівників нашого навчального закладу. Наказ

ЧИТАТИ ДАЛІ

Керівництво університету преміювало працівників із нагоди 8 Березня 06 березня 2018

Подорож у світ НУХТ: відбувся День відкритих дверей університету

Як цікаво і з користю провести суботу? У нас є відповідь – завітати на День відкритих дверей Національного університету харчових технологій! Кожний такий захід в нашому університеті не схожий на інший. Сьогодні гостей НУХТ, хоч і віртуально, але не менш щиро і тепло вітали директори навчально-наукових інститутів, декани факультетів, фахівці Центру...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подорож у світ НУХТ: відбувся День відкритих дверей університету 09 грудня 2023

Викладачі та студенти кафедри технології молока і молочних продуктів – учасники Фестивалю морозива

26-27 травня 2018 рокуАсоціація українських виробників «Морозиво і заморожені продукти» за участі Національного центру ділового та культурного співробітництва «Український дім» організувала Фестиваль морозива. У Фестивалі брали участь провідні підприємства України з виробництва морозива – члени Асоціації з 8-ми регіонів країни. Серед запрошених до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі та студенти кафедри технології молока і молочних продуктів – учасники Фестивалю морозива 29 травня 2018