Н У Х Т

Бакалаври-біотехнологи НУХТ на шляху до кар’єрного успіху!

03 грудня 2024

Бакалаври-біотехнологи НУХТ на шляху до кар’єрного успіху!

Здобувачі освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» відвідали вебінар Корпорації «Артеріум», де ознайомилися з кар’єрними можливостями та програмами розвитку у фармацевтичній галузі.

Учасники вебінару отримали цінну інформацію та мотивацію для професійного зростання. Подія стала справжнім відкриттям для наших здобувачів, які дізналися багато нового про перспективи для студентів і випускників, що хочуть розвиватися у професійній сфері.

Спікерки Ольга Коростельова та Тетяна Мороз розповіли про різноманітні професії у фармацевтичній компанії, можливості стажування для студентів, а також поділилися цінними порадами з підготовки резюме та проходження співбесіди. Крім того, фахівчині акцентували увагу на ключових навичках, необхідних для побудови успішної кар’єри, навіть якщо у вас ще немає досвіду.

Здобувачі освіти відчули, наскільки важливо використовувати такі можливості, щоб отримати більше знань про свій майбутній професійний шлях і краще зрозуміти, які двері відкриває робота в сучасній фармацевтичній компанії. Цей вебінар став для них джерелом мотивації та ідей для подальшого розвитку. Вони рекомендують всім, хто цікавиться фармацевтикою, звертати увагу на подібні події, які допомагають краще орієнтуватися у кар’єрних перспективах і знаходити шляхи до реалізації своїх професійних цілей.

Щиро дякуємо нашим стейкхолдерам, Корпорації «Артеріум» за постійну підтримку, співпрацю та натхнення для професійного розвитку наших студентів!

Опублікований: 03-12-2024
Читайте також:
Гурток «Інтелектуал» кафедри маркетингу працює над власним брендом

Щоб здобути популярність будь-який суб’єкт маркетингу працює над власним брендом. То чому б студентському гуртку кафедри маркетингу не мати свого фірмового блоку? Ще кілька років тому здобувачі разом із викладачами попрацювали із неймінгом, і у гуртка з’явилось ім’я «Інтелектуал». А нещодавно маркетологи-інтелектуали почали роботу над створенням ло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гурток «Інтелектуал» кафедри маркетингу працює над власним брендом 28 листопада 2022

Триває профорієнтаційний марафон фахівців Підготовчого відділення університету Київщиною

7 жовтня завідувачка Підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Валентина Кудіна відвідала Кучаківську загальноосвітню школу І-III ступенів Бориспільської міської Ради Київської області, де її гостинно зустріла  директорка Лариса Кравцова. Підсумком зустрічі стало підписання угоди про співпра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває профорієнтаційний марафон фахівців Підготовчого відділення університету Київщиною 08 вересня 2021

Міжнародний досвід і практико-орієнтоване навчання у співпраці з представниками професійної спільноти

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжують активно використовувати різні форми організації навчального процесу, серед яких участь здобувачів освіти у міжнародних вебінарах і гостьові лекції від досвідчених фахівців-практиків. Так, здобувачі-бакалаври освітньо-професійної програми «Технології харчування» у межах ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний досвід і практико-орієнтоване навчання у співпраці з представниками професійної спільноти 17 квітня 2025

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції розширює співпрацю із закладами ресторанного господарства

На запрошення членів міжнародної благодійної асоціації «Supreme Master Ching Hai» (SMCHIA), адептів веганського харчування Хуо Чжу та Ірини Балицької викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, завідувачка кафедри Олександра Нєміріч, професорка Наталія Фролова, доценти Наталія Ющенко, Людмила Мамченко, Ірина Силка, Ірина Корец...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції розширює співпрацю із закладами ресторанного господарства 15 листопада 2024