Н У Х Т

Оnline-лекція спеціалістів із Європейського союзу для здобувачів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

13 квітня 2021

Оnline-лекція спеціалістів із Європейського союзу для здобувачів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

Доцентом кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Олегом Галенком була організована та проведена надзвичайно цікава гостьова online-лекція спеціалістів із Європейського союзу для здобувачів кафедри. Лекцію також відвідали завідувач кафедри, професор Василь Пасічний та усі викладачі.

Тема лекції – «Екологічні інновації в Республіці Польща на м’ясопереробному комплексі ТзОВ «Goodvalley» – тут народжується якість».

Спікерами виступили фахівці компанії «Goodvalley» в Республіці Польща – бренд-менеджерка Agnieszka Kwietniewska та HR-спеціаліст Pietr Dronjek, а також спеціалістка з управління проектами Олександра Хоптяк.

Компанія «Goodvalley» орієнтована на пошук нових способів виробництва продуктів харчування відмінної якості, не завдаючи при цьому шкоди довкіллю. У компанії своя унікальна технологія: «Ми все робимо самі. Ми переконані в необхідності обробляти свої земельні площі для вирощування власних зернових культур. Ми збираємо врожай для приготування свого корму та вирощуємо своїх свиней для заготівлі м’ясних продуктів. Такий підхід дозволяє забезпечити якість на всіх етапах виробництва».

Політика компанії «Goodvalley» – шанобливе ставлення до навколишнього середовища, повторно використовуючи позичене у природи та підтримуючи нейтральний рівень викидів вуглекислого газу. У компанії впевнені, що це – правильна технологія ведення сільського господарства. Вона є екологічно безпечною та розрахованою на довготривалу перспективу.

Також були представлені новинки підприємства, детальний план розвитку на 2021-2022 рік та умови проходження технологічної практики нашими здобувачами. Останнє викликало особливо жваве обговорення та зацікавленість здобувачів, адже такий досвід є унікальним!

Опублікований: 13-04-2021
Читайте також:
Перші кроки у світ науки

Світ довкола нас грандіозний і дивовижний. Кожен день може бути сповнений неймовірними враженнями, особливо, якщо ці враження від власно зроблених наукових відкриттів! На кафедрі біотехнології і мікробіології вже багато років існує гарна традиція – долучатися до перших кроків у науці школярів-членів Малої Академії Наук (МАН). Результатами багаторі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші кроки у світ науки 20 січня 2020

В університеті відкрито Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика

18 листопада в університеті стартував Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика. Його метою є піднесення престижу української мови з-поміж молоді, виховання поваги до культури і традицій українського народу. У першому загальноуніверситетському турі взяли участь усі охочі. Їм було запропоновано комплексне завдання, де здобувачі освіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті відкрито Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика 19 листопада 2021

Продовжуємо рух уперед: відбулося планове засідання вченої ради університету

28 лютого 2023 року відбулося планове засідання вченої ради університету. Це перше засідання у цьому році, тож ректор Олександр Шевченко розпочав його з вітання членів ради після довгої перерви. Також він зазначив, що рік, який минув від часу повномасштабного вторгнення агресора, хоч і був дуже складним, але наш колектив упорався з усіма викликами....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжуємо рух уперед: відбулося планове засідання вченої ради університету 28 лютого 2023

У покращенні на сім позицій місця України у рейтингу інноваційних країн світу є частка і науковців університету

Як повідомляється на сайті Global Innovation Index, Україна у 2018 році піднялася на сім позицій у рейтингу інноваційних країн світу, зайнявши 43-тє місце після 50-го роком раніше. Рейтинг інноваційних країн світу складається з низки показників, кожний із яких також має свій індекс. За результатами оцінки цих показників Україна отримала індекс 38,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У покращенні на сім позицій місця України у рейтингу інноваційних країн світу є частка і науковців університету 23 липня 2018