Н У Х Т

Оnline-лекція спеціалістів із Європейського союзу для здобувачів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

13 квітня 2021

Оnline-лекція спеціалістів із Європейського союзу для здобувачів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

Доцентом кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Олегом Галенком була організована та проведена надзвичайно цікава гостьова online-лекція спеціалістів із Європейського союзу для здобувачів кафедри. Лекцію також відвідали завідувач кафедри, професор Василь Пасічний та усі викладачі.

Тема лекції – «Екологічні інновації в Республіці Польща на м’ясопереробному комплексі ТзОВ «Goodvalley» – тут народжується якість».

Спікерами виступили фахівці компанії «Goodvalley» в Республіці Польща – бренд-менеджерка Agnieszka Kwietniewska та HR-спеціаліст Pietr Dronjek, а також спеціалістка з управління проектами Олександра Хоптяк.

Компанія «Goodvalley» орієнтована на пошук нових способів виробництва продуктів харчування відмінної якості, не завдаючи при цьому шкоди довкіллю. У компанії своя унікальна технологія: «Ми все робимо самі. Ми переконані в необхідності обробляти свої земельні площі для вирощування власних зернових культур. Ми збираємо врожай для приготування свого корму та вирощуємо своїх свиней для заготівлі м’ясних продуктів. Такий підхід дозволяє забезпечити якість на всіх етапах виробництва».

Політика компанії «Goodvalley» – шанобливе ставлення до навколишнього середовища, повторно використовуючи позичене у природи та підтримуючи нейтральний рівень викидів вуглекислого газу. У компанії впевнені, що це – правильна технологія ведення сільського господарства. Вона є екологічно безпечною та розрахованою на довготривалу перспективу.

Також були представлені новинки підприємства, детальний план розвитку на 2021-2022 рік та умови проходження технологічної практики нашими здобувачами. Останнє викликало особливо жваве обговорення та зацікавленість здобувачів, адже такий досвід є унікальним!

Опублікований: 13-04-2021
Читайте також:
З інноваціями у галузі онлайн-освіти знайомляться викладачі університету

22 січня 2021 р. викладачі кафедри фінансів взяли участь у онлайн-конференції, проведеній розробниками та викладачами навчальних курсів «Зимової школи GESI», де обмінялися досвідом викладання та інноваціями у галузі онлайн-освіти. У рамках заходу обговорювали особливості новітніх методик онлайн-викладання та взаємодії із учасниками; техніки «ice b...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З інноваціями у галузі онлайн-освіти знайомляться викладачі університету 26 січня 2021

Мотивуюча гостьова лекція від фахівчині міжнародної компанії

Для магістрантів першого року навчання освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» та студентів четвертого курсу бакалаврату було організовано зустріч із провідною співробітницею швейцарської фармацевтичної компанії «Hoffmann-La Roche», магістранткою нашого університету спеціальності «Хімічні технології та інженерія» А...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мотивуюча гостьова лекція від фахівчині міжнародної компанії 15 квітня 2024

Студенти-маркетологи відвідали Фестиваль Різдвяної Реклами

Студенти кафедри маркетингу відвідали Фестиваль Різдвяної Реклами, що проходив у кінотеатрі «Жовтень» (м. Київ). Сам Фестиваль є підбіркою зворушливої комерційної та соціальної реклами, що несе в собі свято. Надихаючі міні-історії про почуття, мрії та емоції занурили присутніх в атмосферу чогось незвичного, чарівного та казкового. Відвідувачі озна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-маркетологи відвідали Фестиваль Різдвяної Реклами 28 грудня 2017

Викладачі НУХТ обговорюють енергетичну та екологічну безпеку України

Викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки разом із видатними експертами активно приєдналися до публічної онлайн-дискусії «Європейський зелений курс і повоєнна відбудова України: як забезпечити енергетичну та екологічну безпеку», яка відбулася 1 листопада 2023 року в рамках щорічної Конференції УНП. Подія відзначилася активною участю...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі НУХТ обговорюють енергетичну та екологічну безпеку України 03 листопада 2023