Н У Х Т

Оnline-лекція спеціалістів із Європейського союзу для здобувачів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

13 april 2021

Оnline-лекція спеціалістів із Європейського союзу для здобувачів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

Доцентом кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Олегом Галенком була організована та проведена надзвичайно цікава гостьова online-лекція спеціалістів із Європейського союзу для здобувачів кафедри. Лекцію також відвідали завідувач кафедри, професор Василь Пасічний та усі викладачі.

Тема лекції – «Екологічні інновації в Республіці Польща на м’ясопереробному комплексі ТзОВ «Goodvalley» – тут народжується якість».

Спікерами виступили фахівці компанії «Goodvalley» в Республіці Польща – бренд-менеджерка Agnieszka Kwietniewska та HR-спеціаліст Pietr Dronjek, а також спеціалістка з управління проектами Олександра Хоптяк.

Компанія «Goodvalley» орієнтована на пошук нових способів виробництва продуктів харчування відмінної якості, не завдаючи при цьому шкоди довкіллю. У компанії своя унікальна технологія: «Ми все робимо самі. Ми переконані в необхідності обробляти свої земельні площі для вирощування власних зернових культур. Ми збираємо врожай для приготування свого корму та вирощуємо своїх свиней для заготівлі м’ясних продуктів. Такий підхід дозволяє забезпечити якість на всіх етапах виробництва».

Політика компанії «Goodvalley» – шанобливе ставлення до навколишнього середовища, повторно використовуючи позичене у природи та підтримуючи нейтральний рівень викидів вуглекислого газу. У компанії впевнені, що це – правильна технологія ведення сільського господарства. Вона є екологічно безпечною та розрахованою на довготривалу перспективу.

Також були представлені новинки підприємства, детальний план розвитку на 2021-2022 рік та умови проходження технологічної практики нашими здобувачами. Останнє викликало особливо жваве обговорення та зацікавленість здобувачів, адже такий досвід є унікальним!

Published on: 13-04-2021
Read also:
Наші викладачі спілкуються з іспанськими фахівцями з кібербезпеки

Кібербезпека – один із ключових безпекових напрямів, у тому числі економічної безпеки, який був, є й залишається пріоритетним. Тож до України завітали представники Державної агенції з кібербезпеки Іспанії INSIBE, які зустрілися з викладачами та представниками бізнесу нашої країни. Метою зустрічі було узгодження дій щодо початку співпраці в напрямку...

READ YOURSELF

Наші викладачі спілкуються з іспанськими фахівцями з кібербезпеки 26 july 2023

Випуск Навчально-наукового інституту харчових технологій-2024

15 березня в актовій залі НУХТ відбулося вручення дипломів магістрам Навчально-наукового інституту харчових технологій. Привітати випускників прийшли дирекція інституту, завідувачі й викладачі випускових кафедр, студенти молодших курсів. Завітали до університету батьки і друзі винуватців урочистостей. З привітальним словом до випускників звернулис...

READ YOURSELF

Випуск Навчально-наукового інституту харчових технологій-2024 18 march 2024

Викладачі й студенти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів виготовили експонати для виставки до роковин Голодомору

Україна за всю свою історію не знала такого страшного лиха, як Голодомор 1932-1933 років. Жорстокий, штучно організований голод спричинив не лише нечувану за масовістю смертність населення, а й величезну духовну руїну українства. Пік голоду припав на перше півріччя 1933 року. Від голоду вимирали цілі села. Втрати України внаслідок Голодомору скла...

READ YOURSELF

Викладачі й студенти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів виготовили експонати для виставки до роковин Голодомору 30 october 2023

Блискучий захист ще одного аспіранта кафедри біотехнології і мікробіології

Сьогодні у разовій спеціалізованій вченій раді відбувся блискучий захист дисертації «Вплив біологічних індукторів на антимікробну та антиадгезивну активність поверхнево-активних речовин Acinetobacter calcoaceticus IМВ В-7241» випускником аспірантури кафедри біотехнології і мікробіології Микитою Івановим на здобуття ступеня доктора філософії у галуз...

READ YOURSELF

Блискучий захист ще одного аспіранта кафедри біотехнології і мікробіології 08 september 2025