Н У Х Т

Студенти харчової експертизи дізналися як впроваджено НАССР на Шевченківському заводі продтоварів

05 жовтня 2018

Студенти харчової експертизи дізналися як впроваджено НАССР на Шевченківському заводі продтоварів

Сьогоднішній ранок почався у студентів харчової експертизи явно не з кави, а з маленької подорожі до селища Шевченково. Хтось чув про таке? Мало кому відоме місце затаїло в собі потужне виробництво круп'яних виробів, яке відоме не тільки в Україні, а і за її межами. Грузія, Ізраїль, Англія, Молдова – і це тільки маленька частина країн-імпортерів, чим може пишатися Шевченківський завод продтоварів. Виробництво має сертифіковані системи управління якістю та безпечністю на відповідність згідно з НАССР, ISO 9001/9004/9011:2000.

Світлана Фісенко – провідний фахівець з якості ознайомила майбутніх фахівців технологічної експертизи та безпеки харчової продукції із виробничим процесом, на практиці показала, як впроваджено НАССР на заводі. Студенти задавали багато запитань, оскільки вже знайомі із принципами НАССР, однак їх цікавили практичні аспекти їх впровадження. Вражені, задоволені та з новим багажем знань поверталися додому. Майбутні фахівці з експертизи харчових продуктів вдячні керівництву підприємства за цікаву екскурсію, нові знайомства та позитивні емоції.

Опублікований: 05-10-2018
Читайте також:
Потужна підготовка до старту нового навчального року у магістрантів-біотехнологів

Попри численні виклики, такі як відключення електроенергії та обстріли, професори і доценти кафедри біотехнології і мікробіології ґрунтовно підготувалися до нового навчального року. Зокрема 30 серпня відбувся науковий семінар кафедри, присвячений формуванню тем магістерських робіт для здобувачів, які цьогоріч вступили на магістерську програму «Пром...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Потужна підготовка до старту нового навчального року у магістрантів-біотехнологів 03 вересня 2024

Студенти-хімтехнологи другого курсу відвідали перший приватний фармацевтичний заклад у Києві

Загальновідомо, що першими професійними хіміками як і у світі, так і в Україні були аптекарі-провізори та фармацевти. Адже вони проводили хімічні процеси, метою яких було приготування ліків, косметичних засобів та ін. Перша аптека на території Києва була відкрита німцем Йоганом Гейтером у далекому 1728 році, а нині тут функціонує Аптека-музей на По...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-хімтехнологи другого курсу відвідали перший приватний фармацевтичний заклад у Києві 06 жовтня 2022

Розширюємо співпрацю з інститутами НАН України та галузевими академіями наук

У вересні 2022 року за ініціативи ректора університету Олександра Шевченка та науковців Національної академії аграрних наук України, академіка Володимира Хареби, професорки Олени Хареби був підписаний Меморандум про співробітництво у галузі науки і освіти. Меморандум про співробітництво укладено між Інститутом овочівництва і баштанництва НААН в ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширюємо співпрацю з інститутами НАН України та галузевими академіями наук 26 вересня 2022

Неймовірні освітні пропозиції для вступників до магістратури від факультету біотехнології та екологічного контролю

Гей, вступники до магістратури! А ви не забули ознайомитися з мегаактуальними освітніми програмами нашого факультету біотехнології та екологічного контролю? Адже нині у всьому світі у тренді біотехнології та екологія! Досягнення біотехнології широко використовуються у багатьох сферах людської діяльності, включаючи медицину, ветеринарію, фармацевт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Неймовірні освітні пропозиції для вступників до магістратури від факультету біотехнології та екологічного контролю 14 серпня 2024