Н У Х Т

Студенти харчової експертизи дізналися як впроваджено НАССР на Шевченківському заводі продтоварів

05 жовтня 2018

Студенти харчової експертизи дізналися як впроваджено НАССР на Шевченківському заводі продтоварів

Сьогоднішній ранок почався у студентів харчової експертизи явно не з кави, а з маленької подорожі до селища Шевченково. Хтось чув про таке? Мало кому відоме місце затаїло в собі потужне виробництво круп'яних виробів, яке відоме не тільки в Україні, а і за її межами. Грузія, Ізраїль, Англія, Молдова – і це тільки маленька частина країн-імпортерів, чим може пишатися Шевченківський завод продтоварів. Виробництво має сертифіковані системи управління якістю та безпечністю на відповідність згідно з НАССР, ISO 9001/9004/9011:2000.

Світлана Фісенко – провідний фахівець з якості ознайомила майбутніх фахівців технологічної експертизи та безпеки харчової продукції із виробничим процесом, на практиці показала, як впроваджено НАССР на заводі. Студенти задавали багато запитань, оскільки вже знайомі із принципами НАССР, однак їх цікавили практичні аспекти їх впровадження. Вражені, задоволені та з новим багажем знань поверталися додому. Майбутні фахівці з експертизи харчових продуктів вдячні керівництву підприємства за цікаву екскурсію, нові знайомства та позитивні емоції.

Опублікований: 05-10-2018
Читайте також:
Студент кафедри машинобудування, стандартизації та сертифікації обладнання – переможець Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Прикладна механіка (технології машинобудування)»

Традиційно студенти кафедри машинобудування, стандартизації та сертифікації обладнання беруть участь у конкурсах студентських наукових робіт з напрямів «Прикладна механіка» і «Галузеве машинобудування». Здійснені в студентських наукових гуртках дослідження дозволяють їм на високому рівні готувати конкурсні роботи. У цьому році вже другий студент Н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студент кафедри машинобудування, стандартизації та сертифікації обладнання – переможець Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Прикладна механіка (технології машинобудування)» 23 травня 2018

Здобувач освітньої програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу» відібраний до числа учасників «Make It Bright-2021»

Здобувачі освітнього ступеня «бакалавр», освітньої програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу» Тарас Татарчук, Лана Касамара та Юрій Шевченко разом зі своєю кураторкою, доценткою кафедри економіки і права Оксаною Відоменко взяли участь у Хакатоні ідей від UGEN. Тематика Хакатону – нові способи онлайн-роботи та корпоративна культура під ча...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувач освітньої програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу» відібраний до числа учасників «Make It Bright-2021» 23 червня 2021

Активність магістрантів в обговоренні освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення»

Здобувачі групи ОП-1-5М 10 лютого втретє зустрілися з робочою групою зі створення та вдосконалення освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» з метою обговорення її сильних і слабких сторін у межах локального моніторингу освітньо-професійної програми. Приємно зазначити, що на перших зус...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Активність магістрантів в обговоренні освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» 11 лютого 2022

Заняття у Театрі стародавньої їжі: інтеграція історичних кулінарних традицій із сучасними уявленнями про гостинність і здорове харчування

Першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» (група ГС-1-8а) у рамках дисципліни «Основи гостинності» та другокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» (група ГС-2-7а) у рамках дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» побували на виїзному занятті в інтерактивному Театрі стародавньої їжі. Освітні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заняття у Театрі стародавньої їжі: інтеграція історичних кулінарних традицій із сучасними уявленнями про гостинність і здорове харчування 03 грудня 2025