Н У Х Т

Досвідчені бренд-шефи відомих закладів діляться зі студентами Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ таємницями майстерності

29 березня 2018

Досвідчені бренд-шефи відомих закладів діляться зі студентами Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ таємницями майстерності

29 березня до Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ завітав бренд-шеф ресторанів «Шалена шкварка», «Козацька броварня», «Viva Olivе» та «The Mix» Платон Cаєнко.

Студенти довго очікували на зустріч із ним, тому намагалися «ухопити»  кожне слово. Досвідчений шеф розповів про важливість використання сезонної сировини при приготуванні страв, особливості приготування соусів і витримки м’яса перед смаженням.

 Майстер кухарської справи намагався донести, що для успішного розвитку власної ресторанної справи необхідно не боятися змінювати загальноприйняті рецептури, а навпаки – вносити свою родзинку у кожну страву. Платон показав усі секрети приготування хумусу, соковитого ростбіфу та коропа, смаженого у фритюрі.

Студенти залишилися задоволеними і тепер готуються до відпрацювання навичок, отриманих у ході програми майстер-класу. 

Опублікований: 29-03-2018
Читайте також:
Консультація-тренінг «Публікаційна карта НУХТ» для науковців кафедри економіки праці та менеджменту

Враховуючи важливість публікаційної активності як показника, що засвідчує ефективність наукового потенціалу університету та його вчених 20 травня 2021 р. у рамках засідання кафедри економіки праці та менеджменту завідувачка відділу інформаційних технологій Науково-технічної бібліотеки Інна Путіліна провела на платформі Zoom консультацію-тренінг по ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Консультація-тренінг «Публікаційна карта НУХТ» для науковців кафедри економіки праці та менеджменту 20 травня 2021

Спортивні здобутки першокурсників

Студентські роки – це не тільки навчання, а й насичене різними подіями, цікавими справами й улюбленими заняттями дозвілля. Наші здобувачі освіти вміють і люблять змістовно й весело проводити позанавчальний час, а їх хобі часто приносять не тільки задоволення, а й вагомі здобутки та визнання. Наприклад, першокурсниця спеціальності 242 «Туризм і рек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спортивні здобутки першокурсників 22 січня 2025

Успішне завершення навчання здобувачів на курсі «Внутрішній аудитор з харчової безпеки»

Здобувачі четвертого курсу освітнього ступеня «Бакалавр», що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології харчування» Богдан Михайленко, Марія Саміленко, Маліка Ходжаєва, та магістрантка другого курсу освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Марія Омельченко закінчили навчання на курсі «Внутрішній аудитор з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішне завершення навчання здобувачів на курсі «Внутрішній аудитор з харчової безпеки» 29 грудня 2023

Академічна доброчесність як запорука цінності освіти

Уже доброю традицію стало для учасників навчального процесу освітньо-професійної програми другого (магістерського) рівня «Менеджмент організацій і адміністрування» проводити щорічні зустрічі з магістрантами першого курсу у рамках загальноуніверситетського тижня академічної доброчесності. Гарантка програми, професорка Світлана Бурлуцька ознайомила ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Академічна доброчесність як запорука цінності освіти 17 вересня 2024