Н У Х Т

Про проблеми управління та економіки підприємств дистанційно

28 квітня 2020

Про проблеми управління та економіки підприємств дистанційно

Традиційно щовесни в нашому університеті проводиться Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми управління та економіки підприємств у сучасних умовах», яка збирає студентів, аспірантів, викладачів, наукових працівників, яких цікавлять питання, пов’язані з функціонуванням підприємств у сучасних ринкових умовах. Цьогоріч вона відбулася вже вшістнадцяте, проте, через карантин науковцям довелося змінити формат своєї роботи і обговорювати нагальні проблеми дистанційно.

Своє бачення вирішення проблем економіки підприємств представили вчені нашого університету, Щецинського Університету (Польща), Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Запорізького національного університету, Національного університету біоресурсів і природокористування України, Інституту післядипломної освіти НУХТ.

Конференція працювала у секціях «Управління розвитком суб’єктів господарювання в умовах забезпечення продовольчої безпеки», «Управління стратегічним розвитком підприємств в умовах мобілізації внутрішніх ресурсів», «Розвиток елементів системи управління персоналом на засадах сучасної «теорії підштовхування».

Були розглянуті актуальні питання управління та економіки підприємств в умовах забезпечення продовольчої безпеки і посилення глобалізації економіки, характер змін усіх складових управлінської діяльності суб’єктів господарювання в умовах інтенсифікації розвитку технологій управління, зростання інноваційної активності, підвищення ефективності мотиваційного механізму підтримки виробництва.

За результатами роботи конференції виданий збірник тез, з яким можна ознайомитися тут.

Опублікований: 28-04-2020
Читайте також:
Тиждень фахової комісії спеціальності 181 Харчові технології («Виробництво харчової продукції») у Полтаві

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ тиждень фахової комісії спеціальності «Виробництво харчової продукції» тривав із 1 по 5 жовтня 2018 року. Він розпочався з хімічного квесту, учасники якого долали станції «Експериментальна», «Точка зору», «Чорна скринька», «Колаж», «Зважування», на яких демонстрували отримані знання та навички. Підсум...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень фахової комісії спеціальності 181 Харчові технології («Виробництво харчової продукції») у Полтаві 08 жовтня 2018

Цехом твердих лікарських засобів ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця» «прогулялися» наші здобувачі освіти

На цьому навчальному тижні здобувачі-біотехнологи 3 курсу в рамках дисципліни «Промислова технологія лікарських засобів» почали знайомитися з твердою лікарською формою – таблетками. Теоретичні відомості, отримані на лекціях і в рамках підготовки до лабораторної роботи, вони змогли закріпити під час чергової онлайн-екскурсії ПрАТ «Фармацевтична фірм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цехом твердих лікарських засобів ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця» «прогулялися» наші здобувачі освіти 20 березня 2021

Мікробіологія в житті фахівця з харчових технологій

Для технолога харчового виробництва знання мікробіології є невід'ємною частиною професії. Адже мікроорганізми використовуються для виробництва багатьох продуктів харчування – йогуртів, сирів, вина, пива, квашеної капусти тощо. Розуміння процесів бродіння та інших мікробіологічних перетворень дозволяє технологам-харчовикам створювати смачні, безпечн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мікробіологія в житті фахівця з харчових технологій 18 квітня 2024