Н У Х Т

Про вплив COVID-19 на готельну індустрію України – здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

25 січня 2021

Про вплив COVID-19 на готельну індустрію України – здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Здобувачі бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» та викладачі кафедри готельно-ресторанної справи долучилися до онлайн-конференції «Оцінка впливу COVID-19 на готельну індустрію України», яка була спільно організована Державним агентством розвитку туризму України та Асоціацією Готелів та Курортів України (UHRA).

Ukrainian Hotel&Resort Association (UHRA) – це громадська організація, заснована у жовтні 2020 р., що об’єднує заклади розміщення та компанії готельної сфери України з метою сталого розвитку у галузі.

Онлайн-конференція була присвячена впливу пандемії на індустрію гостинності, оцінюванню збитків і перспектив розвитку готельного бізнесу у діалозі спільно з міжнародними експертами консалтингової компанії Horwath HTL (Hotel, Tourism and Leisure, USA).

Перша спікера, голова Державного агентства розвитку туризму в Україні (ДАРТ) Мар’яна Олеськів описала ситуацію у сфері, взаємодію держави і галузі. Очільниця ДАРТ зазначила, що на сьогодні важливим є об’єднання бізнесу у сфері гостинності і формування бази даних туристичної галузі та звернула увагу, що пріоритетом агентства буде створення єдиного туристичного реєстру усіх засобів розміщення.

Керівник напрямку міжнародних відносин UHRA, яка представляє об’єднану позицію та інтереси готелів на внутрішньому і зовнішньому ринках, Іван Лунь представив результати опитування серед стейкхолдерів готельного ринку України щодо наслідків пандемії COVID-19 і нових викликів у галузі.

У спільно організованому онлайн-опитуванні UHRA і міжнародної організації Horwath HTL брали участь 122 готельні підприємства України із номерним фондом у середньому 72 номери. Результати свідчать, що готельєри з оптимізмом дивляться на розвиток готельно-ресторанної справи в майбутньому і відповідно перспективи працевлаштування професіоналів галузі.

Академічна і студентська спільнота кафедри готельно-ресторанної справи вдячні модераторці зустрічі, менеджерці зі зв’язків із громадськістю UHRA Галині Череднюк, і Асоціації Готелів та Курортів України за можливість познайомитися з актуальною інформацією щодо ситуації у вітчизняній індустрії гостинності та інспірейшн для майбутньої професійної діяльності.

Опублікований: 25-01-2021
Читайте також:
Докторант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів виходить на захист дисертаційного дослідження

У рамках розширеного засідання кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи «Наукове обґрунтування та розроблення технології комплексного збагачення хлібних виробів ізолятами рослинних білків» на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук доцентом Валерієм Махинько. Науковим консу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Докторант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів виходить на захист дисертаційного дослідження 29 грудня 2018

Про традиції та перспективи харчових технологій – іноземною мовою

З позицій повсякдення, 90 років – це вік довгожительства людини. Одна з перших асоціацій – це дідусь або бабуся, оточені численними дітьми, онуками та правнуками, умудрені досвідом, але притому молоді в душі і завжди раді ділитися знаннями. «Дев’яносторічна» наукова конференція – не виняток. Вона збирає навколо себе численних молодих учених, аспір...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про традиції та перспективи харчових технологій – іноземною мовою 15 квітня 2024

Презентацію проекту «СТОП Фальсифікат» відвідали викладачі кафедри експертизи харчових продуктів…

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів, доценти Оксана Мельник і Оксана Шульга та старший викладач Анастасія Чорна 14 листопада 2019 року відвідали прес-конференцію проекту «СТОП Фальсифікат» в Укрінформі. Питання безпечності та якості харчових продуктів має важливе значення для кожного громадянина. Діючий мараторій на перевірки підприємс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентацію проекту «СТОП Фальсифікат» відвідали викладачі кафедри експертизи харчових продуктів… 15 листопада 2019

Магістри продовжують вивчати світові технології кондитерських виробів – торт «Захер»

Здобувачі вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» на дисципліні «Світові технології борошняних і кондитерських виробів» продовжують вивчати технології кондитерських виробів інших країн. На черзі торт «Sacher» («Захер»). Торт «Sacher» є одним із солодких...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістри продовжують вивчати світові технології кондитерських виробів – торт «Захер» 14 травня 2020