Н У Х Т

Про вплив COVID-19 на готельну індустрію України – здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

25 січня 2021

Про вплив COVID-19 на готельну індустрію України – здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Здобувачі бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» та викладачі кафедри готельно-ресторанної справи долучилися до онлайн-конференції «Оцінка впливу COVID-19 на готельну індустрію України», яка була спільно організована Державним агентством розвитку туризму України та Асоціацією Готелів та Курортів України (UHRA).

Ukrainian Hotel&Resort Association (UHRA) – це громадська організація, заснована у жовтні 2020 р., що об’єднує заклади розміщення та компанії готельної сфери України з метою сталого розвитку у галузі.

Онлайн-конференція була присвячена впливу пандемії на індустрію гостинності, оцінюванню збитків і перспектив розвитку готельного бізнесу у діалозі спільно з міжнародними експертами консалтингової компанії Horwath HTL (Hotel, Tourism and Leisure, USA).

Перша спікера, голова Державного агентства розвитку туризму в Україні (ДАРТ) Мар’яна Олеськів описала ситуацію у сфері, взаємодію держави і галузі. Очільниця ДАРТ зазначила, що на сьогодні важливим є об’єднання бізнесу у сфері гостинності і формування бази даних туристичної галузі та звернула увагу, що пріоритетом агентства буде створення єдиного туристичного реєстру усіх засобів розміщення.

Керівник напрямку міжнародних відносин UHRA, яка представляє об’єднану позицію та інтереси готелів на внутрішньому і зовнішньому ринках, Іван Лунь представив результати опитування серед стейкхолдерів готельного ринку України щодо наслідків пандемії COVID-19 і нових викликів у галузі.

У спільно організованому онлайн-опитуванні UHRA і міжнародної організації Horwath HTL брали участь 122 готельні підприємства України із номерним фондом у середньому 72 номери. Результати свідчать, що готельєри з оптимізмом дивляться на розвиток готельно-ресторанної справи в майбутньому і відповідно перспективи працевлаштування професіоналів галузі.

Академічна і студентська спільнота кафедри готельно-ресторанної справи вдячні модераторці зустрічі, менеджерці зі зв’язків із громадськістю UHRA Галині Череднюк, і Асоціації Готелів та Курортів України за можливість познайомитися з актуальною інформацією щодо ситуації у вітчизняній індустрії гостинності та інспірейшн для майбутньої професійної діяльності.

Опублікований: 25-01-2021
Читайте також:
Успішний старт нової дисципліни

Сучасний розвиток українських наукових досліджень весь час іде в ногу із закордонними та має чітку кореляцію одержаних результатів. Не так давно нові терміни нано- стали уже добре вивченими і систематизованими у широких колах науковців фізиків, хіміків, біологів, астрономів та інших спеціалістів. Нанотехнології стали новою міждисциплінарною наукою,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішний старт нової дисципліни 04 жовтня 2022

На передових підприємствах України пройшли технологічну практику студенти кафедри технології молока і молочних продуктів

Технологічна практика є невід’ємною частиною навчального процесу в університеті. З метою підготовки фахівців, здатних на високому професійному рівні виконувати управлінські та організаційні завдання, керувати виробничими підрозділами, вирішувати актуальні проблеми молочної промисловості, творчо підходити до комплексного розв’язання складних спеціа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На передових підприємствах України пройшли технологічну практику студенти кафедри технології молока і молочних продуктів 04 жовтня 2019

Завершується реєстрація для участі в магістерських тестах

Сьогодні, 18 липня, завершується реєстрація для участі в магістерських тестах – магістерському комплексному тесті (МКТ) і магістерському тесті навчальних компетенцій (МТНК), які планують складати вступники до магістратури. У 2022 році реєстрацію здійснює приймальна комісія. Для реєстрації вступник має надіслати сканкопії документів на офіційну еле...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершується реєстрація для участі в магістерських тестах 18 липня 2022

Особливості роботи фахівця зі страхування розкрив першокурсникам-фінансистам випускник кафедри, а нині – провідний спеціаліст

Хто може розповісти про секрети професійної діяльності краще, ніж вчорашній студент, який ще в студентські роки почав опановувати тонкощі страхової справи, а сьогодні є вже фахівцем страхової компанії? Тож до студентів 1-го курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» за ініціативи завідувача кафедри Лади Шірінян завітав випускн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості роботи фахівця зі страхування розкрив першокурсникам-фінансистам випускник кафедри, а нині – провідний спеціаліст 30 жовтня 2019