Н У Х Т

Здобувачі-заочники кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочали захисти дипломних проєктів

10 лютого 2022

Здобувачі-заочники кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочали захисти дипломних проєктів

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів  освітнього ступеню «бакалавр» заочної форми навчання. Першого дня на захист були представлені 4 роботи.

Студенти-випускники відповідно до майбутньої кваліфікації, яку отримували за освітньою програмою «Харчові технології та інженерія», представили на публічний захист набуті теоретичні знання, продемонстрували вміння використовувати їх у практичній діяльності при вирішенні конкретних фахових завдань.

Усі здобувачі чітко і лаконічно представили результати своїх дипломних робіт, впевнено і аргументовано відповідали на питання.

Теми дипломних проєктів присвячені інтенсифікації технологічних процесів бродильних виробництв та удосконаленню основних цехів і відділень пивоварного, солодового, а також переобладнанню виноробних підприємств галузі. Цікавими були  всі представлені проєкти.

До складу екзаменаційної комісії увійшли завідувач кафедри Анатолій Куц (голова), професори Віталій Прибильський та  Марина Білько, доценти Микола Бондар, Людмила Бондаренко (секретар ЕК).

Всі присутні відзначили, що захисти відбулися на високому рівні і, як підтвердження більшість студентів отримали високі та позитивні бали.

Бажаємо бакалаврам успішного вступу до магістратури! А всім здобувачам, що захищатимуться у наступні дні, зичимо успіхів! 

Опублікований: 10-02-2022
Читайте також:
Особливості управління розвитком підприємств у складних умовах – у монографії викладачів кафедри економіки праці та менеджменту

Викладачі кафедри економіки праці та менеджменту підготували та видали колективну монографію «Управління розвитком підприємств в умовах трансформації економічних відносин». У монографії розкриті особливості управління розвитком підприємств у складних умовах трансформації економічних відносин і глобалізації економіки. Досліджені процеси привели кр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості управління розвитком підприємств у складних умовах – у монографії викладачів кафедри економіки праці та менеджменту 05 лютого 2020

Вступникам до магістратури: стратегічні інженерні спеціальності НУХТ

Гей, майбутні магістри! У вас є унікальний шанс здобути омріяний освітній ступінь за стратегічними інженерними спеціальностями! Маємо круті освітні програми: - Інжиніринг харчових виробництв- Інжиніринг фармацевтичних та біотехнологічних виробництв- Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв- Прикладна механіка- Електротехнічні системи е...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам до магістратури: стратегічні інженерні спеціальності НУХТ 12 серпня 2024

Науковий семінар-лекторій із технологічними інсайтами від фахівчині Пекарського Центру ТОВ «Лесаффр Україна»

У рамках розширення обізнаності щодо сировинних інгредієнтів, які використовуються у технологіях харчової продукції для HoReCa, на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся науковий семінар-лекторій від технологині Пекарського Центру ТОВ «Лесаффр Україна» Тетяни Голікової. До участі у заході були залучені магістранти спеціальності J2 «Готельно-...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий семінар-лекторій із технологічними інсайтами від фахівчині Пекарського Центру ТОВ «Лесаффр Україна» 24 жовтня 2025

Як четвертокурсники-хімтехнологи «Carlsberg» підкорюють

Студенти 4 курсу, що навчаються за спеціальністю 161 «Хімічні технології та інженерія», Юлія Коробка та Максим Пашкевич проходять практику на Київському пивоварному заводі «Carlsberg Ukraine» (колишній «Славутич»). Практика для студентів 4 курсу – надзвичайно важливий етап, оскільки дає змогу зрозуміти усі тонкощі спеціальності і дозволяє заглянут...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як четвертокурсники-хімтехнологи «Carlsberg» підкорюють 24 січня 2020