Н У Х Т

Не припиняють вражати Екзаменаційну комісію креативними інноваційними проєктами бакалаври з технологій оздоровчих продуктів

17 червня 2020

Не припиняють вражати Екзаменаційну комісію креативними інноваційними проєктами бакалаври з технологій оздоровчих продуктів

На кафедрі технології оздоровчих продуктів продовжуються успішні захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеню «бакалавр».

Четвертокурсники не припиняють вражати Екзаменаційну комісію проєктами виробництва інноваційних продуктів.

Серед представлених на захисти: м'ясний хліб для геродієтичного харчування; сосиски з морквяним пюре, призначені для харчування дітей шкільного віку; гранола з волоським горіхом, журавлиною та смородиною; йогурт синбіотичної дії з кмином і лактулозою; зерновий батончик на основі пророщеного зерна пшениці з додаванням насіння гарбуза, чіа та арахісу;  пшеничний хліб із маком, кунжутом і волоським горіхом; затяжне печиво на основі знежиреного гарбузового борошна, збагаченого макадамією;  зерновий батончик на основі вівсяних пластівців, збагачений курагою, волоськими горіхами та фундуком; квас із сиропом журавлини, аскорбіновою та бурштиновою кислотами; кекс «Веснянка», збагачений композицією рослинних олій, порошками гарбуза, кориці та вичавок мандарину; сир кисломолочний із кизилом і барбарисом; хлібці з кропом, куркумою та морквою; йогурт із морквяно-гарбузовим пюре; печиво здобне з гречаним борошном та порошком із кісточок винограду.

Здобувачі ґрунтовно й впевнено презентували свої проєкти, давали розгорнуті відповіді на питання членів комісії, аргументували й відстоювали свою думку.  

Члени Екзаменаційної комісії відзначають креативний підхід студентів при розробленні нових видів продуктів і високий рівень представлених кваліфікаційних робіт. У результаті виступи здобувачів оцінені на «відмінно» та «добре», і їм присвоєна кваліфікація «бакалавр».

Вітаємо новоспечених бакалаврів! Бажаємо успіху при вступі до магістратури!

Опублікований: 17-06-2020
Читайте також:
Заохотити студентів до вивчення і німецької мови прагнуть викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування

24 квітня відбувся «Movie club», де був представлений мультфільм німецькою мовою «Моззі повертається». Показ був розрахований на студентів, які вивчають німецьку мову як другу іноземну мову (рівень А2) та студентів, які не визначилися з вивченням другої іноземної мови. Тому на перегляд мультфільму завітали студенти 2 курсу спеціальності «Туризм». В...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заохотити студентів до вивчення і німецької мови прагнуть викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування 25 квітня 2019

Кадрові питання на засіданні вченої ради університету

16 грудня 2021 року в дистанційному режимі відбулося засідання вченої ради університету. Відповідно до порядку денного першими розглянули кадрові питання – присвоєння вчених звань і обрання на посади за конкурсом. Претендентів представила вчена секретарка Наталія Ткачук. Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції клопотала про присвоє...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кадрові питання на засіданні вченої ради університету 16 грудня 2021

Ринок органічної продукції України проаналізували магістранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Здобувачі освітнього ступеня «Магістр», що  навчаються за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів» і викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів відвідали ХІІІ Всеукраїнський ярмарок органічних продуктів, який відбувся у м. Києві на території Національного комплексу «Експоцентр України» 18 вересня 2021...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ринок органічної продукції України проаналізували магістранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 21 вересня 2021

Стати частиною ІТ-стартап ком’юніті України мають шанс наші здобувачі освіти

До 20 серпня триває прийом заявок на шостий сезон Всеукраїнського конкурсу IT_EUREKA. IT_EUREKA – конкурс стартап-проєктів у галузі інформаційних технологій, який проводить шведська ІТ-консалтингова компанія «Sigma Software» за підтримки Міністерства освіти і науки України. Участь у конкурсі можуть взяти проєкти, представлені закладами вищої осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стати частиною ІТ-стартап ком’юніті України мають шанс наші здобувачі освіти 16 липня 2021