Зустріч із неймовірним шеф-кухарем, лідером думок і учасником рейтингу «Топ-100 шеф-кухарів України» Андрієм Клюсом відбулася для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». Тема зустрічі була присвячена бізнес-плануванню у ресторанному бізнесі, моделі управляння та роботі з персоналом в умовах сьогодення.
Харизматичний Андрій, який є шеф-кухарем ресторану середземноморської кухні «Kritikos», традиційно мотивував слухачів програми до невпинного саморозвитку та означив траєкторії, до яких слід прагнути у цьому процесі. Онлайн-зустріч, що проходила у сімейній і дружній атмосфері, адже Андрій – наш випускник, сприяла обговоренню тих питань, які хвилюють майбутніх управлінців у сфері сервісу: як працювати з вигоранням власним і своїх підлеглих, як розгледіти перспективного співробітника і допомогти йому розвиватися не лише на власну користь, а й на користь закладу, де шукати натхнення та мотивацію. Поговорили також про ті заклади, які подобаються Андрієві в Україні та в Європі, якими шеф-кухарями він надихається. На останок гостьовий лектор подарував слухачам декілька книжок, які він вважає першочерговими до прочитання тим, хто прагне бути успішним і щасливим у своїй справі.
Менеджери сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» висловлюють подяку доцентці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Вірі Зуйко за допомогу в організації лекції для слухачів від топового шеф-кухаря України.
Колектив факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу вдячний Андрієві за таку натхнену зустріч, невпинно пишається його досягненнями і особистісним ростом, вірить у яскраву зірку, запалену факультетом на небосхилі вітчизняного і міжнародного ресторанного бізнесу!