Н У Х Т

Дистанційне навчання – шлях до самовдосконалення

04 червня 2020

Дистанційне навчання – шлях до самовдосконалення

Навчання в умовах карантину – виклик сьогодення, який прийшлося подолати  студентам і викладачам в усьому світі. Для когось це стало справжнім випробуванням, а хтось сприйняв це, як цікаве завдання.

Студенти  спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Волинського фахового коледжу нашого університету не лише прийняли цей виклик, а й довели, що вміють швидко адаптуватися до нових вимог, уміють раціонально розподіляти свій час і креативно мислити  та самовдосконалюватися.

В умовах дистанційного навчання майбутні фахівці готельно-ресторанного бізнесу успішно опрацювали не лише теоретичні матеріали, а й навчалися вдома правильно сервірувати стіл, готувати складні напої, застеляти скатертини різними способами. Викладачі фахових дисциплін використовували різні засоби комунікації, щоб виконання лабораторно-практичних робіт було доступним, цікавим й корисним, а з деяких дисциплін – і смачним. Приємно, що  студенти не забували навіть удома під час онлайн-занять виглядати акуратно, охайно, як справжні фахівці сфери гостинності.

Ніщо не завадить опанувати улюблений фах, навіть всесвітня пандемія!

Опублікований: 04-06-2020
Читайте також:
Викладачі університету з’ясовують важливі питання забезпечення якості освіти

23 квітня відбувся Всеукраїнський фаховий семінар, присвячений питанням забезпечення якості вищої освіти в галузі економіки та менеджменту, організований Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти у партнерстві з Київським національним економічним університетом імені Вадима Гетьмана. Захід об’єднав більше 100 учасників у залі та п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету з’ясовують важливі питання забезпечення якості освіти 24 квітня 2025

Про екологічні проблеми, безпеку продуктів харчування та новітні технології дізналися наші студенти на лекції від виробничників

Студенти спеціальності «Технологія консервування, зберігання і переробки м’яса» зустрілися з представниками ТОВ «Пріоріті Інтернешенл», що спеціалізується на виробництві та дистрибуції харчових інгредієнтів для м’ясної промисловості (комбі-суміші, тваринні білки, емульгатори, загусники, натуральні барвники, продукти для копчення, ферменти, крохмалі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про екологічні проблеми, безпеку продуктів харчування та новітні технології дізналися наші студенти на лекції від виробничників 04 липня 2019

Насичений день кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

У рамках засідання кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 24 травня 2022 року, гарантами Сергієм Токарчуком (освітній ступінь «бакалавр») і Костянтином Васильківським (освітній ступінь «магістр») були висвітлені питання щодо наповненості та підготовки освітньо-професійних програм «Прикладна механіка», галузі знань 13 Механічна інженерія за спец...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Насичений день кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 25 травня 2022

Вільний від навчання час здобувачі проводять із користю

Після тижня на дистанційних парах нашим здобувачам освіти завжди хочеться відірватися від екранів гаджетів і гайнути разом із друзями в місто. Навіть, зважаючи на карантинні обмеження, кожний може спланувати своє дозвілля з користю, як для свого здоров’я, так і для власного саморозвитку. Саме так студенти-біотехнологи групи БТ-1-2 провели свої вих...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вільний від навчання час здобувачі проводять із користю 24 травня 2021