Н У Х Т

Черговий челендж БТЕКівців

26 вересня 2023

Черговий челендж БТЕКівців

21 вересня – Міжнародний день миру. Його відзначають у всьому світі з надією на процвітання і спокій. Наша країна зараз переживає нелегкі часи. Всіх українців торкнулася ця несправедлива війна. Зараз ідеальний час для того, щоб принести промінчик сонця і тепла собі та іншим.

Тож, студрада факультету біотехнології та екологічного контролю запропонувала студентам челендж, метою якого було вирізати з шаблону чи скласти з білого паперу пташку (за бажанням написати на ній побажання), сфотографувати або зняти на відео процес й викласти на свою сторінку в інстаграм із позначенням сторінки @btec_official та хештегом #челендж_до_Дня_миру. Провести цей день з миром у серці й думках, та посмішкою на вустах.

Не може не радувати кількість учасників, які принесли трішки радості в ці сірі дні: Тетяна Мельник, Максим Клименко, Анастасія Сахневич, Марина Пахомова, Тетяна Топіха, Любов Доля, Лілія Попова (всі – група БТ-2-1), Ольга Сагура (група ЕК-2-3), Анна Бережна (група – БТ-4-2), Анна Косяк, Анастасія Онищенко, Катерина Гвоздецька (всі – група БТ-4-1), Дарина Казьмірук , Марія Забрудська (обоє – група ЕК-4-4), Анастасія Бондарук, Вікторія Кавун (обоє – група – БТ-2-2), Анастасія Тузенко, Маргарита Ворожбит (обоє – група – БТ-3-1), Анастасія Охмакевич (група – ПФБ-1-1М).

У кожного пташка була по своєму красива і унікальна! Організатори висловили подяку всім за участь.

Мирного неба та спокійних днів! Перемога буде за нами, і ми все зробимо для цього! І всі наші захисники обов’язково повернуться до своїх сімей!

Опублікований: 26-09-2023
Читайте також:
Домашній кінотеатр зі смаком французької кухні

Протягом тижня аспіранти-технологи та студенти спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» і «Харчові технології» у рамках проекту English Movie-Club, ініційованого кафедрою іноземних мов професійного спрямування, мали можливість насолоджуватися переглядом фільму «Рататуй» англійською мовою. Отримавши завдання від доцента кафедри Галини Лук’янець,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Домашній кінотеатр зі смаком французької кухні 22 травня 2020

Плідна зустріч зі стейкхолдерами освітньої програми «Хімічні технології косметичних продуктів та харчових добавок»

На запрошення гарантки освітньої програми «Хімічні технології косметичних продуктів та харчових добавок» Олени Подобій до НУХТ завітали поважні гості, наші партнери, роботодавці, стейкхолдери – голова правління Асоціації парфумерії та косметики України (APCU), директор ТОВ «Астра-Косметик» Руслан Кузьменко, радниця генерального директора з питань с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна зустріч зі стейкхолдерами освітньої програми «Хімічні технології косметичних продуктів та харчових добавок» 12 лютого 2024

МХП відкриє при нашому університеті центр досліджень і розвитку

Агроіндустріальний холдинг «Миронівський хлібопродукт» (МХП) відкриє при нашому університеті R&D-центр (центр досліджень і розвитку).   Планується, що це буде сучасна кухня-лабораторія, на базі якої наші здобувачі освіти, викладачі й науковці експериментуватимуть над приготуванням кулінарних продуктів за допомогою сучасного обладнання та створ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МХП відкриє при нашому університеті центр досліджень і розвитку 17 грудня 2020

Нестандартні інструменти й методики на вебінарі для викладачів з охорони праці

Доцентки кафедри екологічної безпеки та охорони праці Аліна Сірик та Ольга Євтушенко взяли участь у вебінарі «Вчимося навчати задля безпеки праці. Інноваційні інструменти для викладача», організованому редакцією науково-виробничого журналу «Охорона праці». Спікером виступив консультант з управління Євген Годнєв, що має досвід проведення навчань дл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нестандартні інструменти й методики на вебінарі для викладачів з охорони праці 25 листопада 2022