Н У Х Т

Нові горизонти профорієнтації через призму співпраці з виробництвом та освітою

04 квітня 2024

Нові горизонти профорієнтації через призму співпраці з виробництвом та освітою

Другого квітня 2024 року за ініціативи викладацького колективу кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління – завідувача кафедри Ярослава Смітюха, його заступника Віктора Сідлецького, старшого викладача Євгена Проскурки та адміністрації Старинської птахофабрики МХП відбулася поїздка здобувачів другого і третього курсів спеціальності 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка» до села Мирне, Бориспільського р-ну, Київської області.

Метою поїздки була ціла низка заходів, що включала ознайомлення здобувачів освіти і викладачів із сучасними технологіями автоматизації та біотехнічними об’єктами, відвідування лінії виробництва і зустрічі з провідними фахівцями птахофабрики індустріального агрохолдингу МХП.

Викладачі кафедри скористалися нагодою й відвідали Мирненський ліцей Вороньківської сільської ради Бориспільського району Київської області, де за сприяння директора Тараса Похиля зустрілися з учнями 10 та 11 класів. Вони представили ґрунтовну презентацію, яка викликала активну дискусію серед майбутніх випускників школи. Серед головних питань були зроблені змістовні акценти щодо різних спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців у Національному університеті харчових технологій.

Однією зі знакових подій поїздки стала зустріч з випускником кафедри, колишнім головою студентської ради факультету автоматизації і комп’ютерних систем, який наразі є Головою об’єднаної територіальної громади, до якої входять декілька сіл Бориспілського району, Сергієм Яровим.

Здобувачі освіти, які взяли участь у поїздці, були приємно вражені змістовністю та інформативністю наданої фахівцями підприємства інформації та пропозиціями по працевлаштуванню. У свою чергу керівництво кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління провело активні перемовини стосовно подальшої співпраці в рамках науково-технічних та освітніх напрямків, що викликало позитивну зацікавленість серед учасників обговорення.

Опублікований: 04-04-2024
Читайте також:
Свої навички обговорення актуальних питань інноваційного розвитку англійською мовою «прокачали» наші здобувачі освіти й викладачі

14 травня 2021 року здобувачі та викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу брали участь у Міжнародному симпозіумі для студентів і молодих учених «Science, Innovation and Entrepreneurship», який проходив в Українсько-американському університеті Конкордія (м. Київ) у рамках ініціативи «Дні науки». Зазначимо, що наш університет став співор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свої навички обговорення актуальних питань інноваційного розвитку англійською мовою «прокачали» наші здобувачі освіти й викладачі 17 травня 2021

Про благодійність, відповідальний бізнес та агентів змін

Здобувачі освітньої програми «Менеджмент персоналу» спільно з викладачами кафедри економіки праці та менеджменту зустрілися на гостьовій лекції, що відбулась у рамках вивчення дисципліни «Підприємництво та соціальні проєкти» з Марією Артеменко – засновницею та керівницею благодійного фонду «Клуб добродіїв», СЕО Фундації Дарини Жолдак, що входить до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про благодійність, відповідальний бізнес та агентів змін 17 листопада 2021

Найвища нагорода Чемпіонату України зі спортивного орієнтування – у скарбничці нашого здобувача!

19-21 квітня 2024 року в місті Київ відбувся Чемпіонат України (дорослі, юніори, юнаки, ветерани, спринтерські дистанції), Кубок України (етапи) зі спортивного орієнтування. У змаганнях взяли участь понад 600 спортсменів із 18 областей України та м. Києва. Організаторами змагань виступили Міністерство молоді та спорту України, Федерація спортивног...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Найвища нагорода Чемпіонату України зі спортивного орієнтування – у скарбничці нашого здобувача! 26 квітня 2024

Командна робота – чудовий результат!

Студенти четвертого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій у першому семестрі цього навчального року вивчали дисципліну «Технології хлібобулочних виробів». Її програмою передбачено вивчення методик визначення показників якості пшеничного та житнього борошна, його хлібопекарських властивостей. Проте, найцікавіше – лабораторні роботи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Командна робота – чудовий результат! 27 грудня 2023