Н У Х Т

Переваги та недоліки блогерства на черговому засіданні English Speaking club

29 квітня 2021

Переваги та недоліки блогерства на черговому засіданні English Speaking club

Нещодавно викладачка кафедри ділової іноземної мови Наталія Божок разом зі спеціальним гостем Stuart Snuggs провели  чергове засідання English Speaking club у онлайн-режимі. Цього разу засідання було присвячене темі «Blogging, Bloggers. Exploring educational use of blogs». Учасники обговорювали вплив блогерів на життя молоді та досліджували використання блогів у навчальному процесі.

Традиційно, розпочали з обговорення лексики за тематикою зборів, визначили структуру блогу та типи блогів для особистих, навчальних й професійних цілей . На наступному етапі студенти з ентузіазмом читали інформацій текст «Exploring educational use of blogs» й розмірковували над важливістю корисного інформаційного наповнення блогів призначених для вивчення іноземних мов.

Потім здобувачки освіти першого курсу спеціальності «Реклама та зв’язки з громадськістю» Влада Нізовських і Вероніка Охтень розповідали про відомих блогерів, які надихають їх вчити іноземну мову та використовувати її під час закордонних подорожей. Крім того, доповідачі виявили бажання поділитися своїми власними мотиваційними текстами для блогів про важливість вивчення іноземної мови.

Наприкінці, учасники засідання разом із викладачами визначили переваги та недоліки блогерства. Засідання відбулося у теплій і дружній атмосфері та мотивувало студентів продовжувати удосконалювати вивчення іноземних мов за допомогою різних комунікаційних і технічних засобів.

Опублікований: 29-04-2021
Читайте також:
Гендерні питання в роботах української мисткині вивчали першокурсники спеціальності «Реклама та зв’язки з громадськістю»

Американський дім приєднався до міжнародної мистецької ініціативи UN Women Ukraine’s HeForShe Arts Week 2019. У рамках ініціативи тут працює виставка української мисткині Марії Прошковської «LATE». Арт-проект «LATE» досліджує гендерні питання і акцентує увагу на певних аспектах і проблемах, які зокрема стосуються життя жінок у сучасному суспільств...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гендерні питання в роботах української мисткині вивчали першокурсники спеціальності «Реклама та зв’язки з громадськістю» 11 квітня 2019

Стартувала ознайомлювально-виробнича практика на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів

Дирекція Навчально-наукового інституту харчових технологій нашого університету разом із випусковими кафедрами значну увагу приділяє практичній підготовці здобувачів вищої освіти, особливо ознайомлювально-виробничій практиці, адже під час проходження саме цієї практики студенти не лише знайомляться з підприємствами галузі, але й визначаються із вибо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартувала ознайомлювально-виробнича практика на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів 16 січня 2020

Онлайн-комунікації – всі фішки дізналися наші студенти

Фахівцями стратегічного партнера Корпорації «Артеріум» LLC TRIGLAV INTERNATIONAL для студентів-біотехнологів проводяться онлайн майстер-класи на різні тематики. Нещодавно відбувся вебінар на тему «Онлайн-комунікації». Його провів бізнес-тренер Євген Куджоян, досвід роботи якого в підборі, навчанні та оцінюванні персоналу понад 10 років. Учасники ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-комунікації – всі фішки дізналися наші студенти 07 квітня 2020

Удосконалив свої навички у перевірці робіт здобувачів освіти на плагіат викладач кафедри готельно-ресторанної справи

22 квітня 2021 року відповідальний від кафедри готельно-ресторанної справи за перевірку робіт здобувачів вищої освіти на плагіат, асистент Артем Ущаповський відвідав практичний вебінар «Аналізуємо звіт про перевірку на плагіат» від компанії «Unicheck Україна» за участі та підтримки проєкту «Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти» – A...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Удосконалив свої навички у перевірці робіт здобувачів освіти на плагіат викладач кафедри готельно-ресторанної справи 23 квітня 2021