Н У Х Т

Переваги та недоліки блогерства на черговому засіданні English Speaking club

29 квітня 2021

Переваги та недоліки блогерства на черговому засіданні English Speaking club

Нещодавно викладачка кафедри ділової іноземної мови Наталія Божок разом зі спеціальним гостем Stuart Snuggs провели  чергове засідання English Speaking club у онлайн-режимі. Цього разу засідання було присвячене темі «Blogging, Bloggers. Exploring educational use of blogs». Учасники обговорювали вплив блогерів на життя молоді та досліджували використання блогів у навчальному процесі.

Традиційно, розпочали з обговорення лексики за тематикою зборів, визначили структуру блогу та типи блогів для особистих, навчальних й професійних цілей . На наступному етапі студенти з ентузіазмом читали інформацій текст «Exploring educational use of blogs» й розмірковували над важливістю корисного інформаційного наповнення блогів призначених для вивчення іноземних мов.

Потім здобувачки освіти першого курсу спеціальності «Реклама та зв’язки з громадськістю» Влада Нізовських і Вероніка Охтень розповідали про відомих блогерів, які надихають їх вчити іноземну мову та використовувати її під час закордонних подорожей. Крім того, доповідачі виявили бажання поділитися своїми власними мотиваційними текстами для блогів про важливість вивчення іноземної мови.

Наприкінці, учасники засідання разом із викладачами визначили переваги та недоліки блогерства. Засідання відбулося у теплій і дружній атмосфері та мотивувало студентів продовжувати удосконалювати вивчення іноземних мов за допомогою різних комунікаційних і технічних засобів.

Опублікований: 29-04-2021
Читайте також:
День вишиванки на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

18 травня на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відбувся діджитал-флешмоб до Дня вишиванки. Вишиванка – генетичний код нашої нації, символ та оберіг українського народу. Носити вишиванку – це сучасно, автентично, самобутньо. Одягаючи вишиванку, ми плекаємо національну ідентичність і зберігаємо традиці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День вишиванки на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка 19 травня 2023

В університеті відбулося зарахування вступників на бюджет за освітнім ступенем «бакалавр» зі скороченим строком навчання

Учора, 11 серпня, в університеті відбулося зарахування вступників на навчання за державним замовленням для фіксованих конкурсних пропозицій на денну та заочну форму навчання за освітнім ступенем «бакалавр» на перший курс зі скороченим строком навчання. До наказів на зарахування, підписаних ректором Олександром Шевченком, внесені 129 вступників на о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті відбулося зарахування вступників на бюджет за освітнім ступенем «бакалавр» зі скороченим строком навчання 12 серпня 2021

У Львівському державному коледжі НУХТ завершився тиждень циклової комісії інформатики

Завершився тиждень циклової комісії інформатики у Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ. Голова циклової комісії Михайло Мандрик та викладачі комісії Оксана Захаряк, Марта Мишолівська, Володимир Грицак, Олег Мартон, Ірина Беца намагалися, щоб цей тиждень був насичений цікавими заходами, до яких були залучені студен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Львівському державному коледжі НУХТ завершився тиждень циклової комісії інформатики 03 квітня 2018

Відбулося третє засідання хімічного лекторію кафедри харчової хімії для вступників

Чергове засідання хімічного лекторію співпало із загальноуніверситетським Днем відкритих дверей Open NUFT 30 листопада. Юні поціновувачі хімічної науки на власні очі побачили справжній студентський «двіж», познайомилися з майбутніми колегами та мали змогу поспілкуватися із керівництвом нашого університету, запитати членів приймальної комісії про ак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося третє засідання хімічного лекторію кафедри харчової хімії для вступників 02 грудня 2019