Н У Х Т

Переваги та недоліки блогерства на черговому засіданні English Speaking club

29 квітня 2021

Переваги та недоліки блогерства на черговому засіданні English Speaking club

Нещодавно викладачка кафедри ділової іноземної мови Наталія Божок разом зі спеціальним гостем Stuart Snuggs провели  чергове засідання English Speaking club у онлайн-режимі. Цього разу засідання було присвячене темі «Blogging, Bloggers. Exploring educational use of blogs». Учасники обговорювали вплив блогерів на життя молоді та досліджували використання блогів у навчальному процесі.

Традиційно, розпочали з обговорення лексики за тематикою зборів, визначили структуру блогу та типи блогів для особистих, навчальних й професійних цілей . На наступному етапі студенти з ентузіазмом читали інформацій текст «Exploring educational use of blogs» й розмірковували над важливістю корисного інформаційного наповнення блогів призначених для вивчення іноземних мов.

Потім здобувачки освіти першого курсу спеціальності «Реклама та зв’язки з громадськістю» Влада Нізовських і Вероніка Охтень розповідали про відомих блогерів, які надихають їх вчити іноземну мову та використовувати її під час закордонних подорожей. Крім того, доповідачі виявили бажання поділитися своїми власними мотиваційними текстами для блогів про важливість вивчення іноземної мови.

Наприкінці, учасники засідання разом із викладачами визначили переваги та недоліки блогерства. Засідання відбулося у теплій і дружній атмосфері та мотивувало студентів продовжувати удосконалювати вивчення іноземних мов за допомогою різних комунікаційних і технічних засобів.

Опублікований: 29-04-2021
Читайте також:
Маркетингові тренди в ритейлі від здобувачів кафедри маркетингу

Чи розуміє сучасний ритейл своїх клієнтів, та якими є актуальні тренди ритейл-маркетингу? Ці питання дослідили учасники чергового засідання наукового студентського гуртка «Інтелектуал» кафедри маркетингу. Тема виявилася цікавою для здобувачів спеціальностей «Маркетинг», «Підприємництво та торгівля» і «Журналістика» (освітньої програми «Реклама та з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маркетингові тренди в ритейлі від здобувачів кафедри маркетингу 17 квітня 2024

Як львів’яни «кухню» IT-компаній зсередини вивчали

З метою підвищення мотивації до навчання викладачі із студентами спеціальності «Комп’ютерні науки» Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ побували у ІТ-компанії «Eleks». «Eleks» – провідна українська ІТ-компанія, яка надає послуги з розроблення програмних продуктів, консультування та забезпечення контролю якості із...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як львів’яни «кухню» IT-компаній зсередини вивчали 29 жовтня 2018

Тривають студентські наукові пошуки

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів Навчально-наукового інституту харчових технологій продовжує роботу науковий гурток під керівництвом професорки Вікторії Дорохович.  Учасники гуртка, здобувачі третього курсу під час онлайн-засідань гуртка обрали перспективні напрями розроблення кондитерських виробів. Були обрані такі те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тривають студентські наукові пошуки 16 травня 2022

Пізнавальна зустріч із випускницею кафедри технології оздоровчих продуктів

3 жовтня на кафедру технології оздоровчих продуктів завітала випускниця магістратури 2020 року освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» Наталія Ткачук. На гостьовому занятті з дисципліни «Основи кріогенних і сушильних технологій», яке для здобувачів третього курсу Навчально-наукового ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пізнавальна зустріч із випускницею кафедри технології оздоровчих продуктів 04 жовтня 2022