Н У Х Т

Відділ працевлаштування випускників продовжує знайомити здобувачів освіти з провідними українськими компаніями

03 червня 2024

Відділ працевлаштування випускників продовжує знайомити здобувачів освіти з провідними українськими компаніями

Зустрічі з роботодавцями – це завжди про співпрацю та нові кар’єрні можливості для здобувачів освіти, тому відділ працевлаштування випускників регулярно організовує такі івенти.

31 травня здобувачі освіти кафедр технології консервування, автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління і теплоенергетики та холодильної техніки отримали можливість поспілкуватися з дирекцією Шполянського заводу заморозки «Авуар».

«Авуар» побудований зі врахуванням останніх тенденцій новітніх технологій у 2021 році в Черкаській області та може переробляти близько 10 тис/т за рік. Директор підприємства Микола Чорнозуб ознайомив присутніх із сучасним заводом по виробництву заморожених овочів, фруктів та ягід за технологією шокової заморозки IQF.

Фахівець розповів, що на заводі встановлене сучасне обладнання від провідних європейських виробників – In-shida, FAM, PIGO, MEGA, Pollak. Наявність високопродуктивних автоматизованих технологічних ліній дає можливість переробляти різні продукти та фасувати у різні види пакувального матеріалу. Завод «Авуар» має сертифікацію BRC Food Certificated та експортує продукцію у понад 20 країн світу.

Після презентації підприємства, здобувачам були представлені програми проходження практики, тимчасової зайнятості у літній період, а також умови працевлаштування.

Сподіваємося, наші студенти скористаються відкритими вакансіями від компанії «Авуар» і розпочнуть своє сходження до кар’єрних вершин на сучасному вітчизняному заводі!

Опублікований: 03-06-2024
Читайте також:
Хімію смаку, запаху і кольору опановували студенти на кафедрі експертизи харчових продуктів

22 березня 2018 р. на кафедрі експертизи харчових продуктів відбулося планове відкрите заняття доцента кафедри Оксани Вашеки з дисципліни «Хімія смаку, запаху і кольору» для студентів, що навчаються за напрямом підготовки «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Ключовим питанням лекційного заняття було вивчення механізму сприйнятт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хімію смаку, запаху і кольору опановували студенти на кафедрі експертизи харчових продуктів 22 березня 2018

Доступно про цікаве

Нещодавно відбулася відкрита лекція з дисципліни «Мікробіологія для харчових технологій», яку для студентів третього курсу спеціальності «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» прочитав доцент кафедри біотехнології і мікробіології Юрій Резніченко. Лекція, присвячена темі «Використа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доступно про цікаве 06 листопада 2020

Онлайн-лекція від фахівця-практика для студентів спеціальності «Туризм»

3 квітня 2020 року за ініціативи викладачів кафедри туристичного і готельного бізнесу для студентів спеціальності «Туризм» відбулася онлайн-лекція з дисципліни «Івентивний менеджмент» за участю фахівця-практика. Запрошений практик – Уляна Медуха, директор з розвитку бізнесу в онлайн-видавництві «МС. Today», співзасновник консалтингової компанії зі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-лекція від фахівця-практика для студентів спеціальності «Туризм» 06 квітня 2020

Секрети вдалого виступу перед публікою від HR-практика

31 січня 2023 відбулася гостьова лекція для здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» та студентів першого курсу економічних спеціальностей від старшої спеціалістки з розвитку бренду роботодавця відділу по роботі з персоналом міжнародної компанії KPMG в Україні Марії Кандюк. Лекція «Як...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Секрети вдалого виступу перед публікою від HR-практика 01 лютого 2023