Н У Х Т

Відділ працевлаштування випускників продовжує знайомити здобувачів освіти з провідними українськими компаніями

03 червня 2024

Відділ працевлаштування випускників продовжує знайомити здобувачів освіти з провідними українськими компаніями

Зустрічі з роботодавцями – це завжди про співпрацю та нові кар’єрні можливості для здобувачів освіти, тому відділ працевлаштування випускників регулярно організовує такі івенти.

31 травня здобувачі освіти кафедр технології консервування, автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління і теплоенергетики та холодильної техніки отримали можливість поспілкуватися з дирекцією Шполянського заводу заморозки «Авуар».

«Авуар» побудований зі врахуванням останніх тенденцій новітніх технологій у 2021 році в Черкаській області та може переробляти близько 10 тис/т за рік. Директор підприємства Микола Чорнозуб ознайомив присутніх із сучасним заводом по виробництву заморожених овочів, фруктів та ягід за технологією шокової заморозки IQF.

Фахівець розповів, що на заводі встановлене сучасне обладнання від провідних європейських виробників – In-shida, FAM, PIGO, MEGA, Pollak. Наявність високопродуктивних автоматизованих технологічних ліній дає можливість переробляти різні продукти та фасувати у різні види пакувального матеріалу. Завод «Авуар» має сертифікацію BRC Food Certificated та експортує продукцію у понад 20 країн світу.

Після презентації підприємства, здобувачам були представлені програми проходження практики, тимчасової зайнятості у літній період, а також умови працевлаштування.

Сподіваємося, наші студенти скористаються відкритими вакансіями від компанії «Авуар» і розпочнуть своє сходження до кар’єрних вершин на сучасному вітчизняному заводі!

Опублікований: 03-06-2024
Читайте також:
Zero Waste Fest – крок до екологічного майбутнього

Здобувачі освіти та викладачі Волинського фахового коледжу нашого університету взяли активну участь у Zero Waste Fest, що відбувся днями у Луцькому бізнес-просторі. Програма фестивалю поєднала панельні дискусії, лекції та майстер-класи. Найбільший інтерес викликала лекційна частина, де говорили про майбутнє Луцька як міста нуль відходів, розвінчув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Zero Waste Fest – крок до екологічного майбутнього 12 вересня 2025

Практична спрямованість – пріоритет кваліфікаційних робіт магістрантів

На кафедрі технології консервування відбулося перше засідання екзаменаційної комісії із захисту магістерських робіт здобувачів освітніх програм «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» і «Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів». Роботу екзаменаційної коміс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практична спрямованість – пріоритет кваліфікаційних робіт магістрантів 13 грудня 2024

Корисні поради щодо конкурентоспроможності ресторанного підприємства отримали магістранти кафедри готельно-ресторанної справи

До Міжнародного дня кухаря і кулінара кафедрою готельно-ресторанної справи був організований гостьовий лекторій від ресторанної зірки нашої країни. Спікер освітнього івенту – бренд-шеф мережі ресторанів G-group, засновник Асоціації шеф-кухарів Півдня України, організатор Кубка України з кулінарії в 2016-2018 роках, організатор проєкту «Дні Українс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисні поради щодо конкурентоспроможності ресторанного підприємства отримали магістранти кафедри готельно-ресторанної справи 29 жовтня 2024

Магістранти-біотехнологи – переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія»

18 квітня 2018 р. у найстарішому вищому технічному навчальному закладі України та Східної Європи – Національному університеті «Львівська політехніка» відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія», в якому взяли участь студенти кафедри біотехнології і мікробіології НУХТ. На кон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти-біотехнологи – переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» 19 квітня 2018