Н У Х Т

Здобувачам заочної форми навчання кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів присвоєний освітній ступінь «Бакалавр»

14 лютого 2020

Здобувачам заочної форми навчання кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів присвоєний освітній ступінь «Бакалавр»

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбулися захисти кваліфікаційних бакалаврських робіт здобувачів заочної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» за напрямом 6.051701 «Харчові технології та інженерія» та спеціальності 181 «Харчові технології».

Екзаменаційну комісію очолив завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, професор Василь Пасічний. До складу ЕК увійшли доценти Оксана Топчій, Олександра Гащук та Олег Галенко (секретар ЕК).

Представлені здобувачами 10 робіт мали значну практичну цінність та охопили широких спектр виробництв – птахопереробні підприємства, заводи первинного перероблення худоби та свиней, ковбасні та напівфабрикатні цехи, консервні заводи.

Під час захисту випускних робіт здобувачі продемонстрували уміння самостійно вирішувати практичні та інженерні питання; врахували досягнення науки і техніки, досвід роботи передових підприємств, а також використали основні норми з проектування промислових підприємств, зуміли організувати виробництво з урахуванням вимог охорони праці та охорони навколишнього середовища на підприємстві.

На підставі успішного захисту кваліфікаційних бакалаврських робіт усім студентам-випускникам присвоєний освітній ступінь «Бакалавр».

Колектив кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів щиро вітає своїх випускників і бажає досягти наукових вершин при подальшому навчанні в магістратурі!

Опублікований: 14-02-2020
Читайте також:
Поради щодо вибору традиційних різдвяних смаколиків надала глядачам каналу «Інтер» доцентка кафедри експертизи харчових продуктів

Доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Марія Янчик виступила як експерт з якості та безпечності харчових продуктів у телепередачі «Корисна програма». У передноворічні свята очікуйте на вихід програми про пряники, де наша експертка надасть поради щодо вибору традиційних різдвяних смаколиків. Нагадаємо, що передача «Корисна програма» виходи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поради щодо вибору традиційних різдвяних смаколиків надала глядачам каналу «Інтер» доцентка кафедри експертизи харчових продуктів 15 грудня 2020

Завершилися заняття за сертифікатною програмою «Косметологія»

На кафедрі технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів відбулось останнє заняття сертифікатної програми «Косметологія». Головне призначення програми – здобуття сучасних знань у галузі косметології, особистого догляду та індустрії салонів краси. Слухачі вивчали будову та типи шкіри, основи догляду за різними типами шкіри, способи усунення ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилися заняття за сертифікатною програмою «Косметологія» 26 грудня 2017

Факультет ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка профорієнтує учнівську молодь

Злагоджена командна робота здобувачів освіти і адміністрації факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка з профорієнтації учнівської молоді триває. Місце нової профорієнтаційної зустрічі – спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №255 з поглибленим вивченням природничо-математичних предметів Дарницького району м. К...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Факультет ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка профорієнтує учнівську молодь 19 квітня 2024

Бронзовий щабель п’єдесталу районних змагань із плавання зайняла збірна викладачів НУХТ

На базі спорткомплексу Київського національного університету ім. Тараса Шевченка відбулися змагання з плавання у рамках Спартакіади серед збірних команд професорсько-викладацького складу ЗВО ІІІ-ІV р.а., які розташовані на території Голосіївського району. Команда нашого університету у складі старшого викладача кафедри фізичного виховання Наталії М...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бронзовий щабель п’єдесталу районних змагань із плавання зайняла збірна викладачів НУХТ 09 січня 2020