Н У Х Т

Здобувачам заочної форми навчання кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів присвоєний освітній ступінь «Бакалавр»

14 лютого 2020

Здобувачам заочної форми навчання кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів присвоєний освітній ступінь «Бакалавр»

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбулися захисти кваліфікаційних бакалаврських робіт здобувачів заочної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» за напрямом 6.051701 «Харчові технології та інженерія» та спеціальності 181 «Харчові технології».

Екзаменаційну комісію очолив завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, професор Василь Пасічний. До складу ЕК увійшли доценти Оксана Топчій, Олександра Гащук та Олег Галенко (секретар ЕК).

Представлені здобувачами 10 робіт мали значну практичну цінність та охопили широких спектр виробництв – птахопереробні підприємства, заводи первинного перероблення худоби та свиней, ковбасні та напівфабрикатні цехи, консервні заводи.

Під час захисту випускних робіт здобувачі продемонстрували уміння самостійно вирішувати практичні та інженерні питання; врахували досягнення науки і техніки, досвід роботи передових підприємств, а також використали основні норми з проектування промислових підприємств, зуміли організувати виробництво з урахуванням вимог охорони праці та охорони навколишнього середовища на підприємстві.

На підставі успішного захисту кваліфікаційних бакалаврських робіт усім студентам-випускникам присвоєний освітній ступінь «Бакалавр».

Колектив кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів щиро вітає своїх випускників і бажає досягти наукових вершин при подальшому навчанні в магістратурі!

Опублікований: 14-02-2020
Читайте також:
Кіноклуб німецькою мовою

Під час чергового засідання кіноклубу студенти першого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій та другого курсу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка разом зі старшою викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування Ганною Бойко познайомились з традиціями святкування Карнавалу в ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кіноклуб німецькою мовою 26 травня 2022

Із особливостями виробництва твердих лікарських засобів на ПрАТ «Дарниця» познайомилися практиканти-біотехнологи

Ще після першого знайомства з ПрАТ «Дарниця» студенти-біотехнологи вирішили, що хочуть більше дізнатися не лише про технології виробництва лікарських засобів, а також про їх впровадження та вдосконалення. Для того, щоб краще засвоїти почуте і побачене вони розділилися на дві групи: перша – вже ділилася отриманою інформацією про цех ампульних лікарс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із особливостями виробництва твердих лікарських засобів на ПрАТ «Дарниця» познайомилися практиканти-біотехнологи 13 лютого 2018

Професор кафедри іноземних мов професійного спрямування виступила офіційним опонентом дисертанта КНУ імені Тараса Шевченка

Відгук офіційного опонента на дисертацію, його виступ на засіданні спеціалізованої вченої ради є необхідними елементами творчих дебатів на захисті дисертації, формою атестації наукових кадрів та ознайомлення академічної спільноти з новітніми здобутками науковців. Від ретельності експертизи, аргументованості й повноти висновків опонента великою міро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професор кафедри іноземних мов професійного спрямування виступила офіційним опонентом дисертанта КНУ імені Тараса Шевченка 23 травня 2019

Завідувач Підготовчого відділення поспілкувалася з батьками випускників київської гімназії «Потенціал»

З 1 жовтня стартував навчальний рік на Підготовчому відділенні Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету. Триває активна профорієнтаційна робота серед учнівської молоді та їх батьків. У вересні завідувач Підготовчого відділення Валентина Кудіна  відвідала батьківські збори в гімназії «Потенціал» (співпраця з цим зак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувач Підготовчого відділення поспілкувалася з батьками випускників київської гімназії «Потенціал» 03 жовтня 2018