Н У Х Т

Кураторська година зі здобувачами першого курсу освітньо-професійної програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв»

08 грудня 2022

Кураторська година зі здобувачами першого курсу освітньо-професійної програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв»

5 грудня 2022 року на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування відбулася чергова кураторська година зі здобувачами першого курсу групи ОХ-1-2, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв». Її провели куратори – асистент Андрій Слюсенко та доцентка Юлія Теличкун. До зустрічі долучилися завідувач кафедри Микола Якимчук і доцент Іван Миколів.

На зустрічі були проаналізовані якість та успішність навчання здобувачів, обговорена організація навчального процесу в умовах дистанційного режиму. Здобувачі також висловили свої побажання щодо удосконалення режиму комунікації з викладачами.

Куратори групи проінформували здобувачів про особливості проведення заліково-екзаменаційної сесії в даних умовах та про необхідність дотримання академічної доброчесності. Також поговорили про залучення здобувачів до профорієнтаційної роботи.

Опублікований: 08-12-2022
Читайте також:
Застосування ферментів для покращення харчових продуктів на гостьовій лекції фахівця компанії «Univar Solutions»

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції значну увагу приділяють співпраці з провідними компаніями Європи. Лекцію «Сучасні аспекти використання ферментів для покращення продуктів харчування» за ініціативи доцентки Зоряни Романової прочитав провідний менеджер-технолог компанії «Univar Solutions», представництва «Novozymes», к.б.н. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Застосування ферментів для покращення харчових продуктів на гостьовій лекції фахівця компанії «Univar Solutions» 20 жовтня 2023

Майстер-клас для студентів від відомого бренд-шефа

21 лютого 2018 року до Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ завітав шеф-кухар відомих у місті та за його межами ресторанів «Sazha», «La Spezia», «Verde by La Spezia» Сергій Коробка. Відомий бренд-шеф провів майстер-клас з приготування стейків для студентів групи 3-хп-06 спеціальності «Виробництво харчової продукції». Майстер кухарської сп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас для студентів від відомого бренд-шефа 21 лютого 2018

Тривають захисти магістрантів на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

22 лютого 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання. Екзаменаційна комісія у складі керівниці Навчально...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тривають захисти магістрантів на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 24 лютого 2022

Традиції здорових харчових звичок довголіття

В університеті за ініціативи та підтримки ректора Олександра Шевченка та голови київської міської організації Науково-технічного товариства харчової промисловості України Юрія Задніпряного відбувся спільний захід кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та проєкту «Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід» із...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Традиції здорових харчових звичок довголіття 30 червня 2025