Н У Х Т

Низькотемпературні технології у хлібопекарському виробництві бакалаврам – від фахівчині-практика

11 лютого 2025

Низькотемпературні технології у хлібопекарському виробництві бакалаврам – від фахівчині-практика

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів у рамках вивчення дисципліни «Низькотемпературні та екструзійні технології» для здобувачів-бакалаврів спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» відбулася гостьова лекція на тему «Технологічні рішення компанії «Lesaffre» у заморожуванні напівфабрикатів хлібопекарського виробництва» технологині ТОВ «Лесаффр Україна» Тетяни Голікової.

Фахівчиня розповіла про особливості приготування та заморожування сформованих тістових напівфабрикатів, частково вистояних і частково випечених за «класичного напіввипікання» та «напіввипікання-експрес». Було приділено увагу технології заморожування напівфабрикатів різного ступеню оброблення з листкового тіста, вимогам до борошна, дріжджів і комплексних поліпшувачів, що використовуються в цій технології.

Лекторка охарактеризувала різні інгредієнти, які дозволяють отримувати високу якість продукції при її тривалому морозильному зберіганні. Проаналізувала вплив основних видів технологічних процесів на логістичні показники підприємства.

Наприкінці лекції доповідачка відповіла на запитання здобувачів.

Колектив кафедри та лекторка дисципліни Лариса Михонік висловлюють вдячність шановній Тетяні Голіковій за цікаву лекцію і сподіваються на подальшу плідну співпрацю.

Опублікований: 11-02-2025
Читайте також:
Гостьова лекція «Еволюція зеленого будівництва та найкращі методи сертифікації» для здобувачів менеджерів та ейчарів

16 листопада 2023 року здобувачі освітньо-професійних програм «Менеджмент персоналу» (бакалаври і магістри) та «Менеджмент» зустрілися із запрошеними гостями ‒ доцентом кафедри теплоенергетики та холодильної техніки» Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Романом Грищенком і директором компанії «MK Sustainable Engi...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція «Еволюція зеленого будівництва та найкращі методи сертифікації» для здобувачів менеджерів та ейчарів 17 листопада 2023

Продегустувати морозиво власного виробництва змогли студенти кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції

17 квітня студенти групи ХЧ 4-1 денної форми навчання напряму підготовки 181 «Харчові технології» отримали змогу приготувати морозиво під керівництвом викладача Ірини Корецької. Виробництво продукту відбувалося у рамках лабораторного заняття з дисципліни «Технології міні-виробництва харчових продуктів у закладах ресторанного господарства». Протяго...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продегустувати морозиво власного виробництва змогли студенти кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції 19 квітня 2019

Освітню програму підготовки бакалаврів зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» виконано!

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулася атестація здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» заочної форми навчання у формі письмового комплексного державного іспиту зі спеціальності. Завідувач випускової кафедри і голова Екзаменаційної комісії, професор Віктор Доценко привітав студентів із головною подією бакалаврату, побажав їм успіху і в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітню програму підготовки бакалаврів зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» виконано! 19 лютого 2020

Викладачі ННІХТ вивчають інновації виробництва олії на Olkom

Триває підвищення кваліфікації викладачів кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів на одному з провідних підприємств олійно-жирової галузі – ПрАТ «Київський маргариновий завод» (Olkom). Підприємство є одним із лідерів на українському ринку серед виробників продукції Private Label у соусній групі та вигот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі ННІХТ вивчають інновації виробництва олії на Olkom 12 травня 2025