Н У Х Т

Щастя саме знайде, якщо вдало обереш професію

02 жовтня 2024

Щастя саме знайде, якщо вдало обереш професію

Колектив факультету автоматизації і комп’ютерних систем у пошуку вмотивованих вступників відвідує заклади загальної середньої освіти, у тому числі ті, що самі колись закінчили, та фахові коледжі.

Декан факультету Андрій Форсюк побував у своїй першій Альма матер, Оженинському ліцеї імені Тараса Григоровича Шевченка, що на Рівненщині. У навчальному закладі досі тепло згадують свого випускника й раді зустрічам з ним. Тож охоче підтримали ініціативу щодо укладення договору про співпрацю з нашим університетом. Також декан скористався нагодою й плідно поспілкувався з учнями випускних класів.

А доцент кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки Володимир Овчарук запросив до вступу до НУХТ здобувачів Київського авіаційного фахового коледжу.

На цих зустрічах старшокласники ліцею і старшокурсники коледжу переконалися, що НУХТ – це не тільки про харчові технології, вони були вражені широким спектром спеціальностей і освітніх програм, за якими здійснюється підготовка фахівців, і перспективами працевлаштування та кар’єрного росту наших випускників. Також вони дізналися про структуру НУХТ, переваги навчання саме в нашому університеті, і зокрема на факультеті автоматизації і комп’ютерних систем, підготовчі курси для складання НМТ, умови проживання у гуртожитках студентського кампусу НУХТ, насичене й цікаве дозвілля наших здобувачів освіти.

Наприкінці зустрічей ліцеїсти і студенти коледжу отримали відповіді на свої запитання й контакти комунікаційних каналів університету і приймальної комісії, щоб бути в курсі всієї актуальної інформації та були запрошені ближче познайомитися з нашим університетом, відвідуючи Дні вступника НУХТ та Дні гостинності наших інститутів і факультетів.

Опублікований: 02-10-2024
Читайте також:
Поглибленню профільних знань здобувачів наших коледжів сприяють викладачі університету

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу продовжується марафон лекторіїв та зустрічей зі здобувачами коледжів. Цього разу викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції читали гостьові лекторії здобувачам Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ. 15 листопада про тренди і тенденції розвитку с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поглибленню профільних знань здобувачів наших коледжів сприяють викладачі університету 19 листопада 2021

Вдвадцяте відбувся круглий стіл на кафедрі міжнародної економіки

Кафедра міжнародної економіки 15 жовтня провела двадцяте, ювілейне засідання круглого столу «Актуальні проблеми: студент в системі сучасної освіти». Засідання відбулося у онлайн-форматі. Відкрила захід голова оргкомітету, завідувачка кафедри, докторка економічних наук, професорка Світлана Гуткевич. Свою участь у онлайн-засіданні підтвердили понад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вдвадцяте відбувся круглий стіл на кафедрі міжнародної економіки 16 жовтня 2020

Молоко та молочні продукти в моделі здорового харчування: викладачі й здобувачі освіти обговорюють проблеми сьогодення

Викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів зі здобувачами першого та третього курсів взяли участь у Третьому круглому столі «Молоко та молочні продукти в моделі здорового харчування школярів». Захід проводився компаніями «Люстдорф», «Молочний альянс», «Клуб сиру», «Молокія», агропромхолдингом «Астарта-Київ» у співпраці з Українським ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоко та молочні продукти в моделі здорового харчування: викладачі й здобувачі освіти обговорюють проблеми сьогодення 02 жовтня 2023

Коли за справу беруться справжні фанати: відкрита лекція на кафедрі харчової хімії

Знайомство з хімічними дисциплінами завжди було важливою складовою процесу підготовки майбутніх інженерів-технологів. На кафедрі харчової хімії приділяється особлива увага розробленню навчальних планів, наповненню лекційних курсів цікавим і сучасним матеріалом. Ось і дощовим ранком 7 жовтня 2020 року відбулося надзвичайно цікаве і насичене лекційн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Коли за справу беруться справжні фанати: відкрита лекція на кафедрі харчової хімії 08 жовтня 2020