Н У Х Т

Другокурсники-технологи на найбільшому пивоварному підприємстві України

12 квітня 2024

Другокурсники-технологи на найбільшому пивоварному підприємстві України

У межах вивчення дисципліни «Харчові технології. Модуль 6. Технології продуктів бродіння і виноробства» здобувачі другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології», побували на ПрАТ «Оболонь».

Студенти вперше відвідали найбільше пивоварне підприємство України, де ознайомилися з його історією, структурними підрозділами, асортиментом готової продукції. Почули ґрунтовну розповідь про сучасні технології, що застосовуються на виробництві, побачили роботу технологічного обладнання варильного і бродильного відділень і цеху розливу та переконалися у належному контролі якості виробництва.

Другокурсники із захопленням поспілкувалися з організаторкою цього виїзного заняття, випускницею нашої кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Альоною Максян, яка кваліфіковано провела екскурсію, наголосила на важливості якісної підготовки майбутніх фахівців, набуття ними практичних навичок і відповіла на всі запитання. На згадку про цікаву подію всі здобувачі отримали подарунки – безалкогольні напої.

Опублікований: 12-04-2024
Читайте також:
Над новою системою управління та фінансування науки працюють фахівці МОН спільно з експертами та громадськістю

До кінця року в Україні мають запрацювати Нацрада з питань розвитку науки і технологій та Національний фонд досліджень, створення яких передбачене новим ЗУ «Про науку і науково-технічну діяльність», про це йшлося під час обговорення у Міністерстві освіти і науки проекту Середньострокового плану пріоритетних дій Уряду до 2020 року в частині, що стос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Над новою системою управління та фінансування науки працюють фахівці МОН спільно з експертами та громадськістю 18 січня 2017

У акціях, які втілюють ідеї гастрономічного туризму в життя, беруть участь наші здобувачі освіти

Вивчення гастрономічного туризму – це не тільки лекції та вебінари. Це ще й участь у важливих акціях, які втілюють ідеї гастрономічного туризму в життя. Здобувачі 1 курсу спеціальності «Туризм» під час вивчення дисципліни «Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України» долучилися до голосування за найкращий логотип до нової гастрономічної...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У акціях, які втілюють ідеї гастрономічного туризму в життя, беруть участь наші здобувачі освіти 25 березня 2021

Інтелектуальна битва в День маркетолога

Одним із атрибутів корпоративної культури кафедри маркетингу є святкування Дня маркетолога. Цього року в студентському клубі НУХТ відбувся брейн-ринг, який об’єднав команди маркетологів, підприємців і рекламістів, що створили справжню спеку своєю активністю, позитивом і винахідливістю. Організаторами свята виступили викладачі кафедри та студенти, я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтелектуальна битва в День маркетолога 28 жовтня 2019

НУХТ – переможець Першості Голосіївського району з міні-футболу!

10 травня на майданчиках Міжрегіональної академії управління персоналом відбулися чоловічі змагання з міні-футболу серед збірних команд студентів закладів вищої освіти Голосіївського району м. Києва. У змаганнях брали участь чотири команди: НУХТ, Національної академії СБ України, Міжрегіональної академії управління персоналом та Київського націона...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – переможець Першості Голосіївського району з міні-футболу! 11 травня 2023