У межах вивчення дисципліни «Харчові технології. Модуль 6. Технології продуктів бродіння і виноробства» здобувачі другого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології», побували на ПрАТ «Оболонь».
Студенти вперше відвідали найбільше пивоварне підприємство України, де ознайомилися з його історією, структурними підрозділами, асортиментом готової продукції. Почули ґрунтовну розповідь про сучасні технології, що застосовуються на виробництві, побачили роботу технологічного обладнання варильного і бродильного відділень і цеху розливу та переконалися у належному контролі якості виробництва.
Другокурсники із захопленням поспілкувалися з організаторкою цього виїзного заняття, випускницею нашої кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Альоною Максян, яка кваліфіковано провела екскурсію, наголосила на важливості якісної підготовки майбутніх фахівців, набуття ними практичних навичок і відповіла на всі запитання. На згадку про цікаву подію всі здобувачі отримали подарунки – безалкогольні напої.