Н У Х Т

Креативні ідеї першокурсників з тематичного оформлення для закладів ресторанного господарства

01 травня 2024

Креативні ідеї першокурсників з тематичного оформлення для закладів ресторанного господарства

У рамках вивчення освітньої компоненти «Основи гостинності» здобувачами першого курсу освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» за ініціативи лекторки дисципліни і гарантки Віти Цирульнікової відбувся конкурс «Тематичне оформлення столу в закладі ресторанного господарства».

Кафедра готельно-ресторанної справи імплементує такі конкурси у навчальний процес для сприяння забезпеченню належного рівня формування у здобувачів освіти освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» фахових компетентностей.

Майбутні фахівці з гостинності виважено підійшли до вибору свята, для якого запропонували тематичне оформлення столу. Підготували необхідний посуд і прибори, інвентар, декор, розробили святкове меню для ресторану. Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи потрапили до обідньої зали закладу ресторанного господарства, де святково були оформлені столи до світлого свята Великодня, Дня матері, річниці весілля, Нового року, Дня святого Валентина, Дня народження, 8 Березня, Хелловіну, романтичної вечері, Дня подяки, Івана Купала, Білого дня в Японії.

До роботи у складі журі долучилися викладачі кафедри, які ведуть лабораторні й практичні заняття з цієї дисципліни, доцентки Ольга Пушка, Ольга Дулька, асистентка Інга Дочинець, а також відповідальна за виховну роботу кафедри Аліна Ковтун і заступниця декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка по роботі зі студентами Олена Тищенко. Очолила роботу журі лекторка, деканка факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка Віта Цирульнікова. 

Журі відзначило зацікавленість студентів у творчому та креативному виконанні завдання.

Переможцями стали:

І місце – Діана Насер (група ГС-1-9а)
ІІ місце – Соломонія Радисюк, Єлизавета Фурса (група ГС-1-8)
ІІІ місце – Євгенія Беленок, Рената Дмитрієнко, Карина Овчієва (група ГС-1-7)

Вітали переможців члени журі, наставники академічних груп, завідувачка кафедри готельно-ресторанної справи Лариса Шаран. Приємними подарунками для здобувачів освіти стала продукція з бренд-айдентикою факультету і університету.

Колектив кафедри вдячний студентській раді НУХТ за подарунки для учасників і постійну підтримку ініціатив факультету.

Викладачі бажають першокурсникам підкорення нових вершин гостинності. Нехай їхній університетський шлях до професіоналізму буде цікавим, творчим, інноваційним, лідерським!

Опублікований: 01-05-2024
Читайте також:
З інноваціями у медичній освіті знайомляться наші викладачі

8 лютого 2022 р. викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін і старший викладач Володимир Польовик взяли участь у віртуальному симпозіумі «Інноваційна медична освіта у цифрову еру». Захід проводився Європейським університетом CIVIS, утвореним альянсом 10 провідних дослідницьких вищих навчальних закладів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З інноваціями у медичній освіті знайомляться наші викладачі 08 лютого 2022

Віртуозність закордонного фахівця-практика під час майстер-класу для наших здобувачів освіти

24 травня 2022 р. у рамках проходження навчальної практики здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» 1 курсу та виробничої практики здобувачами2 курсу зі скороченим терміном навчання за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа», відбувся майстер-клас із приготування шоколадного десерт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Віртуозність закордонного фахівця-практика під час майстер-класу для наших здобувачів освіти 26 травня 2022

«Найспекотніший» тиждень на кафедрі технології цукру і підготовки води

Кожний день протягом тижня на кафедрі технології цукру і підготовки води невпинно проходили захисти – магістранти представляли свої дипломні роботи на розгляд Екзаменаційній комісії. Студенти-випускники відповідно до майбутньої кваліфікації представили на публічний захист набуті теоретичні знання, продемонстрували вміння використовувати їх у практи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Найспекотніший» тиждень на кафедрі технології цукру і підготовки води 26 лютого 2020

Досягнуто домовленості щодо академічної мобільності здобувачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Розширюючи партнерські зв’язки із зарубіжними колегами за спеціалізацією кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів, завідувач кафедри, професор Василь Пасічний та відповідальний за практичну підготовку студентів, доцент Олег Галенко пройшли короткострокове стажування в компанії «Goodvalley» – другому за продуктивністю виробництва свинини м'ясопе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досягнуто домовленості щодо академічної мобільності здобувачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 24 січня 2020