Н У Х Т

Магістрантка-біотехнологиня здобула перемогу на міжнародній конференції!

29 травня 2024

Магістрантка-біотехнологиня здобула перемогу на міжнародній конференції!

Магістрантка-біотехнологиня першого року навчання Анастасія Охмакевич успішно виступила із доповіддю «Дія суміші поверхнево-активних речовин Rhodococcus erythropolis IMB Ac-5017 з ефірними оліями на двовидові біоплівки» на XVIII Міжнародній науково-практичній конференції студентів, аспірантів і молодих вчених «Біотехнологія XXI століття», що відбулася на базі Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», і отримала диплом I ступеня за кращу доповідь у секції  «Промислова, харчова, сільськогосподарська та медична біотехнологія».

Зауважимо, цього разу через нестабільну безпекову ситуацію оргкомітет конференції запропонував доповідачам зняти свої виступи на відео, які потім були розміщені на YouTube-каналі факультету біотехнології і біотехніки НТУУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського».

Анастасія займається науковими дослідженнями щодо руйнування комбінованих бактеріальних і бактеріально-дріжджових біоплівок за дії суміші різних ефірних олій із поверхнево-активними речовинами R. erythropolis IMB Ac-5017, синтезованими за наявності дріжджового індуктора у середовищі культивування під керівництвом професорки кафедрі біотехнології і мікробіології Тетяни Пирог.

Здобувачка активно оприлюднює результати своєї роботи на конференціях різного рівня. Тож бажаємо їй натхнення й успіхів у подальших наукових дослідженнях.

Переможний виступ Анастасії на цій конференції можна переглянути за посиланням

Опублікований: 29-05-2024
Читайте також:
Як колектив Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ державні свята відзначав

Студентська громада та викладачі Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ долучилися до святкування у місті Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України. 23 серпня святковий день розпочався з внесення до центру міста 100-метрового прапора України, який став рекордним за своїми розмірами. Також студенти нашого коледжу взяли активну участ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як колектив Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ державні свята відзначав 28 серпня 2018

Випускник факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка – володар титулу «Кращий сомельє України 2025»!

Випускник факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Ігор Постоянкін – переможець конкурсу «Кращий сомельє України 2025» від Асоціації сомельє України sommelierua.info. Ігор – Шеф-сомельє елітного київського ресторану Catch Seafood Restaurant, топовий професіонал і випускник спеціальності 241 «Готельно-рестор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускник факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка – володар титулу «Кращий сомельє України 2025»! 26 лютого 2025

Про тренди індустрії гостинності Польщі на гостьовій лекції для фахівців сфери гостинності

Днями в рамках вибіркової дисципліни «Світова індустрія гостинності» відбувся гостьовий лекторій «Сучасні тенденції та тренди індустрії гостинності Польщі» для здобувачів освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка. На запрошення лекторки дисципліни, доцентки Ольги Дульки до освітнього онлайн-простору ф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про тренди індустрії гостинності Польщі на гостьовій лекції для фахівців сфери гостинності 28 лютого 2025

Менеджерам – про нові тренди в комунікаціях

30 вересня здобувачі-бакалаври освітньої програми «Менеджмент» відвідали майстер-клас «Навіщо бізнесу інвестувати в PR під час війни? Від впізнаваності до репутації», який провела керівна партнерка агенції стратегічних комунікацій U Agency, співавторка подкасту про PR, слова та сенси «НЕ ПІД ЗАПИС» Олександра Погоріла. Вона розповіла про тренди су...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Менеджерам – про нові тренди в комунікаціях 02 жовтня 2025