Н У Х Т

Магістрантка-біотехнологиня здобула перемогу на міжнародній конференції!

29 травня 2024

Магістрантка-біотехнологиня здобула перемогу на міжнародній конференції!

Магістрантка-біотехнологиня першого року навчання Анастасія Охмакевич успішно виступила із доповіддю «Дія суміші поверхнево-активних речовин Rhodococcus erythropolis IMB Ac-5017 з ефірними оліями на двовидові біоплівки» на XVIII Міжнародній науково-практичній конференції студентів, аспірантів і молодих вчених «Біотехнологія XXI століття», що відбулася на базі Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», і отримала диплом I ступеня за кращу доповідь у секції  «Промислова, харчова, сільськогосподарська та медична біотехнологія».

Зауважимо, цього разу через нестабільну безпекову ситуацію оргкомітет конференції запропонував доповідачам зняти свої виступи на відео, які потім були розміщені на YouTube-каналі факультету біотехнології і біотехніки НТУУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського».

Анастасія займається науковими дослідженнями щодо руйнування комбінованих бактеріальних і бактеріально-дріжджових біоплівок за дії суміші різних ефірних олій із поверхнево-активними речовинами R. erythropolis IMB Ac-5017, синтезованими за наявності дріжджового індуктора у середовищі культивування під керівництвом професорки кафедрі біотехнології і мікробіології Тетяни Пирог.

Здобувачка активно оприлюднює результати своєї роботи на конференціях різного рівня. Тож бажаємо їй натхнення й успіхів у подальших наукових дослідженнях.

Переможний виступ Анастасії на цій конференції можна переглянути за посиланням

Опублікований: 29-05-2024
Читайте також:
Активними учасниками заходів арт-проекту «Полтава вишивана» стали викладачі та студенти Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ

Уже всьоме у Полтаві з нагоди відзначення Дня міста відбувся великомасштабний арт-проект  «Парад «Полтава вишивана». Кожного року цей захід об’єднує дітей, молодь та жителів міста. Тисячі полтавців одягають вишиванки з метою збереження та популяризації українських звичаїв і традицій. У заході взяли участь й викладачі та студенти Полтавського колед...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Активними учасниками заходів арт-проекту «Полтава вишивана» стали викладачі та студенти Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ 24 вересня 2018

Скарби історії: знайомимося з цінними та рідкісними виданнями

Науково-технічна бібліотека університету представила унікальну книжкову виставку, на якій експонуються цінні та рідкісні видання з фондів бібліотеки. У експозиції є видання, яким понад 100 років! Кожне з них має надзвичайну історичну та культурну цінність і є важливою частиною нашої національної спадщини. Ці книги – справжні свідки часу, які допома...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Скарби історії: знайомимося з цінними та рідкісними виданнями 14 лютого 2025

«Курс уважного сировара» від біотехнолога НУХТ

Крафтове сироваріння стає популярним в Україні серед фермерів і поціновувачів сиру. Все більше господарів молочних ферм і невеликих господарств, користуючись досвідом європейських колег, намагаються не здавати молоко на заводи, а переробляти самостійно. Основним продуктом перероблення молока в даному випадку є сир. Для навчання охочих опанувати то...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Курс уважного сировара» від біотехнолога НУХТ 16 жовтня 2018

Уміння вирішувати практичні та інженерні питання підтвердили бакалаври кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів денної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія». Екзаменаційну комісію очолив завідувач кафедри, професор Василь Пасічний. До складу ЕК увійшл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Уміння вирішувати практичні та інженерні питання підтвердили бакалаври кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 17 червня 2020