Н У Х Т

Магістрантка-біотехнологиня здобула перемогу на міжнародній конференції!

29 травня 2024

Магістрантка-біотехнологиня здобула перемогу на міжнародній конференції!

Магістрантка-біотехнологиня першого року навчання Анастасія Охмакевич успішно виступила із доповіддю «Дія суміші поверхнево-активних речовин Rhodococcus erythropolis IMB Ac-5017 з ефірними оліями на двовидові біоплівки» на XVIII Міжнародній науково-практичній конференції студентів, аспірантів і молодих вчених «Біотехнологія XXI століття», що відбулася на базі Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», і отримала диплом I ступеня за кращу доповідь у секції  «Промислова, харчова, сільськогосподарська та медична біотехнологія».

Зауважимо, цього разу через нестабільну безпекову ситуацію оргкомітет конференції запропонував доповідачам зняти свої виступи на відео, які потім були розміщені на YouTube-каналі факультету біотехнології і біотехніки НТУУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського».

Анастасія займається науковими дослідженнями щодо руйнування комбінованих бактеріальних і бактеріально-дріжджових біоплівок за дії суміші різних ефірних олій із поверхнево-активними речовинами R. erythropolis IMB Ac-5017, синтезованими за наявності дріжджового індуктора у середовищі культивування під керівництвом професорки кафедрі біотехнології і мікробіології Тетяни Пирог.

Здобувачка активно оприлюднює результати своєї роботи на конференціях різного рівня. Тож бажаємо їй натхнення й успіхів у подальших наукових дослідженнях.

Переможний виступ Анастасії на цій конференції можна переглянути за посиланням

Опублікований: 29-05-2024
Читайте також:
Про управління харчовою безпекою у ресторанному бізнесі від міжнародного аудитора здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

У рамках вивчення навчальної дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся гостьовий online-лекторій «Практичні аспекти розробки, впровадження та аудиту системи управління харчовою безпекою в закладах ресторанного господарства». Гостьова лекторка – Наталія Ве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про управління харчовою безпекою у ресторанному бізнесі від міжнародного аудитора здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 23 листопада 2020

З трендами у гнучкому пакованні знайомить фахівець-практик

Денис Пригодій, наш випускник, а нині – директор «ТАС ЕВОТЕК» на зустрічі зі студентами розповів про тренди у гнучкому пакованні в умовах сталого розвитку. Цікаві факти, озвучені на зустрічі: - нині не залишилося сфер діяльності, де не використовується упаковка;- гнучка полімерна упаковка – найбільш поширена для харчових продуктів у світі;- зазви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З трендами у гнучкому пакованні знайомить фахівець-практик 08 жовтня 2024

Майстер-клас «Косметичні маски» у виконанні випускниці кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів

Третій рік поспіль на кафедрі технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів відбувається навчання за сертифікатною програмою «Косметологія». Традиційно вона приваблює студенток різних курсів і факультетів. Цього року у програмі беруть участь 16 слухачок. За традицією кафедра запрошує поділитися своїм досвідом випускників кафедри, які працюют...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас «Косметичні маски» у виконанні випускниці кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів 27 листопада 2018

Умови прийому до закладів вищої освіти на 2019 рік набули чинності

Умови прийому до закладів вищої освіти на 2019 рік пройшли остаточне затвердження та набули чинності – відповідний наказ МОН був зареєстрований в Мін’юсті та розміщений на сайті Міністерства. Мінімальні прохідні бали 150 та 130 для окремих спеціальностей, творчі конкурси до подання заяв, компактніші терміни вступної кампанії – ці та інші новації ч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Умови прийому до закладів вищої освіти на 2019 рік набули чинності 09 січня 2019