На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт здобувачів освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів».
Під час захисту здобувачі представили результати досліджень щодо удосконалення технології та рецептур органічних продуктів та впровадження їх виробництва на підприємствах різної потужності. Особлива увага приділялася вимогам до якості сировини та її відповідності міжнародним стандартам органічного виробництва, застосуванню технологічних режимів, які сприяють максимальному збереженню усіх цінних компонентів готового виробу, управлінню якістю.
Відповідаючи на запитання членів екзаменаційної комісії, здобувачі продемонстрували знання нормативної документації щодо органічного виробництва та правил сертифікації, знання технологій виробництва харчових продуктів.
Голова екзаменаційної комісії, виконавчий директор «Федерації органічного руху в Україні» Андрій Коняшин відзначив високий рівень досліджень магістрантів. Він підтвердив актуальність і практичну цінність представлених робіт, які можуть мати практичне застосування у промисловості.
На завершення фахівець побажав випускникам наснаги в наукових дослідженнях, професійній діяльності та популяризації виробництва органічних харчових продуктів в Україні.