Н У Х Т

Триває І етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з «Біотехнології»

14 березня 2024

Триває І етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з «Біотехнології»

В університеті проходить Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з «Біотехнології». Участь у ньому беруть здобувачі закладів вищої освіти з різних міст України: Державного біотехнологічного університету (Харків) – 3 роботи; Миколаївського національного аграрного університету (Миколаїв) – 3 роботи; Національного університету біоресурсів і природокористування України (Київ) – 3 роботи; Національного університету цивільного захисту України (Харків) – 5 робіт; Національного авіаційного університету (Київ) – 2 роботи; Національного університету «Львівська політехніка» (Львів) – 2 роботи; Одеського національного університету ім. І.І. Мечникова (Одеса) – 3 роботи; Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Ґжицького (Львів) – 3 роботи; Київського національного університету технологій та дизайну (Київ) – 1 робота; Міжнародного європейського університету (Київ) – 1 робота; Центральноукраїнського державного університету ім. В. Винниченка (Кропивницький) – 1 робота; Львівського національного університету ім. І. Франка (Львів) – 1 робота; Національного фармацевтичного університету (Харків) – 1 робота; Дніпровського національного університету ім. О. Гончара (Дніпро) – 1 робота; Київського національного економічного університету ім. В.Гетьмана (Київ) – 1 робота. Не залишилися осторонь і наші біотехнологи, які подали на конкурс 9 робіт.

Загалом до конкурсної комісії надійшли 40 наукових робіт по трьох секціях – «Харчова і сільськогосподарська біотехнологія», «Промислова та екологічна біотехнологія», «Фармацевтична та молекулярна біотехнологія». Надіслані на конкурс наукові роботи цікаві і різноманітні. Вони фокусуються на вирішенні проблем медицини, харчування, сільського господарства та екології.

Наразі триває І етап конкурсу – рецензування робіт членами конкурсної комісії, перед якими стоїть нелегке завдання – визначити найкращі серед цікавих, змістовних, актуальних робіт конкурсантів. За результатами роботи комісії найкращі учасники отримають можливість презентувати свої дослідження на підсумковій науково-практичній конференції, яка відбудеться 11 квітня. Бажаємо успіху всім учасникам!

Опублікований: 14-03-2024
Читайте також:
Сім наших спеціальностей мають особливу підтримку держави!

Існує низка спеціальностей, фахівців з яких нагально потребує наша держава, тож ці спеціальності мають особливу підтримку. При вступі на спеціальності, що мають особливу підтримку держави, для здобуття ступеня бакалавра для заяв вступників із пріоритетністю 1 та 2 застосовується галузевий коефіцієнт до конкурсного бала 1,02. Також до конкурсного б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сім наших спеціальностей мають особливу підтримку держави! 25 липня 2025

Вступникам на замітку: ми маємо найбільший максимальний обсяг держзамовлення за спеціальністю 181 «Харчові технології»

Гей, вступники! А ви знаєте, що наш університет має найбільший максимальний обсяг держзамовлення в Україні за спеціальністю 181 «Харчові технології», а за спеціальністю 161 «Хімічні технології та інженерія» входить до п’ятірки лідерів? Хочете вступити на бюджет, цікаво навчатися й гарантовано працевлаштуватися після отримання диплому? Тоді все пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам на замітку: ми маємо найбільший максимальний обсяг держзамовлення за спеціальністю 181 «Харчові технології» 30 липня 2024

Болгарські колеги відзначили наукову молодь НУХТ

Цього літа студенти і аспіранти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого і факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу брали участь у двох цікавих заходах у Болгарії – науковій конференції молодих вчених і кулінарному марафоні, присвяченому дню Європи. Ці заходи проводили партнери університету – Русенсь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Болгарські колеги відзначили наукову молодь НУХТ 11 вересня 2020

Головний акцент кваліфікаційних робіт магістрів спеціальності «Галузеве машинобудування» – практична спрямованість

На кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування відбулися захисти магістрантами денної та заочної форм навчання кваліфікаційних робіт зі спеціальності 133 «Галузеве машинобудування», за освітньо-професійною програмою «Інжиніринг харчових виробництв». Наукові дослідження здобувачів були направлені на вирішення актуальни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Головний акцент кваліфікаційних робіт магістрів спеціальності «Галузеве машинобудування» – практична спрямованість 29 лютого 2024