Н У Х Т

Триває І етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з «Біотехнології»

14 березня 2024

Триває І етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з «Біотехнології»

В університеті проходить Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з «Біотехнології». Участь у ньому беруть здобувачі закладів вищої освіти з різних міст України: Державного біотехнологічного університету (Харків) – 3 роботи; Миколаївського національного аграрного університету (Миколаїв) – 3 роботи; Національного університету біоресурсів і природокористування України (Київ) – 3 роботи; Національного університету цивільного захисту України (Харків) – 5 робіт; Національного авіаційного університету (Київ) – 2 роботи; Національного університету «Львівська політехніка» (Львів) – 2 роботи; Одеського національного університету ім. І.І. Мечникова (Одеса) – 3 роботи; Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Ґжицького (Львів) – 3 роботи; Київського національного університету технологій та дизайну (Київ) – 1 робота; Міжнародного європейського університету (Київ) – 1 робота; Центральноукраїнського державного університету ім. В. Винниченка (Кропивницький) – 1 робота; Львівського національного університету ім. І. Франка (Львів) – 1 робота; Національного фармацевтичного університету (Харків) – 1 робота; Дніпровського національного університету ім. О. Гончара (Дніпро) – 1 робота; Київського національного економічного університету ім. В.Гетьмана (Київ) – 1 робота. Не залишилися осторонь і наші біотехнологи, які подали на конкурс 9 робіт.

Загалом до конкурсної комісії надійшли 40 наукових робіт по трьох секціях – «Харчова і сільськогосподарська біотехнологія», «Промислова та екологічна біотехнологія», «Фармацевтична та молекулярна біотехнологія». Надіслані на конкурс наукові роботи цікаві і різноманітні. Вони фокусуються на вирішенні проблем медицини, харчування, сільського господарства та екології.

Наразі триває І етап конкурсу – рецензування робіт членами конкурсної комісії, перед якими стоїть нелегке завдання – визначити найкращі серед цікавих, змістовних, актуальних робіт конкурсантів. За результатами роботи комісії найкращі учасники отримають можливість презентувати свої дослідження на підсумковій науково-практичній конференції, яка відбудеться 11 квітня. Бажаємо успіху всім учасникам!

Опублікований: 14-03-2024
Читайте також:
Випускники кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів здобувають освітній ступінь «бакалавр»

Випускники кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів успішно захистили кваліфікаційні роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю «Харчові технології». Цього разу на захисти завітали представники роботодавців, зокрема, випускник кафедри, директор олійно-екстракційного заводу компані...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів здобувають освітній ступінь «бакалавр» 20 червня 2024

Триває прийом заявок на Всеукраїнський фестиваль інновацій

МОН почало прийом заявок на участь у Всеукраїнському фестивалі інновацій – подати їх можна буде до 18:00 31 березня 2018 року. Сам же захід відбудеться 15-17 травня 2018 року. Для участі потрібно подати інформацію за визначеною формою та коротку презентацію про проект (не більше 10 слайдів у форматі .ppt розміром до 10 Мб) в електронному вигляді н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває прийом заявок на Всеукраїнський фестиваль інновацій 18 січня 2018

На п’єдесталі «Chill Pro Tech Zone Students Awards-2025»

Вітаємо команду здобувачів освіти кафедри теплоенергетики та холодильної техніки з другим місцем на Всеукраїнському конкурсі професійної майстерності «Chill Pro Tech Zone Students Awards-2025», що проходив у рамках виставки «Chill Pro-2025» з 19 по 21 лютого 2025 року. Здобувачі освітньо-професійної програми «Холодильні техніка та технології» Андр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На п’єдесталі «Chill Pro Tech Zone Students Awards-2025» 24 лютого 2025