Н У Х Т

Триває І етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з «Біотехнології»

14 березня 2024

Триває І етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з «Біотехнології»

В університеті проходить Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з «Біотехнології». Участь у ньому беруть здобувачі закладів вищої освіти з різних міст України: Державного біотехнологічного університету (Харків) – 3 роботи; Миколаївського національного аграрного університету (Миколаїв) – 3 роботи; Національного університету біоресурсів і природокористування України (Київ) – 3 роботи; Національного університету цивільного захисту України (Харків) – 5 робіт; Національного авіаційного університету (Київ) – 2 роботи; Національного університету «Львівська політехніка» (Львів) – 2 роботи; Одеського національного університету ім. І.І. Мечникова (Одеса) – 3 роботи; Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Ґжицького (Львів) – 3 роботи; Київського національного університету технологій та дизайну (Київ) – 1 робота; Міжнародного європейського університету (Київ) – 1 робота; Центральноукраїнського державного університету ім. В. Винниченка (Кропивницький) – 1 робота; Львівського національного університету ім. І. Франка (Львів) – 1 робота; Національного фармацевтичного університету (Харків) – 1 робота; Дніпровського національного університету ім. О. Гончара (Дніпро) – 1 робота; Київського національного економічного університету ім. В.Гетьмана (Київ) – 1 робота. Не залишилися осторонь і наші біотехнологи, які подали на конкурс 9 робіт.

Загалом до конкурсної комісії надійшли 40 наукових робіт по трьох секціях – «Харчова і сільськогосподарська біотехнологія», «Промислова та екологічна біотехнологія», «Фармацевтична та молекулярна біотехнологія». Надіслані на конкурс наукові роботи цікаві і різноманітні. Вони фокусуються на вирішенні проблем медицини, харчування, сільського господарства та екології.

Наразі триває І етап конкурсу – рецензування робіт членами конкурсної комісії, перед якими стоїть нелегке завдання – визначити найкращі серед цікавих, змістовних, актуальних робіт конкурсантів. За результатами роботи комісії найкращі учасники отримають можливість презентувати свої дослідження на підсумковій науково-практичній конференції, яка відбудеться 11 квітня. Бажаємо успіху всім учасникам!

Опублікований: 14-03-2024
Читайте також:
Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій визначилися з кандидатурами нових голів студради інституту та гуртожитків

18 квітня відбулася звітно-виборча конференція студентського самоврядування Навчально-наукового інституту харчових технологій. За результатами реєстрації делегатів необхідний кворум був, тож конференція розпочала свою роботу. Найперше затвердили порядок денний, обрали голову, секретаря конференції та лічильну комісію. Першим питанням порядку денно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій визначилися з кандидатурами нових голів студради інституту та гуртожитків 18 квітня 2018

«Перші ластівки» кафедри фінансів

«Першими ластівками» випуску 2020 стали магістри денної форми навчання спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа і страхування». Випускники успішно захистили 22 магістерські роботи тільки на «відмінно» та «добре». За результатами успішного навчання п’яти магістрам надали рекомендацію кафедри на отримання диплому з відзнакою. Поряд із ґрунтовни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Перші ластівки» кафедри фінансів 17 лютого 2020

Soft skills з квантової механіки від професора фізики Університету Тулейн (США)

21 листопада 2023 р. відбулася онлайн-лекція «Quantum Phenomena At All Spatial And Temporal Scales» («Квантові явища в усіх просторових і часових масштабах») професора фізики факультету фізики та інженерної фізики Університету Тулейн (США) Дениса Бондаря. Лекцію прослухали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та здобува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Soft skills з квантової механіки від професора фізики Університету Тулейн (США) 23 листопада 2023

Міжнародний досвід організації безпеки та охорони праці в умовах пандемії COVID-19 вивчають фахівці кафедри екологічної безпеки та охорони праці

Пандемія вірусу Coronavirus (COVID-19) – це глобальна проблема усього людства, тому і питання протистояння розповсюдженню і захисту стосується усіх країн світу.  Окрім загрози для здоров’я населення, економічного та соціального занепаду, пандемія загрожує життєдіяльності та добробуту мільйонів людей. Міжнародна організація праці (International Labo...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний досвід організації безпеки та охорони праці в умовах пандемії COVID-19 вивчають фахівці кафедри екологічної безпеки та охорони праці 06 квітня 2020