Н У Х Т

Випускники кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів здобувають освітній ступінь «бакалавр»

20 червня 2024

Випускники кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів здобувають освітній ступінь «бакалавр»

Випускники кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів успішно захистили кваліфікаційні роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю «Харчові технології».

Цього разу на захисти завітали представники роботодавців, зокрема, випускник кафедри, директор олійно-екстракційного заводу компанії «Vitagro» Ілля Крохмальов, який наголосив на перспективності роботи в олійно-жировій галузі та гострій потребі у випускниках-кваліфікованих технологах олійно-жирових виробництв.

Цікаві роботи представили здобувачки, які суміщують навчання з роботою на одному із провідних підприємств галузі – ПрАТ «Вінницький олійно-жировий комбінат» Анастасія Ледюк і Христина Судік. А випускниця Катерина Ревуцька, яка за час навчання в університеті отримала всі відмінні оцінки, рекомендована до вручення диплома з відзнакою.

Вітаємо нове поповнення бакалаврів-технологів!

Опублікований: 20-06-2024
Читайте також:
World Cleanup Day-2024 у НУХТ: студрада скликає екосвідомих

20 вересня понад 90 мільйонів учасників по всьому світу збираються на толоки, щоб відзначити Всесвітній день прибирання. Гасло цьогорічного дня прибирання в нашій країні – «Зробимо Україну чистою разом!». Студентською радою університету за сприяння адміністрації НУХТ було організовано прибирання території нашого вишу та студмістечка. До акції дол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

World Cleanup Day-2024 у НУХТ: студрада скликає екосвідомих 20 вересня 2024

39 студентів-маркетологів захистили своє право на звання «магістр з маркетингу»

Засідання Екзаменаційних комісій із захисту магістерських робіт зі спеціальності 075 «Маркетинг» для магістрантів кафедри маркетингу стали вирішальними днями у професійному становленні та кар’єрному зростанні. 39 студентів-маркетологів захистили своє право на звання «магістр з маркетингу», 9 – із відзнакою. Роботи Марини Кабак, Вікторії Черкасової...

ЧИТАТИ ДАЛІ

39 студентів-маркетологів захистили своє право на звання «магістр з маркетингу» 01 березня 2018

Генетика в онлайн-режимі

У студентів третього курсу спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» у режимі відеоконференції на платформі Zoom відбулася лекція з дисципліни «Генетика». Доцент Оксана Скроцька у доступній формі пояснила студентам особливості розташування генів у хромосомах, яким чином вимірюють відстань між генами та від чого залежить сила зчеплення між ними...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Генетика в онлайн-режимі 23 вересня 2020

Триває наукова співпраця кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції з Національним ботанічним садом ім. М.М. Гришка НАН України

Кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції спільно з Національним ботанічним садом ім. М.М. Гришка НАН України проведений науково-практичний онлайн-круглий стіл «Перспективи використання фітосировини у технологіях ресторанного господарства». Науковий захід відбувся завдяки співпраці кафедри, зокрема завідувачки кафедри, професорки Оле...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває наукова співпраця кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції з Національним ботанічним садом ім. М.М. Гришка НАН України 07 грудня 2020