Н У Х Т

Випускники кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів здобувають освітній ступінь «бакалавр»

20 червня 2024

Випускники кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів здобувають освітній ступінь «бакалавр»

Випускники кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів успішно захистили кваліфікаційні роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю «Харчові технології».

Цього разу на захисти завітали представники роботодавців, зокрема, випускник кафедри, директор олійно-екстракційного заводу компанії «Vitagro» Ілля Крохмальов, який наголосив на перспективності роботи в олійно-жировій галузі та гострій потребі у випускниках-кваліфікованих технологах олійно-жирових виробництв.

Цікаві роботи представили здобувачки, які суміщують навчання з роботою на одному із провідних підприємств галузі – ПрАТ «Вінницький олійно-жировий комбінат» Анастасія Ледюк і Христина Судік. А випускниця Катерина Ревуцька, яка за час навчання в університеті отримала всі відмінні оцінки, рекомендована до вручення диплома з відзнакою.

Вітаємо нове поповнення бакалаврів-технологів!

Опублікований: 20-06-2024
Читайте також:
Практичні аспекти співпраці зі стейкхолдерами

Магістранти кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв стажуються і працюють у HLR – потужній компанії із продажу і технічного сервісу обладнання для лабораторій та підприємств фармацевтичної, харчової, пакувальної та поліграфічної галузей. Викладачі спостерігають за професійним ростом магістрантів, набутими компетенціями, їх мо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні аспекти співпраці зі стейкхолдерами 22 грудня 2023

День вступника НУХТ напередодні головного етапу вступної кампанії

Як і у які терміни подавати заяви на вступ; що таке пріоритетність заяв на бюджет і на контракт і як вона працює; які спеціальності користуються особливою підтримкою держави і як збільшити свої шанси на вступ на бюджет розбиралися сьогодні цьогорічні вступники разом із фахівцями Приймальної комісії університету та відбіркових комісій наших навчальн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День вступника НУХТ напередодні головного етапу вступної кампанії 18 липня 2025

Триває активна профорієнтаційна робота кафедри технології оздоровчих продуктів

16 травня відповідальна по кафедрі технології оздоровчих продуктів за профорієнтаційну роботу доцентка Алла Башта відвідала Спеціалізовану школу № 149 та Середню загальноосвітню школу №166 м. Києва, де поспілкувалася зі старшокласниками та адміністрацією. Викладачка розповіла майбутнім вступникам про перспективи навчання у нашому університеті та м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває активна профорієнтаційна робота кафедри технології оздоровчих продуктів 17 травня 2024

Перший випуск магістрів за новою освітньою програмою «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції»

Відбувся перший захист кваліфікаційних робіт магістрів за новою освітньо-професійною програмою «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» спеціальності 181 «Харчові технології» у екзаменаційній комісії, що очолила лікарка-дієтологиня Центрів здоров’я «Аюрведа-192» Анна Осипенко. Члени екзаменаційної комісії – професорка кафедри технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший випуск магістрів за новою освітньою програмою «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» 21 лютого 2024