Н У Х Т

Вітчизняна та закордонна практика здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

08 жовтня 2025

Вітчизняна та закордонна практика здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

У дружній і творчій атмосфері на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист виробничої практики четвертокурсниками освітньо-професійної програми «Технології харчування» (спеціальність «Харчові технології»).

Формат захисту у вигляді круглого столу, підготовлені здобувачами презентації дозволили максимально доступно донести інформацію за результатами проходження виробничої практики і виконання індивідуального завдання та яскраво представити особливості роботи постійних і нових баз практики зокрема, столичних ресторанів «Хачапурі та вино», «Grano Mercato» «Мисливський дім», «Япіко», «Неопорт», «Menya Musashi», «Базилік», «Китайка», «Стигла Встигла», кафе «Паштет», «Техаська реберня», «Asia Street 98», «Міністерство десертів», кафе-кондитерської «Honey», закладів харчування при готелях міжнародних мереж «Фермонт», «Хілтон», «Холідей Інн», національної мережі «Optima Hotels&Resorts» та закладів ресторанного господарства в інших регіонах України.

Особливий інтерес викликала доповідь Дарії Опанасенко, яка проходила виробничу практику у закладах харчування при готелях республіки Болгарія. Вона детально розповіла про особливості закордонної практики, набутий фаховий досвід і поділилася яскравими спогадами про спілкування зі студентською молоддю різних країн світу.

Цікаві доповіді, активна участь в обговоренні, вичерпні відповіді на запитання та позитивні характеристики з баз практик підтверджують високий рівень підготовки здобувачів освітньо-професійної програми, їх фаховість, здатність відстоювати свою точку зору, вміння працювати у команді, у тому числі і у сучасних реаліях ведення ресторанного бізнесу.

За результатами роботи комісій, які очолили викладачі-керівники практики, доцентки Олена Павлюченко, Людмила Мамченко, Ірина Корецька та старший викладач Володимир Польовик, більшість здобувачів отримали оцінки «відмінно» та «добре».

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції щиро вдячна колективам закладів ресторанного господарства, які забезпечують максимально якісне проходження практики та працевлаштування, а своїм здобувачам бажає цікавого, корисного та результативного останнього року навчання у бакалавраті.

Опублікований: 08-10-2025
Читайте також:
Завершилося річне стажування нашої магістрантки в Іспанії

Завершилося річне стажування магістрантки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Марії Аліпатової в Іспанії на підприємстві компанії Dow Chemical (місто Таррагона, Каталонія), яка є всесвітнім лідером із виробництва полімерів. Стажування проходило у лабораторіях і на виробничих потужностях підприємства, де Марія в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилося річне стажування нашої магістрантки в Іспанії 25 серпня 2022

Наші здобувачі-менеджери персоналу на кар’єрному заході – Webinarium Camp

8-9 серпня 2023 року фахівці BAT «Україна» у співпраці з HR-агенцією «UGEN» провели Webinarium Camp – унікальний захід для здобувачів вищої освіти та випускників ЗВО, хто прагне працювати у сферах маркетингу, HR, фінансів і виробництва. Організатори провели кемп у цікавому форматі: першого дня відбулася онлайн-зустріч, де спікери пояснили особливо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші здобувачі-менеджери персоналу на кар’єрному заході – Webinarium Camp 16 серпня 2023

Наші винахідники – найкращі!

Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» оприлюднило показники діяльності у сфері промислової власності за 2021 рік. У бюлетені наведені дані щодо підприємств і організацій, які отримали найбільшу кількість патентів на винаходи і корисні моделі у минулому році, а також у 2017-2021 роках. Приємно, що наш університет тр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші винахідники – найкращі! 21 липня 2022

Реальні шляхи покращення сучасного ринку туристичних послуг пропонують наші магістранти

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбулися захисти дипломних робіт освітнього ступеню «Магістр» за спеціальністю 242 «Туризм». Екзаменаційну комісію очолив д.г.н,  професор,  заслужений працівник освіти України, академік Академії наук вищої освіти України Петро Масляк. До складу комісії також увійшли: завідувач кафедри туристичного та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Реальні шляхи покращення сучасного ринку туристичних послуг пропонують наші магістранти 25 лютого 2019