Н У Х Т

Вітчизняна та закордонна практика здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

08 жовтня 2025

Вітчизняна та закордонна практика здобувачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

У дружній і творчій атмосфері на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист виробничої практики четвертокурсниками освітньо-професійної програми «Технології харчування» (спеціальність «Харчові технології»).

Формат захисту у вигляді круглого столу, підготовлені здобувачами презентації дозволили максимально доступно донести інформацію за результатами проходження виробничої практики і виконання індивідуального завдання та яскраво представити особливості роботи постійних і нових баз практики зокрема, столичних ресторанів «Хачапурі та вино», «Grano Mercato» «Мисливський дім», «Япіко», «Неопорт», «Menya Musashi», «Базилік», «Китайка», «Стигла Встигла», кафе «Паштет», «Техаська реберня», «Asia Street 98», «Міністерство десертів», кафе-кондитерської «Honey», закладів харчування при готелях міжнародних мереж «Фермонт», «Хілтон», «Холідей Інн», національної мережі «Optima Hotels&Resorts» та закладів ресторанного господарства в інших регіонах України.

Особливий інтерес викликала доповідь Дарії Опанасенко, яка проходила виробничу практику у закладах харчування при готелях республіки Болгарія. Вона детально розповіла про особливості закордонної практики, набутий фаховий досвід і поділилася яскравими спогадами про спілкування зі студентською молоддю різних країн світу.

Цікаві доповіді, активна участь в обговоренні, вичерпні відповіді на запитання та позитивні характеристики з баз практик підтверджують високий рівень підготовки здобувачів освітньо-професійної програми, їх фаховість, здатність відстоювати свою точку зору, вміння працювати у команді, у тому числі і у сучасних реаліях ведення ресторанного бізнесу.

За результатами роботи комісій, які очолили викладачі-керівники практики, доцентки Олена Павлюченко, Людмила Мамченко, Ірина Корецька та старший викладач Володимир Польовик, більшість здобувачів отримали оцінки «відмінно» та «добре».

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції щиро вдячна колективам закладів ресторанного господарства, які забезпечують максимально якісне проходження практики та працевлаштування, а своїм здобувачам бажає цікавого, корисного та результативного останнього року навчання у бакалавраті.

Опублікований: 08-10-2025
Читайте також:
«СУПіК 2» у дії: слухачі сертифікатної програми отримали практичні кейси цифрового управління харчуванням

8 листопада 2025 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулося практичне заняття у межах сертифікатної програми «Нутриціологія та дієтологія у сучасних технологіях харчових виробництв», присвячене сучасним принципам оцінювання поживної цінності харчової продукції на платформі «СУПіК 2» (автоматизований проєкт харчової про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«СУПіК 2» у дії: слухачі сертифікатної програми отримали практичні кейси цифрового управління харчуванням 10 листопада 2025

Професійний майстер-клас з приготування кави для майбутніх фахівців сфери гостинності

Про альтернативні способи приготування кави дізналися третьокурсники-бакалаври спеціальності 241 «Готельно -ресторанна справа» під час вивчення дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє». На запрошення лекторки дисципліни Ольги Пушки професійний майстер-клас з приготування кави з наступним капінгом провів бариста столичного закладу ре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійний майстер-клас з приготування кави для майбутніх фахівців сфери гостинності 14 жовтня 2024

На базі університету відбувся семінар Міністерства освіти і науки України

5 березня на базі нашого університету відбувся семінар Міністерства освіти і науки України, присвячений роботі Центрів колективного користування науковим обладнанням. Нагадаємо, що у травні 2018 року МОН підтримало пропозиції закладів вищої освіти щодо створення на засадах експерименту центрів колективного користування науковим обладнанням за раху...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На базі університету відбувся семінар Міністерства освіти і науки України 05 березня 2019