Н У Х Т

Продовжуємо знайомити майбутніх вступників зі спеціальностями та освітніми програмами університету

14 березня 2024

Продовжуємо знайомити майбутніх вступників зі спеціальностями та освітніми програмами університету

13 березня відбулася профорієнтаційна зустріч доцента кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Володимира Бахмача з учнями 9-11 класів ліцею №293 з поглибленим вивченням природничих наук, під час якої він детально розповів про усі переваги вступу та отримання освіти у НУХТ, і зокрема за освітніми програмами кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів.

Школярі отримали інформацію про умови вступу, особливості прийому у 2024 році, пільги та можливості підвищення конкурсного балу при вступі.

Особливо старшокласники зацікавилися перспективами та можливостями працевлаштування за спеціальністю «Харчові технології», адже співпраця кафедри з передовими підприємствами галузі («Кернел», ПрАТ «Вінницький ОЖК» тощо) відкриває можливості проходження практики та подальшого працевлаштування.

Учні задавали питання щодо організації навчального процесу та організації дозвілля під час навчання в університеті.

Колектив кафедри висловлює щиру подяку заступниці директора ліцею з навчально-виховної роботи Оксані Петруньок за відкритість і допомогу в організації цієї зустрічі.

Опублікований: 14-03-2024
Читайте також:
Лайфхаки по вступу до НУХТ школярам Борисполя

12 жовтня 2018 року наш навчальний заклад гостинно запросив на Ярмарку професій міськрайонний центр зайнятості м. Бориспіль. Такі заходи стали для навчальних закладів уже традиційними. Цього разу Бориспільський центр зайнятості відвідали 300 учнів майже з 13 шкіл міста та району. Співробітники і викладачі кафедр Навчально-наукових інститутів харчо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лайфхаки по вступу до НУХТ школярам Борисполя 16 жовтня 2018

У центрі уваги – кондитерська галузь: на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася ще одна наукова конференція

24 листопада в університеті відбулася VІІ Міжнародна науково-практична конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», яку традиційно щоосені проводять на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів. До роботи конференції долучилися науковці із провідних профільних закладів вищої освіти Польщі, Словакії, Грузії т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У центрі уваги – кондитерська галузь: на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася ще одна наукова конференція 25 листопада 2020

Розширюємо горизонти управління ресторанним бізнесом зі сертифікатною програмою факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Зустріч із неймовірним шеф-кухарем, лідером думок і учасником рейтингу «Топ-100 шеф-кухарів України» Андрієм Клюсом відбулася для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». Тема зустрічі була присвячена бізнес-плануванню у ресторанному бізнесі, моделі управляння та роботі з персоналом в умовах сьогодення. Харизма...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширюємо горизонти управління ресторанним бізнесом зі сертифікатною програмою факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 29 листопада 2021

Christmas на завершальному в цьому році засіданні Speaking club

На кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відбулося завершальне в цьому році засідання Speaking club на тему «Christmas», яке організувала та провела викладачка Наталія Божок разом із давнім партнером кафедри зі США Stuart Snuggs. До святкування Різдва в онлайн-форматі долучилися студенти першого та четвертого курсу спеціальност...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Christmas на завершальному в цьому році засіданні Speaking club 12 грудня 2022