Н У Х Т

Відбулася атестація здобувачів освітнього ступеня бакалавра заочної форми навчання на кафедрі готельно-ресторанної справи

20 лютого 2019

Відбулася атестація здобувачів освітнього ступеня бакалавра заочної форми навчання на кафедрі готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулася атестація здобувачів освітнього ступеня бакалавра заочної форми навчання у формі єдиного державного кваліфікаційного іспиту.

27 студентів V курсу напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» і 18 студентів ІІІ курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» склали свій останній на бакалавраті іспит.

Завідувач випускової кафедри і голова Екзаменаційної комісії, професор Віктор Доценко привітав студентів із цією знаковою подією, побажав їм успіху і висловив впевненість у набутих професійних компетентностях. До складу комісії увійшли доценти кафедри Оксана Арпуль, Олена Шидловська і Оксана Кирпіченкова. Секретар – асистент Інга Дочинець.

Студентам необхідно було виконати індивідуально комплексне завдання з урахуванням таких професійно-орієнтованих навчальних дисциплін, як технологія продукції ресторанного господарства, організація ресторанного господарства, організація готельного господарства, устаткування закладів готельно-ресторанного господарства. За результатами письмового іспиту Екзаменаційна комісія атестувала 45 здобувачів освітнього ступеня бакалавра.

Вітаємо випускників із першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти! Тепер вони – бакалаври з готельно-ресторанної справи і майбутнє вітчизняної індустрії гостинності!

Бажаємо успіхів у професійній діяльності, не зупинятися на досягнутому і здобути другий рівень вищої освіти (магістерський) у рідному університеті!

Опублікований: 20-02-2019
Читайте також:
Виробничники розповіли здобувачам освіти про використання гідроколоїдів у харчових виробництвах

20 квітня 2023 р. у межах дисципліни «Дієтологія» для здобувачів 4 курсу кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, які навчаються на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології», відбулася гостьова лекція «Використання гідроколоїдів у харчових виробництвах». Метою лекції було ознайомлення з ін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробничники розповіли здобувачам освіти про використання гідроколоїдів у харчових виробництвах 21 березня 2023

Від витоків до сучасності

27 квітня 2017 року Європейський парламент прийняв рішення відзначити 2018 рік, як рік Культурної Спадщини в Європі, що відіграє важливу роль у збереженні минулого, формуванні історичної пам’яті і національної свідомості народу. Українська культура посідає гідне місце у світовому культурному просторі. Вона формувалася на стику європейської та азій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від витоків до сучасності 10 січня 2018

Педагогічна практика: методи оцінювання хлібопекарських дріжджів Saccharomyces cerevisiae

Важливість практичного навчання у процесі підготовки майбутніх фахівців з біотехнології є незаперечною. Таке опанування дисциплін дозволяє не тільки закріпити теоретичні знання, а й розвинути навички аналізу та експериментальної роботи, що є ключовими для успішної професійної діяльності. У рамках педагогічної практики лабораторне заняття № 2 «Прод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Педагогічна практика: методи оцінювання хлібопекарських дріжджів Saccharomyces cerevisiae 28 лютого 2025