Н У Х Т

Цьогоріч студенти-підприємці відзначилися особливими здобутками

09 липня 2020

Цьогоріч студенти-підприємці відзначилися особливими здобутками

Підвели підсумки наукового студентського року на кафедрі маркетингу. Зокрема, вагомими здобутками відзначилися студенти спеціальності 076 «Підприємство, торгівля та біржова діяльність». Конкурси всеукраїнського масштабу, де здобувачі кафедри здобули призові місця, характеризуються прагненням усіх ЗВО України щодо участі у них їхніх студентів і перемоги. Серед них – Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності «Економіка та управління у сфері торгівлі», на якому Тетяна Полуда отримала Диплом ІІ-го ступеня; Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з товарознавства, де Юлія Березова нагороджена Дипломом ІІІ-го ступеня; Всеукраїнський конкурс дипломних робіт зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», підсумком участі у якому став Диплом ІІІ-го ступеня Тетяни Полуди.

Крім того, доцент кафедри маркетингу Вікторія Стеценко отримала подяку від ректора Харківського державного університету харчування та торгівлі Олександра Черевка за високий рівень підготовки студента до участі у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Економіка та управління у сфері торгівлі».

Такі високі результати здобувачів спеціальності 076 «Підприємство, торгівля та біржова діяльність» є результатом їх наполегливої праці та високого професіоналізму викладачів, що забезпечують їхню підготовку. Тому і не дивно, що рейтинги спеціальності зростають, і все більше охочих здобути вищу освіту за освітньою програмою «Підприємство, торгівля та біржова діяльність» у Національному університеті харчових технологій.

Опублікований: 09-07-2020
Читайте також:
Кафедра харчової хіміїї продовжує багаторічну профорієнтаційну співпрацю із загальноосвітніми навчальними закладами

Уже багато років наш університет проводить профорієнтаційні заходи в Ірпінській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №13, яка знаходиться в селищі Гостомель Київської області. Результатом такої плідної співпраці є щорічне поповнення лав студенської родини НУХТ із числа випускників цієї школи. Ось і сьогодні, 22 січня 2019 року, відбулася запланов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра харчової хіміїї продовжує багаторічну профорієнтаційну співпрацю із загальноосвітніми навчальними закладами 22 січня 2019

Перше планове засідання вченої ради університету у новому навчальному році

7 вересня 2023 року у залі засідань відбулося перше у цьому навчальному році планове засідання вченої ради університету. Ректор Олександр Шевченко розпочав його з вітання присутніх з початком нової сторінки в історії нашого колективу й побажання наснаги, терпіння й втілення всіх планів. Також вчена рада привітала колег, що відсвяткували дні народж...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перше планове засідання вченої ради університету у новому навчальному році 07 вересня 2023

Офіційні результати додаткової сесії ЄВІ уже у е-кабінетах учасників

Учасники додаткової сесії ЄВІ, які вступатимуть до магістратури або аспірантури, отримали результати за шкалою 100-200 балів у своїх е-кабінетах. Інформація про рейтингові бали, що використовуються для розрахунку конкурсного бала, розміщена у вкладці «Результати». Щоб взяти участь у конкурсному відборі до магістратури, учасникам тестування потрібн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Офіційні результати додаткової сесії ЄВІ уже у е-кабінетах учасників 09 серпня 2024

Спільно з виробничниками виконали лабораторну роботу магістранти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

22 листопада на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбулося лабораторне заняття з дисципліни «Інноваційні технології м’ясних і м'ясомістких продуктів» для магістрантів першого курсу освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса». За ініціативи професорки Ірини Шевченко до заняття долучилися фахівц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спільно з виробничниками виконали лабораторну роботу магістранти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 23 листопада 2023