Н У Х Т

Цьогоріч студенти-підприємці відзначилися особливими здобутками

09 липня 2020

Цьогоріч студенти-підприємці відзначилися особливими здобутками

Підвели підсумки наукового студентського року на кафедрі маркетингу. Зокрема, вагомими здобутками відзначилися студенти спеціальності 076 «Підприємство, торгівля та біржова діяльність». Конкурси всеукраїнського масштабу, де здобувачі кафедри здобули призові місця, характеризуються прагненням усіх ЗВО України щодо участі у них їхніх студентів і перемоги. Серед них – Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності «Економіка та управління у сфері торгівлі», на якому Тетяна Полуда отримала Диплом ІІ-го ступеня; Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з товарознавства, де Юлія Березова нагороджена Дипломом ІІІ-го ступеня; Всеукраїнський конкурс дипломних робіт зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», підсумком участі у якому став Диплом ІІІ-го ступеня Тетяни Полуди.

Крім того, доцент кафедри маркетингу Вікторія Стеценко отримала подяку від ректора Харківського державного університету харчування та торгівлі Олександра Черевка за високий рівень підготовки студента до участі у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Економіка та управління у сфері торгівлі».

Такі високі результати здобувачів спеціальності 076 «Підприємство, торгівля та біржова діяльність» є результатом їх наполегливої праці та високого професіоналізму викладачів, що забезпечують їхню підготовку. Тому і не дивно, що рейтинги спеціальності зростають, і все більше охочих здобути вищу освіту за освітньою програмою «Підприємство, торгівля та біржова діяльність» у Національному університеті харчових технологій.

Опублікований: 09-07-2020
Читайте також:
Триває стажування викладачки кафедри готельно-ресторанної справи в Токійському університеті

Триває стажування викладачки кафедри готельно-ресторанної справи Світлани Ковальчук у Токійському університеті за програмою екстреної допомоги для науковців і здобувачів освіти, які знаходяться в групі ризику після вторгнення російської федерації на територію України. За ініціативи Посольства Чеської Республіки в Японії та за участі Посольства Укр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває стажування викладачки кафедри готельно-ресторанної справи в Токійському університеті 28 листопада 2022

День гостинності кафедри готельно-ресторанної справи

14 березня 2024 року в рамках підготовки до Дня відкритих дверей «SPRING OPEN DAY» НУХТ на кафедрі готельно-ресторанної справи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відбувся День гостинності. До заходу долучилися понад 50 абітурієнтів – здобувачі 10-х класів спеціалізованої школи № 80 м. Києва, а також з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День гостинності кафедри готельно-ресторанної справи 15 березня 2024

Успіху досягає лише той, хто навчається протягом життя!

Педагогічний колектив Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ успішно завершив навчання за програмою «Google Digital Tools for Education/ Цифрові інструменти Google для освіти». 2022-2023 навчальний рік став для викладачів роком наполегливого, непростого навчання, проте, дуже корисних для сучасних освітян лекцій і пра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успіху досягає лише той, хто навчається протягом життя! 06 липня 2023

Про готельний бізнес проти кризи у період пандемії: другокурсникам від засновника одного з кращих бутик-готелів

Студенти 2 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у межах вивчення дисципліни «Організація готельного господарства» долучилися до прямого ефіру на YouTube-каналі платформи соціального навчання від UNIT.City. Спікер – Василь Гроголь, готельєр, який змінює уявлення про гостинність і доводить, що готель може бути не лише засобом розміщення,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про готельний бізнес проти кризи у період пандемії: другокурсникам від засновника одного з кращих бутик-готелів 28 квітня 2020