Н У Х Т

Свої навички обговорення актуальних питань інноваційного розвитку англійською мовою «прокачали» наші здобувачі освіти й викладачі

17 травня 2021

Свої навички обговорення актуальних питань інноваційного розвитку англійською мовою «прокачали» наші здобувачі освіти й викладачі

14 травня 2021 року здобувачі та викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу брали участь у Міжнародному симпозіумі для студентів і молодих учених «Science, Innovation and Entrepreneurship», який проходив в Українсько-американському університеті Конкордія (м. Київ) у рамках ініціативи «Дні науки».

Зазначимо, що наш університет став співорганізатором цього цікавого заходу. Робочою мовою симпозіуму була англійська. Відтак, здобувачі та викладачі змогли продемонструвати свій рівень знання англійської мови, обговорити актуальні питання інноваційного розвитку міжнародної економіки, туризму, а також сфери гостинності.  

Опублікований: 17-05-2021
Читайте також:
Пивний воркшоп з дегустацією від фахівця-практика – здобувачам спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

З базовими стилями пива познайомилися здобувачі третього курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» в межах навчальної дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє», провівши дегустацію найбільш типових представників – Porters, Pilsner, Pale Ale, Stouts, Wheat Ales, IPA, Schwarzbier. На запрошення лекторки дисципліни, доцентки Ольг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пивний воркшоп з дегустацією від фахівця-практика – здобувачам спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 28 листопада 2023

На межі біотехнології і фармації: актуальні питання розроблення новітніх лікарських засобів

Біотехнологія по праву вважається інноваційною галуззю, що стрімко розвивається і займає провідне місце у розробленні технологій одержання нових багатофункціональних продуктів мікробного синтезу, левова частка з яких використовується у промисловій фармації у якості активних фармацевтичних інгредієнтів (АФІ) для виробництва лікарських засобів. Так, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На межі біотехнології і фармації: актуальні питання розроблення новітніх лікарських засобів 24 березня 2021

Рішення проблем світового масштабу – у наукових дослідженнях магістрантів-біотехнологів

На базі Львівського національного університету ім. Івана Франка в Інституті біології клітини НАН України відбулася ХV міжнародна наукова конференція студентів і аспірантів «Молодь і поступ біології», присвячена 135-й річниці від дня народження Я. Парнаса. У конференції взяли участь 294 науковці, серед яких магістрантка кафедри біотехнології і мікр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рішення проблем світового масштабу – у наукових дослідженнях магістрантів-біотехнологів 16 травня 2019

Завідувач кафедри жирів та парфумерно-косметичних продуктів долучилася до обговорення якості харчових продуктів, що споживають українці

Завідувач кафедри жирів та парфумерно-косметичних продуктів, доктор технічних наук, доцент Тамара Носенко взяла участь у роботі круглого столу «Успішним курсом за якістю українського продукту», організованого Асоціацією українських виробників «Морозиво і   заморожені   продукти». Під час заходу провідні експерти з якості та безпечності харчових пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувач кафедри жирів та парфумерно-косметичних продуктів долучилася до обговорення якості харчових продуктів, що споживають українці 05 липня 2018