Н У Х Т

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ завершилася державна атестація студентів спеціальності «Виробництво харчової продукції»

30 січня 2017

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ завершилася державна атестація студентів спеціальності «Виробництво харчової продукції»

25-28 січня 2017 року у Сумському коледжі харчової промисловості нашого університету працювала державна екзаменаційна комісія зі спеціальності 5.05170101 «Виробництво харчової продукції». Державна атестація студентів відбулася у формі комплексного кваліфікаційного іспиту. Робота комісії організована відповідно до нормативних документів за затвердженим розкладом.

Студенти групи 4ХП-04 продемонстрували вміння характеризувати заклади ресторанного господарства різних типів, виявили знання технології виробництва кулінарної продукції, основних форм і методів обслуговування споживачів, правил сервірування, подачі страв і напоїв, вміння виконувати технологічні та економічні розрахунки.

Комісія відзначила достатній рівень теоретичних знань студентів, їх уміння самостійно мислити, адаптуватися до умов виробництва.

Відмінні знання виявили студенти Тетяна Бережна, Карина Булан, Світлана Ведмідь, Богдана Пархоменко, Ірина Семеха, Ольга Степаненко, Інна Таранишина, Альона Філіппова, Дарина Шевченко, Яна Ілляшенко.

Опублікований: 30-01-2017
Читайте також:
Експерти університету визначають 10-топ IIoT застосувань в Україні

Університет бере участь у флагманському проекті Асоціації підприємств промислової автоматизації України (АППАУ) 2018-го року «10-топ IIoT застосувань в Україні». Проект розрахований на півроку, впродовж якого команди вишів разом із комерційними учасниками ринку збирають та аналізують кращі use-cases, які легко масштабуються по ринках і галузях і є...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Експерти університету визначають 10-топ IIoT застосувань в Україні 17 липня 2018

Відкрита лекція професорки кафедри економіки і права для здобувачів освітньо-наукового ступеня Ph.D

З метою обміну досвідом відбулася відкрита лекція професорки кафедри економіки і права Оксани Гривківської на актуальну тему «Стратегія розвитку продовольчих ринків в умовах євроінтеграції» для здобувачів освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» (Ph.D.) першого року навчання. Заняття відвідали викладачі кафедр Навчально-наукового інституту ек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція професорки кафедри економіки і права для здобувачів освітньо-наукового ступеня Ph.D 08 березня 2023

Викладачки університету – серед експертів конкурсу «Столичний стандарт якості»

30 червня 2025 року викладачки університету, доцентка Тетяна Янюк і професорка Галина Поліщук взяли участь у засіданні експертної комісії конкурсу «Столичний стандарт якості» з оцінювання якості продукції і спроможності її виробництва на підприємствах, розташованих у м. Києві. Щорічний конкурс «Столичний стандарт якості» Київська торгово-промислов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачки університету – серед експертів конкурсу «Столичний стандарт якості» 02 липня 2025

Про українські IT-продукти для сфери HoReCa дізналися здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

24 жовтня 2022 року в рамках дисципліни «Моделювання діяльності закладів готельно-ресторанного господарства» для здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відбувся гостьовий лекторій «Програмне забезпечення для управління сферою гостинності» від головного виконавчого директора компанії «Expert Solution» Ігоря Гречка. Лектор ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про українські IT-продукти для сфери HoReCa дізналися здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 27 жовтня 2022