Н У Х Т

Першокурсники дискутують про харчування різних груп населення

10 травня 2022

Першокурсники дискутують про харчування різних груп населення

5 травня 2022 року на кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося відкрите онлайн-заняття асистента кафедри Артема Ущаповського з дисципліни «Основи нутриціології» для здобувачів вищої освіти першого курсу освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа».

На занятті були присутні в.о. завідувача кафедри готельно-ресторанної справи Лариса Шаран та викладачі кафедри.

Практичне заняття було присвячене особливостям харчування різних груп населення. Незважаючи на військовий стан і ситуацію в Україні, відкрите онлайн-заняття відвідали понад 90% здобувачів освіти.

Під час заняття викладач ознайомив здобувачів освіти з концепціями харчування: раціональним, збалансованим, спеціальним, функціональним, лікувально-профілактичним і дієтичним. Також обговорили питання особливостей харчування різних груп населення: дітей і підлітків, школярів, спортсменів, здобувачів вищої освіти, військовослужбовців та інших категорій. Заняття відбувалося з використанням мультимедійної презентації, у форматі дискусії, активними учасниками якої були першокурсники.

 Колеги відзначили, що практичне заняття було проведене на високому науково-теоретичному та методологічному рівні. Після його завершення, вони побажали Артему Ущаповському подальших успіхів у науково-педагогічній діяльності, а першокурсникам – успіху під час складання літньої заліково-екзаменаційної сесії.

Опублікований: 10-05-2022
Читайте також:
Професійна орієнтація триває

Кафедра технології ресторанної і аювердичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка регулярно здійснює профорієнтаційну роботу з потенційними вступниками. При цьому значна увага приділяється взаємодії з іншими структурними підрозділами НУХТ, що дозволяє забезпечити наскрізний процес навчання здоб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійна орієнтація триває 18 липня 2023

День журналіста з користю: Студенти-рекламісти відвідали гостьову лекцію радника Норвезької Пресасоціації

6 червня, у День журналіста України, студенти усіх курсів бакалаврату і магістратури спеціальності «Журналістика», освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю» та викладачі кафедри маркетингу відвідали гостьову лекцію радника Норвезької Пресасоціації (Norsk Presseforbund) Матіаса Веделера (Mathias Vedeler). Питання журналістської етики,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День журналіста з користю: Студенти-рекламісти відвідали гостьову лекцію радника Норвезької Пресасоціації 07 червня 2023

Міжнародне підвищення кваліфікації викладача кафедри готельно-ресторанної справи

8-12 вересня доцент кафедри готельно-ресторанної справи Олег Бортнічук став гостем 24-ї Міжнародної виставки обладнання та технологій для готельного і ресторанного бізнесу (24th International Hotel&Restaurant Equipment and Technologies Fair), яка працювала у виставковому центрі CNR Expo Fair Center, м. Стамбул (Туреччина).  Із міжнародними нов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародне підвищення кваліфікації викладача кафедри готельно-ресторанної справи 16 вересня 2021

Популярно про автоматизацію

Сьогодні завідувач кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка Ярослав Смітюх прочитав онлайн-лекцію «Цікаве про автоматизацію та робототехніку» для учнів дев’ятих і десятих класів яворівського ліцею імені Осипа Маковея. Зі вступним словом до присутніх звернулася заступниця декана факультету автоматиз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Популярно про автоматизацію 11 жовтня 2024