Н У Х Т

Першокурсники дискутують про харчування різних груп населення

10 травня 2022

Першокурсники дискутують про харчування різних груп населення

5 травня 2022 року на кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося відкрите онлайн-заняття асистента кафедри Артема Ущаповського з дисципліни «Основи нутриціології» для здобувачів вищої освіти першого курсу освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа».

На занятті були присутні в.о. завідувача кафедри готельно-ресторанної справи Лариса Шаран та викладачі кафедри.

Практичне заняття було присвячене особливостям харчування різних груп населення. Незважаючи на військовий стан і ситуацію в Україні, відкрите онлайн-заняття відвідали понад 90% здобувачів освіти.

Під час заняття викладач ознайомив здобувачів освіти з концепціями харчування: раціональним, збалансованим, спеціальним, функціональним, лікувально-профілактичним і дієтичним. Також обговорили питання особливостей харчування різних груп населення: дітей і підлітків, школярів, спортсменів, здобувачів вищої освіти, військовослужбовців та інших категорій. Заняття відбувалося з використанням мультимедійної презентації, у форматі дискусії, активними учасниками якої були першокурсники.

 Колеги відзначили, що практичне заняття було проведене на високому науково-теоретичному та методологічному рівні. Після його завершення, вони побажали Артему Ущаповському подальших успіхів у науково-педагогічній діяльності, а першокурсникам – успіху під час складання літньої заліково-екзаменаційної сесії.

Опублікований: 10-05-2022
Читайте також:
Вишукані кулінарні розробки своїх здобувачів гордо представляє кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізгнсу імені проф. В.Ф. Доценка продовжується другий етап кулінарного ONLINE-конкурсу «Масниця-Fest 2023». За активної підтримки завідувачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професорки Олександри Нєміріч, гаранта освітньої програми «Технології харчування», професора Олега ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вишукані кулінарні розробки своїх здобувачів гордо представляє кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції 21 лютого 2023

Завідувач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації виступила офіційним опонентом дисертації

19 червня 2018 року завідувач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Галина Чередніченко виступила офіційним опонентом дисертації «Формування культури професійного спілкування у майбутніх менеджерів зовнішньоекономічної діяльності засобами інтерактивних технологій» у Національному університеті біоресурсів та природокористування У...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації виступила офіційним опонентом дисертації 20 червня 2018

Блискучі захисти молодших спеціалістів

У відокремленому структурному підрозділі «Смілянський технологічний фаховий коледж Національного університету харчових технологій» відбувся захист кваліфікаційних робіт студентами спеціальності 181 «Харчові технології», освітньої програми «Виробництво цукристих речовин та полісахаридів». Здобувачі старанно попрацювали над своїми проєктами, уміло ї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Блискучі захисти молодших спеціалістів 22 червня 2021

До проведення лабораторних занять на кафедрі готельно-ресторанної справи залучають закордонних фахівців-практиків

Кафедра готельно-ресторанної справи активно залучає зовнішніх стейкхолдерів до навчального процесу. Цього разу на запрошення асистентки кафедри Маріанни Маршаленко до проведення лабораторних занять із дисципліни «Основи гостинності» для здобувачів вищої освіти англомовної групи ГС-1-9а долучився Юрій Новиков – шеф-кухар готелю «SportHotel am Semme...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До проведення лабораторних занять на кафедрі готельно-ресторанної справи залучають закордонних фахівців-практиків 29 березня 2021