Н У Х Т

Профкомівці Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого долучилися до благодійної акції

18 грудня 2019

Профкомівці Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого долучилися до благодійної акції

Напередодні дня Святого Миколая  профспілкові групи кафедр на чолі з головою Профбюро Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Кларою Шишковою в черговий раз взяли участь у благодійних заходах, започаткованих студентською радою інституту спільно з Благодійним фондом «Від мрії до реальності», по наданню допомоги Прилуцькій спеціалізованій школі-інтернату І-ІІ ступенів для особливих дітей.

Було зібрано чимало книжок, м’яких і розвиваючих іграшок, наборів для творчості та дитячого одягу, а також  коштів, на які було придбані новорічні солодкі подарунки для малечі.

Профкомівці вдячні усім небайдужим, хто долучився до акції.

Опублікований: 18-12-2019
Читайте також:
Викладачі покращують власні hard і soft skills

Ще одну сходинку щодо покращення власних hard і soft skills викладача успішно подолав асистент кафедри готельно-ресторанної справи Артем Ущаповський, пройшовши навчання за курсом «Прогресильне викладання: складові системи якості вищої освіти». Організатор підвищення кваліфікації – ком'юніті Прогресильні – об’єднання освітян, громадських діячів і ст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі покращують власні hard і soft skills 04 травня 2023

Про харчову безпечність і норми НАССР – наші викладачі вчать і вчаться

18 липня відбувся прямий ефір за вимогами системи харчової безпечності та нормами НАССР від консалтингового агентства «PROFI CLUB Training», до якого долучилися й наші викладачі випускових кафедр Навчально-наукового інституту харчових технологій та факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка. Разом із сертифік...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про харчову безпечність і норми НАССР – наші викладачі вчать і вчаться 19 липня 2022

Викладачки кафедри експертизи харчових продуктів на Всеукраїнському з'їзді «Харчовий бізнес-2024»

Нещодавно викладачки кафедри експертизи харчових продуктів, доцентки Оксана Вашека і Світлана Усатюк долучились до ключової вітчизняної події осені у сфері безпечності харчових продуктів – ІV Всеукраїнського з'їзду «Харчовий бізнес-2024: конкурентоздатність та експортоорієнтованість». Професійна бізнес-зустріч була зосереджена на обговоренні євроі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачки кафедри експертизи харчових продуктів на Всеукраїнському з'їзді «Харчовий бізнес-2024» 07 жовтня 2024

Про біотехнологію старшокласникам Межигірської гімназії

Профорієнтаційна команда факультету біотехнології і екологічного контролю у складі асистентки кафедри біотехнології і мікробіології, аспірантки першого року навчання Ірини Ковшар і здобувачки другого року навчання, голови профорієнтаційного сектору студради Вікторії Кавун завітала до Межигірської гімназії №19. Старшокласників ознайомили з нашим ун...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про біотехнологію старшокласникам Межигірської гімназії 12 березня 2024