Н У Х Т

Профкомівці Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого долучилися до благодійної акції

18 грудня 2019

Профкомівці Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого долучилися до благодійної акції

Напередодні дня Святого Миколая  профспілкові групи кафедр на чолі з головою Профбюро Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Кларою Шишковою в черговий раз взяли участь у благодійних заходах, започаткованих студентською радою інституту спільно з Благодійним фондом «Від мрії до реальності», по наданню допомоги Прилуцькій спеціалізованій школі-інтернату І-ІІ ступенів для особливих дітей.

Було зібрано чимало книжок, м’яких і розвиваючих іграшок, наборів для творчості та дитячого одягу, а також  коштів, на які було придбані новорічні солодкі подарунки для малечі.

Профкомівці вдячні усім небайдужим, хто долучився до акції.

Опублікований: 18-12-2019
Читайте також:
Новий науковий рік на кафедрі технології жирів, хімічних технологій та косметичних засобів розпочався!

Цього року із дотриманням особливих вимог безпеки у Міжнародному виставковому центрі працює Міжнародна виставка «InterCHARM Україна-2020», де представлені останні новинки інгредієнтів для косметики, нові косметичні засоби, упаковка, а також компанії, що надають послуги з косметології, макіяжу, перукарського мистецтва тощо. У рамках виставки відбул...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий науковий рік на кафедрі технології жирів, хімічних технологій та косметичних засобів розпочався! 17 вересня 2020

З новими трендами індустрії гостинності знайомилися здобувачі й викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

З 23 по 25 вересня здобувачі вищої освіти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції разом із викладачами, доцентами Іриною Корецькою, Іриною Силкою та асистентами Володимиром Захаровим, Ганною Березовою, Владленою Михайленко, Тетяною Роман, Мариною Гулеватою відвідали Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoR...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З новими трендами індустрії гостинності знайомилися здобувачі й викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 28 вересня 2020

Фахівці кафедри технології молока і молочних продуктів разом зі студентами взяли участь у Фестивалі морозива

1-2 вересня 2018 року наш університет взяв активну участь у Фестивалі морозива, організованому Асоціацією українських виробників «Морозиво і заморожені продукти» спільно з Національним центром ділового та культурного співробітництва «Український дім». У відкритті фестивалю, що був приурочений до Дня Знань, взяла участь завідувач кафедри технології...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри технології молока і молочних продуктів разом зі студентами взяли участь у Фестивалі морозива 03 вересня 2018

«IMS-НУХТ» – срібний призер Чемпіонату України

На НСК «Олімпійський» відбулася церемонія нагородження переможців Чемпіонату України з футзалу серед жіночих команд Вищої ліги. Команда «IMS-НУХТ» цього сезону продемонструвала змістовну гру і виборола срібні медалі Чемпіонату. Дівчата не збираються зупинятися на досягнутому й уже з нетерпінням чекають на наступний сезон. Вітаємо команду та її тр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«IMS-НУХТ» – срібний призер Чемпіонату України 14 червня 2021