Н У Х Т

Системно продовжують профорієнтаційну роботу викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

01 листопада 2019

Системно продовжують профорієнтаційну роботу викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи системно продовжують профорієнтаційну роботу і активно відвідують абітурієнтів із різних куточків нашої країни.

Старший викладач Олег Бортнічук зустрівся зі студентами Волинського коледжу нашого університету за підтримки заступника директора з навчальної роботи Оксани Межової, а доцент Оксана Кирпіченкова – зі здобувачами Коледжу ресторанного господарства м. Києва. Майбутні вступники мали змогу ознайомитися з інформативним презентаційним матеріалом про факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу і освітньо-професійну програму «Готельно-ресторанна справа», насичене і цікаве навчальне, наукове, спортивне, культурно-масове життя студентства.

Викладачі підкреслили переваги навчання за бакалаврським рівнем вищої освіти на кафедрі готельно-ресторанної справи – сучасний комплекс навчальних лабораторій, співпраця зі стейкхолдерами, практична підготовка у кращих готельних і ресторанних підприємствах в Україні та за кордоном, можливість навчання за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» англійською мовою, високий рівень володіння якою є одним із головних факторів для успішного працевлаштування у сфері гостинності. Кожний зі студентів, присутніх на гостьових лекціях, отримав друкований матеріал, щоб мати на увазі всі актуальні посилання.

Студенти задавали багато питань, а Олег Бортнічук і Оксана Кирпіченкова надавали фахову консультацію. Такі профорієнтаційні зустрічі цінні інформативно для студентів наших структурних підрозділів, які вже зовсім скоро стануть абітурієнтами. І сподіваємося будуть здобувати освітній ступінь бакалавра у рідному університеті.

Кафедра готельно-ресторанної справи вдячна структурним підрозділам за теплий прийом і гостинність і з нетерпінням чекає на нові зустрічі в університеті.

Опублікований: 01-11-2019
Читайте також:
Практичні поради щодо роботи з наукометричною базою Scopus отримали викладачі

Провідною міжнародною консалтинговою компанією «Академія статей» 6 листопада 2024 року був організований вебінар «Як не стати жертвою шахрайських видань у Scopus: заощаджуйте час та гроші», в якому взяли участь викладачі кафедри фізики та професійної безпеки. Спікер, директор міжнародного видавництва наукових журналів і конференцій Василь Малець о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні поради щодо роботи з наукометричною базою Scopus отримали викладачі 11 листопада 2024

Веселий «екватор» технологів харчування

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції організувала та провела серед здобувачів освіти тематично-розважальну гру «Екватор». Студентський екватор – це символічний перевал через половину терміну навчання. Два з половиною роки студентства уже даються взнаки – за спиною п’ять сесій, вже здана перша курсова, залікова книжка наполовину з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Веселий «екватор» технологів харчування 19 квітня 2024

Інтерактивним діловим іграм – «так»!

Останнє заняття з дисципліни «Технологія лікарських косметичних засобів» здобувачів групи ФБ-1-2М відбулося у незвичному форматі. Лекторка дисципліни, доцентка Вікторія Красінько запропонувала закріпити уже здобуті протягом семестру знання шляхом ділової гри, присвяченої проєктуванню виробництва нового косметичного засобу. У ході роботи «було орган...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтерактивним діловим іграм – «так»! 12 червня 2023

Керівництво та викладачі університету – респонденти мережі ресторанів веганського харчування «Loving Hut»

До нашого університету завітали представники міжнародної мережі ресторанів веганського харчування «Loving Hut». Ректор, доктор технічних наук, професор Олександр Шевченко розповів історію становлення та про місце Національного університету харчових технологій, як потужного навчально-наукового комплексу, в системі національної освіти, колектив яког...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Керівництво та викладачі університету – респонденти мережі ресторанів веганського харчування «Loving Hut» 06 березня 2025