Н У Х Т

Системно продовжують профорієнтаційну роботу викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

01 листопада 2019

Системно продовжують профорієнтаційну роботу викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи системно продовжують профорієнтаційну роботу і активно відвідують абітурієнтів із різних куточків нашої країни.

Старший викладач Олег Бортнічук зустрівся зі студентами Волинського коледжу нашого університету за підтримки заступника директора з навчальної роботи Оксани Межової, а доцент Оксана Кирпіченкова – зі здобувачами Коледжу ресторанного господарства м. Києва. Майбутні вступники мали змогу ознайомитися з інформативним презентаційним матеріалом про факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу і освітньо-професійну програму «Готельно-ресторанна справа», насичене і цікаве навчальне, наукове, спортивне, культурно-масове життя студентства.

Викладачі підкреслили переваги навчання за бакалаврським рівнем вищої освіти на кафедрі готельно-ресторанної справи – сучасний комплекс навчальних лабораторій, співпраця зі стейкхолдерами, практична підготовка у кращих готельних і ресторанних підприємствах в Україні та за кордоном, можливість навчання за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» англійською мовою, високий рівень володіння якою є одним із головних факторів для успішного працевлаштування у сфері гостинності. Кожний зі студентів, присутніх на гостьових лекціях, отримав друкований матеріал, щоб мати на увазі всі актуальні посилання.

Студенти задавали багато питань, а Олег Бортнічук і Оксана Кирпіченкова надавали фахову консультацію. Такі профорієнтаційні зустрічі цінні інформативно для студентів наших структурних підрозділів, які вже зовсім скоро стануть абітурієнтами. І сподіваємося будуть здобувати освітній ступінь бакалавра у рідному університеті.

Кафедра готельно-ресторанної справи вдячна структурним підрозділам за теплий прийом і гостинність і з нетерпінням чекає на нові зустрічі в університеті.

Опублікований: 01-11-2019
Читайте також:
Перші результати успішної реалізації проєкту з національної кредитної мобільності для здобувачів освітньої програми «Харчові технології та інженерія»

З метою реалізації права здобувача вищої освіти на індивідуальну освітню траєкторію в Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ надається можливість скористатися освітніми пропозиціями вітчизняних закладах вищої освіти (ЗВО). Здобувачі мають право протягом окремого семестру здобувати освіту або вивчати із застосуванням дистанційних те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші результати успішної реалізації проєкту з національної кредитної мобільності для здобувачів освітньої програми «Харчові технології та інженерія» 15 квітня 2024

До уваги вступників! Приймальна комісія НУХТ приймає оригінали документів і у вихідні дні!

Приймаємо оригінали документів також у суботу   29 серпня з 9-00 до 17-00 (без обідньої перерви)у неділю   30 серпня з 9-00 до 17-00 (без обідньої перерви) за адресою м. Київ, вул. Володимирська, 70, корпус Б. Для укладання договору про навчання вступника, який є неповнолітньою особою, батьки (один із батьків) повинні мати при собі паспорт і реє...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До уваги вступників! Приймальна комісія НУХТ приймає оригінали документів і у вихідні дні! 27 серпня 2020

Профорієнтаційна ініціатива студради Навчально-наукового інституту харчових технологій

Хто краще за всіх розповість майбутнім вступникам про навчання в університеті, ніж його здобувачі освіти? До того ж вони можуть поділитися власним досвідом вибору закладу освіти та своїми історіями вступу. Тож команда профорієнтаційного сектору студентської ради Навчально-наукового інституту харчових технологій провела онлайн-зустріч з учнями 9, 1...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна ініціатива студради Навчально-наукового інституту харчових технологій 18 квітня 2024

Викладачам університету присвоєні вчені звання професора і доцента

Наказом Міністерства освіти і науки України № 735 від 29 червня 2021 року затверджене рішення вчених рад закладів вищої освіти про присвоєння вченого звання. По нашому університету присвоєні вчені звання: Олександрі Нєміріч і Наталії Фроловій - професорок кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукціїВірі Зуйко та Ірині Силці – доценток к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачам університету присвоєні вчені звання професора і доцента 08 липня 2021