Черговий науковий семінар на кафедрі готельно-ресторанної справи. Доповідачка – технологиня ТОВ «Лесаффр Україна», кандидатка технічних наук Тетяна Голікова з доповіддю «Вироби для сендвічів: секрети успіху». Аудиторія в онлайні – викладачі кафедри, здобувачі освітніх ступенів бакалавра і магістра спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».
Фахівчиня нагадала про основні напрями роботи компанії «Lesaffre Ukraine» на вітчизняному і міжнародному ринку, а у фокусі уваги технологині під час наукового івенту – популярний продукт сендвіч.
Спікерка познайомила учасників заходу з історією виникнення сендвічів, сучасним ринком сендвічів (Франція, Німеччина, Іспанія, Італія, Велика Британія), їх типами. Гастрономічне різноманіття виробів для закладів ресторанного господарства: французький багет, середземноморський хліб (паніні, чіабата, фокачча), східний хліб (піта), грузинський лаваш, індійські чапаті, тортилья (Латинська Америка), англо-саксонський хліб (булка для гамбургера, тостовий хліб, бейгл). Технологиня охарактеризувала відкриту та закриту форму тостового хліба, його різновиди, зокрема оздоровчої дії, процес формування тостового хліба, обладнання для виготовлення сендвічів, зокрема тостери.
Активно долучилися науково-педагогічні працівники і здобувачі освіти кафедри до обговорення питань виробництва виробів для сендвічів та їхнього використання у закладах ресторанного господарства.
Наукова дискусія та обмін досвідом відбулися, результати наукового семінару викладачі будуть використовувати в освітньому процесі та у науково-дослідній роботі зі здобувачами.
Колектив кафедри готельно-ресторанної справи дякує Тетяні Голіковій за актуальну інформацію і практичні кейси. Кожна освітньо-наукова зустріч з фахівчинею дуже тепла, адже Тетяна Петрівна протягом багатьох років була для викладачів кафедри колегою, а тепер – зовнішньою стейкхолдеркою, залученою до освітнього процесу підготовки здобувачів освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа».
До нових освітніх івентів в онлайні та офлайні!