Н У Х Т

Секретами успіху виробів для сендвічів поділилася технологиня міжнародної компанії з викладачами і здобувачами освіти кафедри готельно-ресторанної справи

22 травня 2023

Секретами успіху виробів для сендвічів поділилася технологиня міжнародної компанії з викладачами і здобувачами освіти кафедри готельно-ресторанної справи

Черговий науковий семінар на кафедрі готельно-ресторанної справи. Доповідачка – технологиня ТОВ «Лесаффр Україна», кандидатка технічних наук Тетяна Голікова з доповіддю «Вироби для сендвічів: секрети успіху». Аудиторія в онлайні – викладачі кафедри, здобувачі освітніх ступенів бакалавра і магістра спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Фахівчиня нагадала про основні напрями роботи компанії «Lesaffre Ukraine» на вітчизняному і міжнародному ринку, а у фокусі уваги технологині під час наукового івенту – популярний продукт сендвіч.

Спікерка познайомила учасників заходу з історією виникнення сендвічів, сучасним ринком сендвічів (Франція, Німеччина, Іспанія, Італія, Велика Британія), їх типами. Гастрономічне різноманіття виробів для закладів ресторанного господарства: французький багет, середземноморський хліб (паніні, чіабата, фокачча), східний хліб (піта), грузинський лаваш, індійські чапаті, тортилья (Латинська Америка), англо-саксонський хліб (булка для гамбургера, тостовий хліб, бейгл). Технологиня охарактеризувала відкриту та закриту форму тостового хліба, його різновиди, зокрема оздоровчої дії, процес формування тостового хліба, обладнання для виготовлення сендвічів, зокрема тостери.

Активно долучилися науково-педагогічні працівники і здобувачі освіти кафедри до обговорення питань виробництва виробів для сендвічів та їхнього використання у закладах ресторанного господарства.

Наукова дискусія та обмін досвідом відбулися, результати наукового семінару викладачі будуть використовувати в освітньому процесі та у науково-дослідній роботі зі здобувачами.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи дякує Тетяні Голіковій за актуальну інформацію і практичні кейси. Кожна освітньо-наукова зустріч з фахівчинею дуже тепла, адже Тетяна Петрівна протягом багатьох років була для викладачів кафедри колегою, а тепер – зовнішньою стейкхолдеркою, залученою до освітнього процесу підготовки здобувачів освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа».

До нових освітніх івентів в онлайні та офлайні!

Опублікований: 22-05-2023
Читайте також:
Позбуваємося газової залежності: енергоефективні проєкти від вихованців кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

Співробітники компанії BMSERVICE Олександр Давиденко, Руслан Кузьменко, Олег Приступа, Павло Субботенко, Олександр Голуб, Дмитро Дадаков, Олександр Рябчук та інші зробили ще один крок до газової незалежності України – розробили та впровадили тепловий насос потужністю 250 кВт, для продуктового гіпермаркету, що дозволило зменшити використання природн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Позбуваємося газової залежності: енергоефективні проєкти від вихованців кафедри теплоенергетики та холодильної техніки 10 березня 2023

Гурток «BIOTECH» знову працює

Вік біотехнології ще тільки починається. Уже зараз біотехнологія має величезний потенціал, користуючись можливостями генетики, біології, біохімії, а також робототехніки, хімічних та інформаційних технологій, вивчаючи живі організми в пошуках нових способів для забезпечення людських потреб. Наприклад, це і генна та клітинна інженерія, біомедицина та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гурток «BIOTECH» знову працює 19 жовтня 2022

Із вітчизняним готельним господарством знайомляться здобувачі спеціальності  «Готельно-ресторанна справа»

Здобувачі вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» першого і другого курсів разом зі своєю наставницею, доценткою випускової кафедри Ольгою Пушкою побували на ознайомчій екскурсії готелем «Raziotel Kyiv», який розташований в історичному центрі міста. Здобувачі дізналися про особливості функціонування закладу розміщення, який пра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із вітчизняним готельним господарством знайомляться здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 23 вересня 2021

Ґрунтовну консультацію щодо дипломного проєктування отримали бакалаври-біотехнологи

Остання сесія за плечима, а для здобувачів 4 курсу навчання розпочинається гаряча пора. Менше місяця залишається до початку захистів випускових кваліфікаційних дипломних проєктів на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр». У цьому навчальному році все виявляється особливим, і не менш особливими будуть захисти дипломних проєктів, проведені у вигляді...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ґрунтовну консультацію щодо дипломного проєктування отримали бакалаври-біотехнологи 18 травня 2020