Н У Х Т

Секретами успіху виробів для сендвічів поділилася технологиня міжнародної компанії з викладачами і здобувачами освіти кафедри готельно-ресторанної справи

22 травня 2023

Секретами успіху виробів для сендвічів поділилася технологиня міжнародної компанії з викладачами і здобувачами освіти кафедри готельно-ресторанної справи

Черговий науковий семінар на кафедрі готельно-ресторанної справи. Доповідачка – технологиня ТОВ «Лесаффр Україна», кандидатка технічних наук Тетяна Голікова з доповіддю «Вироби для сендвічів: секрети успіху». Аудиторія в онлайні – викладачі кафедри, здобувачі освітніх ступенів бакалавра і магістра спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Фахівчиня нагадала про основні напрями роботи компанії «Lesaffre Ukraine» на вітчизняному і міжнародному ринку, а у фокусі уваги технологині під час наукового івенту – популярний продукт сендвіч.

Спікерка познайомила учасників заходу з історією виникнення сендвічів, сучасним ринком сендвічів (Франція, Німеччина, Іспанія, Італія, Велика Британія), їх типами. Гастрономічне різноманіття виробів для закладів ресторанного господарства: французький багет, середземноморський хліб (паніні, чіабата, фокачча), східний хліб (піта), грузинський лаваш, індійські чапаті, тортилья (Латинська Америка), англо-саксонський хліб (булка для гамбургера, тостовий хліб, бейгл). Технологиня охарактеризувала відкриту та закриту форму тостового хліба, його різновиди, зокрема оздоровчої дії, процес формування тостового хліба, обладнання для виготовлення сендвічів, зокрема тостери.

Активно долучилися науково-педагогічні працівники і здобувачі освіти кафедри до обговорення питань виробництва виробів для сендвічів та їхнього використання у закладах ресторанного господарства.

Наукова дискусія та обмін досвідом відбулися, результати наукового семінару викладачі будуть використовувати в освітньому процесі та у науково-дослідній роботі зі здобувачами.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи дякує Тетяні Голіковій за актуальну інформацію і практичні кейси. Кожна освітньо-наукова зустріч з фахівчинею дуже тепла, адже Тетяна Петрівна протягом багатьох років була для викладачів кафедри колегою, а тепер – зовнішньою стейкхолдеркою, залученою до освітнього процесу підготовки здобувачів освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа».

До нових освітніх івентів в онлайні та офлайні!

Опублікований: 22-05-2023
Читайте також:
Випуск Навчально-наукового інституту харчових технологій-2024

15 березня в актовій залі НУХТ відбулося вручення дипломів магістрам Навчально-наукового інституту харчових технологій. Привітати випускників прийшли дирекція інституту, завідувачі й викладачі випускових кафедр, студенти молодших курсів. Завітали до університету батьки і друзі винуватців урочистостей. З привітальним словом до випускників звернулис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випуск Навчально-наукового інституту харчових технологій-2024 18 березня 2024

Корисні інсайти готельного бізнесу для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Лекцію для студентів 2 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» прочитала менеджер фронт-офісу 5-зіркового готелю «Hilton Kyiv» Ірина Кудрявченко, яка поділилася з майбутніми готельєрами своїми знаннями та досвідом. Лектор розповіла історію готелю «Hilton Kyiv» і особливості його структури. Важливим питанням лекції також було висвітлен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисні інсайти готельного бізнесу для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 25 квітня 2019

Професійні інсайти на гостьовій лекції

8 лютого 2023 року за ініціативи кафедри туристичного та готельного бізнесу у партнерстві з кафедрою технології м'яса і м'ясних продуктів відбулася гостьова лекція к.е.н., директорки туроператора «Орнамент України», співзасновниці і координаторки  проекту «Дійсна наука», учасниці багатьох міжнародних виставок Олени Казьміної. Лекція читалася для з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійні інсайти на гостьовій лекції 09 лютого 2023

Перший випуск магістрів за новою освітньою програмою «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції»

Відбувся перший захист кваліфікаційних робіт магістрів за новою освітньо-професійною програмою «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» спеціальності 181 «Харчові технології» у екзаменаційній комісії, що очолила лікарка-дієтологиня Центрів здоров’я «Аюрведа-192» Анна Осипенко. Члени екзаменаційної комісії – професорка кафедри технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший випуск магістрів за новою освітньою програмою «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» 21 лютого 2024