Н У Х Т

Секретами успіху виробів для сендвічів поділилася технологиня міжнародної компанії з викладачами і здобувачами освіти кафедри готельно-ресторанної справи

22 травня 2023

Секретами успіху виробів для сендвічів поділилася технологиня міжнародної компанії з викладачами і здобувачами освіти кафедри готельно-ресторанної справи

Черговий науковий семінар на кафедрі готельно-ресторанної справи. Доповідачка – технологиня ТОВ «Лесаффр Україна», кандидатка технічних наук Тетяна Голікова з доповіддю «Вироби для сендвічів: секрети успіху». Аудиторія в онлайні – викладачі кафедри, здобувачі освітніх ступенів бакалавра і магістра спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Фахівчиня нагадала про основні напрями роботи компанії «Lesaffre Ukraine» на вітчизняному і міжнародному ринку, а у фокусі уваги технологині під час наукового івенту – популярний продукт сендвіч.

Спікерка познайомила учасників заходу з історією виникнення сендвічів, сучасним ринком сендвічів (Франція, Німеччина, Іспанія, Італія, Велика Британія), їх типами. Гастрономічне різноманіття виробів для закладів ресторанного господарства: французький багет, середземноморський хліб (паніні, чіабата, фокачча), східний хліб (піта), грузинський лаваш, індійські чапаті, тортилья (Латинська Америка), англо-саксонський хліб (булка для гамбургера, тостовий хліб, бейгл). Технологиня охарактеризувала відкриту та закриту форму тостового хліба, його різновиди, зокрема оздоровчої дії, процес формування тостового хліба, обладнання для виготовлення сендвічів, зокрема тостери.

Активно долучилися науково-педагогічні працівники і здобувачі освіти кафедри до обговорення питань виробництва виробів для сендвічів та їхнього використання у закладах ресторанного господарства.

Наукова дискусія та обмін досвідом відбулися, результати наукового семінару викладачі будуть використовувати в освітньому процесі та у науково-дослідній роботі зі здобувачами.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи дякує Тетяні Голіковій за актуальну інформацію і практичні кейси. Кожна освітньо-наукова зустріч з фахівчинею дуже тепла, адже Тетяна Петрівна протягом багатьох років була для викладачів кафедри колегою, а тепер – зовнішньою стейкхолдеркою, залученою до освітнього процесу підготовки здобувачів освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа».

До нових освітніх івентів в онлайні та офлайні!

Опублікований: 22-05-2023
Читайте також:
Малюнки нашим захисникам

Напередодні Дня захисників і захисниць України здобувачі освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого відвідали Центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю у Броварах. Смачна польова кухня, смаколики, радісне спілкування, яскраві емоції, тепло осіннього дня – що може бути кращим для відпочинку? Особливою...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Малюнки нашим захисникам 13 жовтня 2021

На кафедрі фінансів завершилися випробування цьогорічних випускників на професійну придатність

Останні два тижні на кафедрі фінансів панувала особлива атмосфера з присмаком хвилювання ошатних студентів із переплетеними дипломами в руках… Ось і пролунала остання доповідь, дані відповіді на запитання членів екзаменаційної комісії, і позаду усі хвилювання з приводу захисту. А попереду – складні випробування на робочих місцях. «Магістри», «спец...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі фінансів завершилися випробування цьогорічних випускників на професійну придатність 28 лютого 2017

Hospitality Camp: цікаві дослідження, кулінарна творчість, «backstage» туризму і сервісу

28-29 жовтня 2025 року на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка під керівництвом деканки факультету, доцентки Віти Цирульнікової відбувся Hospitality Camp – профорієнтаційний захід для здобувачів освіти навчальних закладів м. Києва під час їхніх осінніх канікул, метою якого було надихнути учасників на виб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Hospitality Camp: цікаві дослідження, кулінарна творчість, «backstage» туризму і сервісу 03 листопада 2025

Нові профорієнтаційні діджитал-зустрічі викладачів нашого університету

Невпинно продовжують професійно орієнтувати учнівську молодь викладачі випускових кафедр нашого університету. Доцент кафедри готельно-ресторанної справи Олександр Люлька у профорієнтаційному тандемі з доцентом кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Дмитром Люлькою завітали до освітнього простору Лучанського ліцею...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові профорієнтаційні діджитал-зустрічі викладачів нашого університету 24 квітня 2024