Н У Х Т

Весна прийшла: вікторина від студради факультету біотехнології та екологічного контролю

12 березня 2024

Весна прийшла: вікторина від студради факультету біотехнології та екологічного контролю

Студентська рада факультету біотехнології та екологічного контролю не втрачає жодної, навіть найменшої, нагоди влаштувати інтелектуальні змагання серед студентів факультету. Цього разу такою нагодою став… початок весни.

Хоча ця гостя приходить до нас щороку, ми щоразу чекаємо на неї з великим нетерпінням. Весна приносить із собою не тільки довгоочікуване тепло, але й радість і надію на краще, пробуджує у душах людей щирі та ніжні почуття.

Учасники факультетської вікторини мали можливість випробувати свої знання та дізнатися цікаві факти про цей чудовий сезон.

Правильні відповіді на всі запитання дали: Карина Токменко (група ЕК-1-3), Крістіна Балаян, Анна Сонько (обоє – група БТ-1-1), Максим Клименко, Тетяна Топіха, Тетяна Мельник, Любов Доля, Вікторія Самойленко, Анастасія Сахневич (всі – група БТ-2-1), Вікторія Кавун, Ольга Мудрак (обоє – група БТ-2-2), Софія Пашко (група ЕК-2-3), Олександра Пархомова, Олександра Савчук, Олексій Латушкін, Анастасія Тузенко (всі – група БТ-3-1), Олеся Ковалюк, Анастасія Литвин, Анастасія Дячишина, Єлизавета Дядюк, Богдан Поліщук, Катерина Овчаренко (всі – група БТ-3-2), Ярина Заіцька (група БТ-3-3), Інна Денисюк (група ЕК-3-5), Зоя Заярнюк (група БТ-4-1), Микола Сидоренко (група БТ-4-2), Вікторія Негретова, Олена Доценко, Ростислав Коваль (всі – група ПФБ-1-1М).

Організатори вдячні кожному, хто взяв участь в івенті й сподіваються, що всі зарядилися весняним настроєм!

Опублікований: 12-03-2024
Читайте також:
Ознайомлення менеджерів персоналу з інноваціями харчових підприємств-2023

22 червня 2023 р. доцентка кафедри економіки праці та менеджменту Ліана Мазник разом зі здобувачами освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» відвідала Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки, що працював у Міжнародному  виставковому центрі. Здобувачі ознайомились із сучасними трендами обладнання для харчової промисловості,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ознайомлення менеджерів персоналу з інноваціями харчових підприємств-2023 26 червня 2023

Наші науковці здійснюють експертну оцінку дисертаційних досліджень

Завідувач кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки Сергій Грибков виступив науковим опонентом на захисті дисертації «Інформаційно-інтелектуальна система оцінки та прогнозування якості харчової продукції» на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 122 – Комп’ютерні науки аспіранткою Державного торговельно-еконо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші науковці здійснюють експертну оцінку дисертаційних досліджень 24 січня 2024

Майже тисяча бажаючих бореться за право стати студентом магістратури НУХТ

В університеті у розпалі вступна кампанія до магістратури. Перш ніж стати здобувачем вищої освіти за магістерським ступенем, претенденти мають пройти складні вступні випробування – іспити з фаху та іноземної мови. А на тих, хто вступає за іншою спеціальністю, ніж отримана у бакалавраті, чекає ще й додаткове вступне випробування. Традиційно стати м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майже тисяча бажаючих бореться за право стати студентом магістратури НУХТ 10 липня 2018

Тенденції розвитку світового ринку напоїв відслідковували фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння та виноробства

«Напої України» – під такою назвою працювала конференція, присвячена тенденціям розвитку світового ринку напоїв, розвитку брендів в умовах кризи, сучасним технологіям, інгредієнтам, тарі та упаковці. У заході взяли участь завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння та виноробства Анатолій Куц і професор кафедри Марина Білько. Відкрив форум ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тенденції розвитку світового ринку напоїв відслідковували фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння та виноробства 21 жовтня 2020